Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka je to minimalne dobre znamenie. 🙂
@myjusiatko
@ikonica
@zuzikboc ďakujem baby..bola by som ozaj šťastná 😊 ale kto vie či to všetko nemoze byť aj z duphastonu..aj bolestivé prsia..ale tie ma začali bolieť už pred začatím s ním..ale na príznaky je zasa skoro 😉
Dnes 12. DC no teplotu som nemerala, kedze sme boli s mamou od 23:30 do 3:30 na pohotovosti, spala som hodinu od piatej do siestej a potom hura do roboty. Mam pocit ze ovulacia bola bud vcera alebo dnes, ale vazne nemam chut, energiu ani naladu na sex 😕 Cize tento mesiac asi nic, alebo mozno ma teplota zajtra prekvapi a bude este nizka. No nic, idem sa najest a do postele dohnat spankovy deficit.
@katesocka a aj keby bola, mate tam sex, sanca je urcite. 🙂
@myjusiatko myslíš, že to dobre označilo?
@kufea jasne nehadzem merat budem aj nadalej, stale verim, ze este zajtra bude teplota nizka
@myjusiatko tak ano, zalezi na tom, kolko si spermie pockaju na vajicko, ale mozno tento mesiac bude ovulacia neskor ako inokedy
Ahooojte dievcence moje.Noo ako?? Mna mrcha este chvala bozku obchádza 🙂 uvidime rano aka bude teplotka 🙂
@sonulienka13 neskusala si tehutest aj vecer? niektorym ukazuje lepsie vecer...
@sonulienka13 koľko si dpo?
@kufea dobre ti to vyznacilo.
@sonulienka13 ahoj zlatíčko tak ako dnes teplotka? Nevidím tvoj graf..ako saas a.co máš nové? Ja dnes trošku hore..ale to klesne
@sonulienka13 mojko nevšimla.som si sori si spadla dole? Piješ alchemilku?
@sonulienka13
Tak ja hlasim 1 DC.
Vcera som bola este hore ,dnes spadla a uz ju aj mam.
Ale ja som ani ine necakala😒
@katusikkk to mi je ľúto zlatko
@tonjadabik2 zlatik ja takto.ale ziadne príznaky na mrchu.vobec.ake do večera ďaleko.alchemilku pijem.
@katusikkk aj ja som spadla zlatik.tak som zvedava ci dnes pride mrcha. Bolesti ziadne.to je mi ľúto zlatko ☹ hlavku hore.ideme dalej.bojujeme!!!
A neviem ci mi teplotku neovplivnil večerný sexik.bolo tutu mutu ale nešla som na wc.az rano po meraní teplotky.a viem ze spermosky ju mozu ovplyvniť.
@sonulienka13 a u dr si nebola? Nedal ti niečo aby sa ti to upravilo.. stupnes,klesnes..ja neviem. Aj.my sme mali včera sexik večer a pozri graf..ale to môže klesnúť..
@sonulienka13
Ja som uz ms aj chcela.
Verim ,ze buduci cyklus uz budem stimulovat a budem blizucko pri dvoch // 👶
@ceklis mne sa tvoj graf paci. A ten pokles..ešte môžeš stúpnuť.. vyzerá to zaujimavo

@zuzikboc ooochhhh toto si ani nemala písať 😁😁 uz so začnem namyslat 😂 aj môj je tahavy ako "soplik" ale je biely a hustý..