Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk zaznacila som si aj toto Ortutove meranie bolo 36,5 no pokračujem zajtra ak neprekvapí mrcha, lebo podbruško uz cítim.
Ahojte drahé snažilky. Meriam každé ráno o 6:50 no zajtra musím vstať skôr a budem merať o hodinu skôr. Stačí ak to zapíšem v ff aplikácii, že meriam o hodinu skôr, alebo mám odrátať niekoľko? Ďakujem vám za rady.
@lucuska85 staci zapisat cas. 🙂
@myjusiatko Ďakujem 🙂
@kasandra999 alebo bola ovu az 17.1. Ms este rozhodne necakaj. 🙂
@kasandra999
Tak to uz mozes testnut 😉
@katusikkk nema co testovat ked ovu bola bud toho 11.1. Alebo az teraz 17.1. 🙂
Ahojte, prosím vás, už tri mesiace sa snažím sledovať a testovať a posledné dva sa mi natiahol menzes na 40dni, čo b živote som mala max 28 dňový cyklus. Tento mesiac som čakala ovu až okolo 20dna a tak sme moc nepracovali na tutumutu. Myslite že by za 11 dni mohla byt ovu a ten jeden sexik by mohol stačiť? Prikladám foto
@ceklis ahoj, zadaj si ten pozitivny ovu test aj do grafu - opk +
Ovu pravdepodobne bola az 14dc, prip 13dc. 🙂 takze by to mohlo vyjst. Sledujes si aj hlien?
@ceklis a robila si si ovu test aj 12dc? Aky bol?
@myjusiatko
Robila a boli úplne čisté, slabulinka čiarka. 12DC som bola na folikulometrii a bol tam len 14mm folik a bola som zas včera a že ten sa nezmenil, tak som smutná ostala že zase nič nenarástlo. Mám nízke amh a vysoké fsh, zevraj menopauza a riešime už ivf
@ceklis hm, do tohoto sa bohuzial nevyznam. :/ drzim palce. Meraj dalej a uvidis. Ale predpokladam, ze na ovulaciu bol ten folikul maly, ze?
Hlavne keby bola ovu až ten 13dc, tak by tam už na 14dc nebol, lebo by praskol. A včera som odchádzala s tým, že sa vlastne nič nezmenilo a ani nenarástol. Ja tomu tiež nerozumiem. Práveže aj hlien bol taký nijaký, no asi mám fakt už nejaký hormonálny problém. Meriam ďalej a aspoň nebudem mat zas 40dnovy cyklus. Aj to je pre mna pozitívne a ten další mesiac budeme snazilkovat viac.
@myjusiatko
@katusikkk
@myjusiatko dievčatá podľa hlienu a krčka absolútne vobec skôr 11 ako 17.1 krcok hmataleny úplne a hlien krémový biely hustyy
@ceklis
ked si bola na 12 DC a mal 14 mm,tak na 14 DC mal mat minimalne 16 mm.
Vyzera to ako keby Ti vajicka nedozrievali.Folikul praska pri velkosti nad 21 az do 25 mm.To by mal byt max.Potom sa meni na cystu.Mne napr.uz 2 x praskol pri 24 mm.
Pozitivne ovu testy neznamenaju ,ze ovulka naozaj prebehla.Ukazuju iba bliziacu sa ovu.To ci prebehla,uvidis iba meranim --grafom.
Hod tu graf z minuleho mesiaca ten 40 dnovy.
@kasandra999 hmm, tak to by bol ten vzostup fajn. 🙂 biely kremovy hlien moze byt dobre znamenie. 🙂
Ahojte, meriam bt a robim aj ovu testy. Tento cyklus som nemala + ovu test, aj ked testujem viac x denne. Citlivejsi 10tkovy bol takmer +, ale 25kovy mal k tomu daleko. Mala som aj hlien a ovu bolesti. Ak bt bude 3 dni vyssie, mam to brat, ze ovu prebehla?
@myjusiatko v akom zmysle? 🤔
@monika_akinom jj, ak bude teplota hore, ovu bola.
@kasandra999 no casto biely husty hlien po ovu moze byt tehu. 🙂
@myjusiatko ahaaaa ale teda ak by ovulka bola toho 11.1. ak nepríde mrcha zajtra a bazalka až teraz ide hore, kedy by test niečo ukázal? Dik

Ahojte tak ja takto 🙂 začala som aj kys.listovú brať tak uvidíme 🙂