icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

spring19
25. jan 2018

@ikonica zapísala som aj teplotu, aj to že bola horúčka a preto neukázalo teplotu na grafe

sonulienka13
26. jan 2018

Dobre ranko🙂 akooo??? Noo ja som jasná 😂😂ale mrcha nikde,ziadne bolesti nic.tak uvidim v priebehu dňa.mrcha je nevyspitatelna.

katusikkk
26. jan 2018

@adrianhka
V tomto tyzdni by lekarka asi ani nic nevidela.A ake si mala HCG?Skus porovnat s tabulkou ci bolo dostatocne vysoke.
Tam moze ist o mimomaternicove,takze keby nieco utekaj k lekarovi.
Dnes si si test nerobila ?Neboj urcite bude vsetko dobre 😉

alilka
Autor odpoveď zmazal
alilka
26. jan 2018

Baby tak mne bt trocha poklesla..test dr Max biely..tak ako som si to aj myslela že ten zo včera je len nejaká "kuleha" 😂😂 nevadí..onak môžem dostat ms aj počas bránia duphastonu?asi nie že?..

tonjadabik2
26. jan 2018

Tak baby klesla som..

sonulienka13
26. jan 2018

@alilka
@tonjadabik2 co to babulky.vsetky dnes nejake poklesy ☹

tonjadabik2
26. jan 2018

@sonulienka13 ja neviem ale strašne ma bolí bruško.. som sklamaná..už čakám kedy príde.ms

lucuska85
26. jan 2018

Ahojte 😊 ked si zakliknem pozitivny ovu test na 18DC tak mi zafarbi graf silnu cervenu ciarku. Ale podla testov pozitivny bol najviac 19DC. Tak podla vas skusenejsich ktory den bola ovu?

alilka
26. jan 2018

@sonulienka13 no neviem..ale mne asi ešte ms nedôjde keďže berem duphaston a v Appke mi vysvietuje ms až k 5 dní..a duphaston mám ešte na 6 aj s dnešným..ale nech už dôjde čím skôr .už som 27dc..tak ako nekonečný príbeh..🤔

hope40
26. jan 2018

@lucuska85 silne cervena ciara je presny vypocet prerusovana je predpokladany vypocet podla FF podla mna je ten graf na 18dc aj ked testy vysli toho 19dc 🤔

hope40
26. jan 2018

@lucuska85 19dc ti test ukazal positiv rano 7.30 to mohlo but este z pred .kedze sa ovu test roby okolo 10am 😉🤔

katusikkk
26. jan 2018

@lucuska85
Podla mna ovu este nebola.😕

ceklis
26. jan 2018

Ja dnes zase posun trosku vyššie, ale brucho sa začína hlásiť a boli ma ako pred ms. Tak neviem či mám ísť po lieky na stimuláciu na ivf

tonjadabik2
26. jan 2018

@sonulienka13 inak keď som odmerala o hodinu tak som už mala teplotku 36,9.. ale to je nepodstatné..uvidíme čo bude ráno alebo do rana

jaruskatt
26. jan 2018

aj u mňa malý pokles dnes. Zatiaľ však ešte nejednoznačný graf 😉

tonjadabik2
26. jan 2018

Dnes máme naozaj všetky pokles..to čo sa deje??? Uvidíme zajtra

alilka
26. jan 2018

@tonjadabik2 asi je nízky tlak 😂😂😂

monika_akinom
26. jan 2018

Aj ja som sla dnes pod 37, a navyse test biely 😒 a zacina PMS

lucuska85
26. jan 2018

@hope40 cize myslis ze 18DC vecer mohla byt a preto som zachytila 19DC rano najsilnejsi test?

@katusikkk ale aj testy som mala pozitivne, dokonca v pondelok bol folikul uz na prasknutie. Bola som u lekarky. Žial tie dva dni co som merala skor tam chybaju presne hodnoty v rovnaky cas.

alison11
26. jan 2018

@tonjadabik2 Možné to je keďže aj pri ovulke môže byť prítomná ak pár kvapiek krvi.Držím palce,aby si namiesto ms našla // a úspešne donosila v zdraví.

alison11
26. jan 2018

@sonulienka13 Ahoj to mi je ľúto ☹ a vyzeralo to sľubne .Držím palce aby vám v reprodukčnom centre pomohli a hneď na 1x ste ostali úspešne tehotní.

tonjadabik2
26. jan 2018

@alilka asi..a ja som ťa dúfala..

tonjadabik2
26. jan 2018

Tak veľmi dufala

tonjadabik2
26. jan 2018

@alison11 Ďakujem Zlatko.. uvidíme či príde ms alebo čo bude.. aj ja ti to veľmi prajem.
Aj všetkým mamičkám čo sa.snazia o babetko

alison11
26. jan 2018

@alilka Ahoj počas brania Duphastonu isto nedostaneš ms až po vysadení do 5dní mne chodila,od Duphastonu neviem ako ty mňa bolievali a mala som prsia naliate zakaždým pred ms a aj bolesti podbruška som mávala keďže aj sliznica je od neho riadne bujná a prekrvená.

alilka
26. jan 2018

@alison11 zatiaľ nemám nič..5ty deň beriem..prsia má trocha bolia ale tak ako vždy v taký DC..😁 podbruško vôbec..uvidíme čo bude ďalej 😂

alison11
26. jan 2018

@tonjadabik2 Ďakujem si zlatá,ja sa momentálne nesnažím odložila som to na nejakých 10rokov potrebujeme trošku si vydýchnuť od drobcov,budeme mať prváčika v septembri a druhého škôlkára od apríla tak už po 7rokoch už je u mňa na čase ísť pracovať medzi dospelých a zarobiť niečo aj do plusu ak by sa mi darilo keďže bduem šiť obuv a je to an normu ale to je najvyhovujúcejšia práca kým musím nosiť dribca do škôlky a starším sa učiť.Momentálne riešime výber mandlí u mladšieho v stredu ho budú operovať na jednodňovej orl,tak mám stresu viac než dosť,dnes robil cirkus keď mu krv brali ☹...
Prajem každej snažilke babulká zdravučké 🙂 a úspešné tehulkovanie a čím skôr 🙂.
Ja pokiaľ budem amť možnosť tak si pomojkám švagrinkinho drobčeka v apríli má rodiť a susedka kamarátka dvojčiatka 🙂

alison11
26. jan 2018

@alilka Držím palce 🙂 Ja som Duphaston brala pol roka kým som otehotnela z prvým synom a to muž bral ACE + zinok od Walmarku a ja E je veľmi dobrý vitamín na obnovu buniek a pohlavných orgánov.

alilka
26. jan 2018

@alison11 ja teraz prvý mesiac.a dúfam že potom ho už brať nemusím..do teraz som s otehu problém nemala..tak verím že sa nič nezmenilo 😉