Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
baby a vase grafy?
@tonjadabik2
Nic zaujimave nemam ,tak co to budem davat .Som len 7 DPO😀
@katusikkk ahaaa..a nemeras? ja som asi 4dpo podla apky.. ale podla mna som viac
@myjusiatko zlatko kazdy den mi ju preznacuje 🙂
@tonjadabik2
meram len tak zo srandy,ale nedavam sem graf,lebo je nudny.
Ked budem taky 10 DPO abude neico zaujimave,tak ho tu hodim.🙂
@katusikkk noo ta som zvedava
@martinade kolko si 14dpo? dore ratam? noo zaujimave teplotky..drzim palce podla mna..moze byt
ja zatial takto..
@sonulienka13 a ty zlatko stale nic odvtedy? ako co noveho?
@martinade noo ked si mala test biely..neviem no..mozno si mala neskor ovu..neviem uvidis ake budu teplotky
@sonulienka13 parada..nech sa drží horeee
@sonulienka13 ja so. Dnes padla dole..
@tonjadabik2 nooo len ci sa aj udržím ☹ prsia neskutocne bolia ☹ najradsej by som bola bez nich ☹zlatik a ty sa este vysplhas horeee.
@sonulienka13 udrziiis vyzerá to slubneee. Drží. Ti palceee. Výdrž.a kríze tá nebolia? Neviem či sa vysplham..už teraz vidi.m že tento mesiac nič.
@sonulienka13 ked budes tehu, budu ta boliet stale :D ale vyzera to dobre, drzim prst🙂
@tonjadabik2
@lucinocka zlaticka,krize ma bolia stale.robim opatrovateľku v domove dôchodcov.a mam problemy s platničkami.takze tak.normalne by som teraz prijala aby som nemala prsia 😭😭😭aspon keby to bolo dobre znamenie.
@sonulienka13 ale tak inak myslim..krize ze ferst a pdbrusko..noo prsia tiez..a nesvrbia ta?
@tonjadabik2 prsia nie ani.skor nad nimi.krk.len ma bolia ☹ oboje.az plačem pomali uz.ako keby dobru bitku po nich dostanem.a pália ma s vnútra troska.zlatkoo.musis stale verit!!!!!!
Z tych grafov, co dava aplikácia, ktorú používa alilka alebo Kristína sa nejako zle orientujem. Co znamenajú tie oranžové a červene horizontálne čiarky?
Hlásim 1DC, krásnu nedeľu 😉
@kasandra999 takze ta ovu fakt vychadza na toho 11? Aku mavas normalne lf?

@martinade
Vies ze tiez som si to myslela ?
Asi do toho "mekaca" a pre bielidlo pojdem hned po robote.Podvecer uz moze byt vypredane.