Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 a ty hádaj kedy príde mne..
@sonulienka13 budem sa tešiť dáme kávu a kolacik
@tonjadabik2 zlatkoooo nedooojdeee uzzz 🙏🙏😍😍😍😘💕
@tonjadabik2 moja vyzerá to super držím palce nech už nepríde.
@alilka zlatíčko držím palce mooooc
@kufea a test nic? Uz sa v tom stracam. 🙂
@sonulienka13 Ďakujem Zlatíčko myslíš za nedôjde? To by bol zázrak..
@butterfly333 Ďakujem zlatíčko ty sa vyznať. Ale moje grafy. Oki také a potom klesla teplotka
Boli take
@myjusiatko @katusikkk nemá zmysel, už pociťujem príznaky MS. Najneskôr do soboty je tu. Budúci mesiac zrovna v čase ovulácia ma čakajú priefuky, takže zas budem len pozorovateľ.
@sonulienka13
@butterfly333
Baby podľa Jonasovu metódy..ak náhodou sa stal zázrak tak som vraj otehotnela 5.1. a presne vtedy som mala krvácanie mám to zapísané. Ktovie či je to pravda.. kokoos ale sedí to..
Baby vyšlo niekomu podľa Jonasovu metódy a otehotneli ste???
V Zivote je clanok s lekarom s Heliosu v Martine.
Tam hovori lekar o Jonasovej,ze je to blbost.
@tonjadabik2 Sú ktorým sa to podarilo isteje aj tu skupina fo fóre otehotnenie podľa Jonáša skús pozrieť 🙂
@alison11 diki
@alison11 nič som nenasla
@tonjadabik2 Ja som našla klikneš na Fórum a tam je ten obdĺžnik kde napíšeš otehotnenie s Jonášovou metódou a vyhodí Ti aj stránku čo tu založili žienky pozrela som sa tam volá sa Jonášová metóda počatia pod týmto názvom nájdeš a žienky všetky čom som na 1 strane čítala boli nespokojné nuž jedna tam dala aj stránku kde si môžeš sama vypočítať a je to dosť ....na prd z prepáčením 1deň za mesiac podľa toho aké pohlavie dieťaťa chceš... nuž nič moc a nie je to počítané pdoľa ovulácie ale aj mimo nej a ak tak 1 za rok sa snáď trafí jeden dátum na ovuláciu.
Ahojte kocky, chodim sem tak dost nepravidelne ale pod chvilou vas stale sledujem 🙂 ..moj pribeh, o babo sa snazime 5 mesiacov, pred tyzdnom som si nasla druhu ciarku na teste a spravila som si digitalny clearblue a vyslo mi ze som + 2-3 tyzdne.. tyzden vsak spinim a ciarka nesilnie.. bola som u doktorky a na sone nic nevidela, vzala mi aj krv na HCG a ze jeho hodnota je nizka a ze to tehotenstvo nebude.. vravim jej ze spinim a ona ze to nic neni..v pondelok mam ist na kontrolu.. ale dost ma boli podbrusko a aj slabo krvacam.. neviem co si o tom celom mysliet.. prikladam foto testu.. ak to nie je tehotenstvo preco sa normalne nespusti menstruacia? Dakujem za vase nazory 🙂
@alison11 našla som na googli tá hej čítala som. Málokedy to vyšlo hej. Ale tak raz ročne sa dá ten dátum dať. Mne presne v tento deň sme mali sexik.a aj som krvácala večer trošku. Takže mi je to divné..má. to zapísané.ta teraz neviem čo si mám mysliet
@adrianhka fuuuha.moja.. možno ešte počkajte možno vybehne babetko šak to až kolo 7-8tt až vidno takže.klud.aj srdiečko až neskôr vidno. Držím palce. Musíš byť tehotná.mozno skús ísť k inému dr.

@tonjadabik2 bodaj mas pravdu!!!ta dojdem vybozkávať!!!