icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
25. jan 2018

@tonjadabik2 bodaj mas pravdu!!!ta dojdem vybozkávať!!!

tonjadabik2
25. jan 2018

@sonulienka13 a ty hádaj kedy príde mne..

tonjadabik2
25. jan 2018

@sonulienka13 budem sa tešiť dáme kávu a kolacik

jaruskatt
25. jan 2018

@alilka graf suhlasi s testom ☺ //

alilka
25. jan 2018

@jaruskatt vec ale graf mi ukazuje 7dpo..dokonca FF len 5dpo..😁

sonulienka13
25. jan 2018

@tonjadabik2 zlatkoooo nedooojdeee uzzz 🙏🙏😍😍😍😘💕

butterfly333
25. jan 2018

@tonjadabik2 moja vyzerá to super držím palce nech už nepríde.

butterfly333
25. jan 2018

@alilka zlatíčko držím palce mooooc

kufea
25. jan 2018

BT si zahráva so mnou, vystúpila, aby zajtra mohla klesnúť. 😀 takže vyzerá to tak, že s @katusikkk zostávame v skupine. Som zvedavá, kto ju opustí s poz. teh. testom. 😉

myjusiatko
25. jan 2018

@kufea a test nic? Uz sa v tom stracam. 🙂

tonjadabik2
25. jan 2018

@sonulienka13 Ďakujem Zlatíčko myslíš za nedôjde? To by bol zázrak..

@butterfly333 Ďakujem zlatíčko ty sa vyznať. Ale moje grafy. Oki také a potom klesla teplotka

tonjadabik2
25. jan 2018

Boli take

katusikkk
25. jan 2018

@kufea
A test ako ?Este nevies ci si skupinu.prave neopustila 🙆

kufea
25. jan 2018

@myjusiatko @katusikkk nemá zmysel, už pociťujem príznaky MS. Najneskôr do soboty je tu. Budúci mesiac zrovna v čase ovulácia ma čakajú priefuky, takže zas budem len pozorovateľ.

katusikkk
25. jan 2018

@kufea
Ja uz chcem buducu ms stimulovat a potom vklad.Tak verim,ze potom ten dalsi mesiac budu //🙆

kufea
25. jan 2018

@katusikkk skúsili ste i IUI? Je to prvé IVF? Ak sa nepodarí, tak nás čaká IVF v apríli / máji. Muž je na rozhraní marec / apríl odcestovaný. Takže musíme až po jeho príchode plánovať.

katusikkk
25. jan 2018

@kufea Iui nie.Tam je velmi mala sanca a vzhladom k mojmu veku a veli zlemu spermio skoro nulo sanca.A ano bude to prva.Hadam vsetko dobre dopadne a opustim tuto skupinu 🙆

kufea
25. jan 2018

@katusikkk dopadne to dobre. budem na teba myslieť budúci mesiac.

tonjadabik2
25. jan 2018

@sonulienka13
@butterfly333
Baby podľa Jonasovu metódy..ak náhodou sa stal zázrak tak som vraj otehotnela 5.1. a presne vtedy som mala krvácanie mám to zapísané. Ktovie či je to pravda.. kokoos ale sedí to..

Baby vyšlo niekomu podľa Jonasovu metódy a otehotneli ste???

katusikkk
25. jan 2018

V Zivote je clanok s lekarom s Heliosu v Martine.
Tam hovori lekar o Jonasovej,ze je to blbost.

alison11
25. jan 2018

@tonjadabik2 Sú ktorým sa to podarilo isteje aj tu skupina fo fóre otehotnenie podľa Jonáša skús pozrieť 🙂

tonjadabik2
25. jan 2018

@alison11 diki

tonjadabik2
25. jan 2018

@alison11 nič som nenasla

alison11
25. jan 2018

@tonjadabik2 Ja som našla klikneš na Fórum a tam je ten obdĺžnik kde napíšeš otehotnenie s Jonášovou metódou a vyhodí Ti aj stránku čo tu založili žienky pozrela som sa tam volá sa Jonášová metóda počatia pod týmto názvom nájdeš a žienky všetky čom som na 1 strane čítala boli nespokojné nuž jedna tam dala aj stránku kde si môžeš sama vypočítať a je to dosť ....na prd z prepáčením 1deň za mesiac podľa toho aké pohlavie dieťaťa chceš... nuž nič moc a nie je to počítané pdoľa ovulácie ale aj mimo nej a ak tak 1 za rok sa snáď trafí jeden dátum na ovuláciu.

adrianhka
25. jan 2018

Ahojte kocky, chodim sem tak dost nepravidelne ale pod chvilou vas stale sledujem 🙂 ..moj pribeh, o babo sa snazime 5 mesiacov, pred tyzdnom som si nasla druhu ciarku na teste a spravila som si digitalny clearblue a vyslo mi ze som + 2-3 tyzdne.. tyzden vsak spinim a ciarka nesilnie.. bola som u doktorky a na sone nic nevidela, vzala mi aj krv na HCG a ze jeho hodnota je nizka a ze to tehotenstvo nebude.. vravim jej ze spinim a ona ze to nic neni..v pondelok mam ist na kontrolu.. ale dost ma boli podbrusko a aj slabo krvacam.. neviem co si o tom celom mysliet.. prikladam foto testu.. ak to nie je tehotenstvo preco sa normalne nespusti menstruacia? Dakujem za vase nazory 🙂

tonjadabik2
25. jan 2018

@alison11 našla som na googli tá hej čítala som. Málokedy to vyšlo hej. Ale tak raz ročne sa dá ten dátum dať. Mne presne v tento deň sme mali sexik.a aj som krvácala večer trošku. Takže mi je to divné..má. to zapísané.ta teraz neviem čo si mám mysliet

tonjadabik2
25. jan 2018

@adrianhka fuuuha.moja.. možno ešte počkajte možno vybehne babetko šak to až kolo 7-8tt až vidno takže.klud.aj srdiečko až neskôr vidno. Držím palce. Musíš byť tehotná.mozno skús ísť k inému dr.

spring19
25. jan 2018

Ahojte kočky, po dlhšom čase sa hlásim. Od včera večera som ale k.o. Asi chrípka, horúčkujem. Dnešná teplota teda chýba.

ikonica
25. jan 2018

@spring19 vyzera to pekne... teplotu si si mohla napisat ale zapis aj to ze si chora...je tam tusim taka kolonka...

ikonica
25. jan 2018

@adrianhka no.. mala ta asi poslat do nemocky nech ta sleduju, ci nejde o mimomaternicove... ak sa bolest bude stupnovat, zbal sa a chod radsej na pohotovost...