icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
19. jan 2018

@martinade
Vies ze tiez som si to myslela ?
Asi do toho "mekaca" a pre bielidlo pojdem hned po robote.Podvecer uz moze byt vypredane.

sticker
tonjadabik2
19. jan 2018

baby a vase grafy?

katusikkk
19. jan 2018

@tonjadabik2
Nic zaujimave nemam ,tak co to budem davat .Som len 7 DPO😀

tonjadabik2
19. jan 2018

@katusikkk ahaaa..a nemeras? ja som asi 4dpo podla apky.. ale podla mna som viac

sonulienka13
19. jan 2018

@myjusiatko zlatko kazdy den mi ju preznacuje 🙂

katusikkk
19. jan 2018

@tonjadabik2
meram len tak zo srandy,ale nedavam sem graf,lebo je nudny.
Ked budem taky 10 DPO abude neico zaujimave,tak ho tu hodim.🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
19. jan 2018

@katusikkk noo ta som zvedava

tonjadabik2
19. jan 2018

@martinade kolko si 14dpo? dore ratam? noo zaujimave teplotky..drzim palce podla mna..moze byt

ja zatial takto..

tonjadabik2
19. jan 2018

@sonulienka13 a ty zlatko stale nic odvtedy? ako co noveho?

martinade
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
19. jan 2018

@martinade noo ked si mala test biely..neviem no..mozno si mala neskor ovu..neviem uvidis ake budu teplotky

sonulienka13
20. jan 2018

Dobre ranko 🙂 ako dievcence?? Ja som konecne troska vyšplhala sa 🙂

tonjadabik2
20. jan 2018

@sonulienka13 parada..nech sa drží horeee

tonjadabik2
20. jan 2018

@sonulienka13 ja so. Dnes padla dole..

sonulienka13
20. jan 2018

@tonjadabik2 nooo len ci sa aj udržím ☹ prsia neskutocne bolia ☹ najradsej by som bola bez nich ☹zlatik a ty sa este vysplhas horeee.

tonjadabik2
20. jan 2018

@sonulienka13 udrziiis vyzerá to slubneee. Drží. Ti palceee. Výdrž.a kríze tá nebolia? Neviem či sa vysplham..už teraz vidi.m že tento mesiac nič.

kasandra999
20. jan 2018

Ahojte, mohlo sa stať, že som stupala,aby som mohla zase klesnúť a mohol dôjsť menzes? 😂😂

lucinocka
20. jan 2018

@sonulienka13 ked budes tehu, budu ta boliet stale :D ale vyzera to dobre, drzim prst🙂

sonulienka13
20. jan 2018

@tonjadabik2
@lucinocka zlaticka,krize ma bolia stale.robim opatrovateľku v domove dôchodcov.a mam problemy s platničkami.takze tak.normalne by som teraz prijala aby som nemala prsia 😭😭😭aspon keby to bolo dobre znamenie.

tonjadabik2
20. jan 2018

@sonulienka13 ale tak inak myslim..krize ze ferst a pdbrusko..noo prsia tiez..a nesvrbia ta?

alilka
20. jan 2018

Baby čo si o Tom myslieť? anovulak?

kristina6014
20. jan 2018

Ja dnes takto 🙂

katusikkk
20. jan 2018

@alilka
Vyzera to,ze ovu zatial nebola🤔

alilka
20. jan 2018

@katusikkk no ja som už z toho magor..aj dnes mám kŕčok vzadu mäkký otvoreny..nechápem už sama..

sonulienka13
20. jan 2018

@tonjadabik2 prsia nie ani.skor nad nimi.krk.len ma bolia ☹ oboje.az plačem pomali uz.ako keby dobru bitku po nich dostanem.a pália ma s vnútra troska.zlatkoo.musis stale verit!!!!!!

kufea
20. jan 2018

Z tych grafov, co dava aplikácia, ktorú používa alilka alebo Kristína sa nejako zle orientujem. Co znamenajú tie oranžové a červene horizontálne čiarky?

sonulienka13
21. jan 2018

Dobre ranko 🙂 ako nam krasne sneží 🙂 tesim sa ako malé dieťa 😉 a my s muzikom do prace.prsia,stale neskutocne bolia ☹ pália, ale drzim sa stale.som zvedava kedy padnem na hubu ☹ ale verim!!!!

kasandra999
21. jan 2018

Hlásim 1DC, krásnu nedeľu 😉

myjusiatko
21. jan 2018

@kasandra999 takze ta ovu fakt vychadza na toho 11? Aku mavas normalne lf?