icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
kasandra999
17. jan 2018

@martinade no ja som z toho uz blazon :((( som zvedava kedy sa uraci prist pani mrcha :((

myjusiatko
17. jan 2018

@kasandra999 no meraj dalej. Alebo estelen pride. Ale podla mna to nemusi hned byt anovulacny.

kasandra999
17. jan 2018

@myjusiatko ovulácia už nie hádam, piatok má prísť mrcha 🤔

alilka
17. jan 2018

@kasandra999 podľa mňa tiez ovu nebola..zvýšenie má byť rozdiel aspoň 0.3 stupňa..a ty ho tam nemáš..a všetké teploty sú predovulacne..😁 testy si nerobíš?alebo kontrola hlienu,krčku ..

myjusiatko
17. jan 2018

@kasandra999 ked nebola ovulacia, nemoze prist ms (naozaj myslim, ze anovulacny nemas mat preco). 🙂

myjusiatko
17. jan 2018

@kasandra999 a proste 11.1. Splnuje pravidlo 6 nizkych 3 vyssie.

myskahryzka
17. jan 2018

@myjusiatko A kde podla teba su tie tri vyssie? Ved tie, podla teba predovulacne, su len o 0.05 stupna nizsie ak vobec. 👀

martinade
Autor odpoveď zmazal
alilka
17. jan 2018

@martinade jasné veď v grafe je aj tá čiara ktorá "rozdeľuje" predovulacne a poovulacne teploty..je vidit že predtym pred ms mala aj 36.9..tam jednoznačne ovu ešte neprebehla..😁

myjusiatko
17. jan 2018

@myskahryzka
@martinade
@alilka baby, vsak ja sa nehadam. Ale existuje takato vynimka (vynimka 2) a ta je tiez splnena. Takze sama som zvedava. Pomohol by zaznam hlienu a pripadne cipku.

myjusiatko
17. jan 2018

@myjusiatko linia by bola 36,36.

@kasandra999 v kazdom pripade meraj dalej. 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
17. jan 2018

@martinade no s tym hlienom by nemusela byt az taka. 🙂)

kasandra999
17. jan 2018

@alilka
@myjusiatko
@myskahryzka
@martinade hlien som mala vaječný4.1. a potom 8.1.-9.1. potom išiel do vodnata viac, krcok neviem rozoznať iba či je hore alebo dole , ale či otvorený či nie tuhosť už vôbec nie. Meriam každé ráno o 6:50 hod spávať chodím cca o jednej každý večer. Na testy už neminam prachy. Merať ďalej budem urcite. Menzes mám nepravidelny tri mesiac beriem dupphaston🤔😥 ďakujem dievčatá za reakcie

sonulienka13
18. jan 2018

Dobre ranko 🙂 tak mna zase preznacilo a dnes som klesla.prsniky ma bolia az plačem ☹ bradavky ako keby pália a okolie ani nehovorim ☹ myslite,ze to moze byt odznievanie este od ovulky?? Dakujeeem zlaticka.

ikonica
18. jan 2018

@sonulienka13 mna bolievaju silno od ovulky az po ms posledne tri cykly... neviem co to.... ten pokles by mohol byt aj uhniezdovaci....

sonulienka13
18. jan 2018

@ikonica mojko ja to ale taketo strasne nemavam.tie bolesti.az sa mi chce plakat.tak bolia.a bradavky ani nehovorim.

martinade
18. jan 2018

Otazka merajúcim snažilkám
Teraz som si znovu prečítala pravidlá zapisovania BT ktoré hovoria, že teploty by sa mali zaokruhľovať na 0,05. Riadite sa tymto pravidlom?

kasandra999
18. jan 2018

@myjusiatko má tak napadlo, ja beriem duphaston takzercha doraziť musiii nie?

myjusiatko
18. jan 2018

@martinade ja nie. Zapisovala som vzdy tak, ako bolo na teplomeri.

myjusiatko
18. jan 2018

@kasandra999 co sa tyka liekov, vobec netusim.

kasandra999
18. jan 2018

A najlepšia vec, dnes ráno mi došiel teplomer, jednoducho nešiel zapnut. Mala som v sufliku ortutovy ale to je o ničom 😤 ako nechápem dva mesiace čo som si ho kúpila zaplatila som 10€ s poštou a on si nejde. Bohvie či aj to čo som namerala nebolo chybné v konečnom dôsledku, dva.mesiace merania v kybli.

katusikkk
18. jan 2018

@kasandra999
Mala si len vybrat baterku a dat naspat.

myjusiatko
18. jan 2018

@kasandra999 fuuu. A aky mas? Ak by bola zla baterka, tak je mozne, ze to mas take hore dole. Ci myslis ze odisiel uplne?

kasandra999
18. jan 2018

@katusikkk
@myjusiatko mám ovulacny teplomer obj. som na stranke otehotnenie.sk kde sa mení baterka? Dik

katusikkk
18. jan 2018

@kasandra999
skus hodit
@kasandra999 fotku.Tych teplomerov je vela druhov,ale urcite ma baterku.Niekedy staci vybrat a zasunut opat ako keby restartovat.

katusikkk
18. jan 2018

@myjusiatko
mne sa tiez stalo ze neslo zapnut a vtedy ako keby nedoliehalo to miesto kde zatlacis zapinanie.Tak som len vybrala to vnutro a zasunula naspat.

kasandra999
18. jan 2018

@katusikkk dakujeeem už som NATO prišla celý vrch som otvorila, baterku akoby pritlačila a ideeee. Ufff teším sa a teplomer je od firmy KIWU WUKI, dve desatinne miesta. Škoda, že má to ráno nenapadlo rozoberat, teraz mám meranie nie presne, ja som na takéto pedant 😁😁

katusikkk
18. jan 2018

@kasandra999
To meranie co si mala pred tym je spravne.Teraz sa to len jednoducho zaseklo .To nema nic spolocne so zlym meranim.Zajtra mozes veselo pokracovat 🙂