Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka
@tonjadabik2 co to babulky.vsetky dnes nejake poklesy ☹
@sonulienka13 ja neviem ale strašne ma bolí bruško.. som sklamaná..už čakám kedy príde.ms
@sonulienka13 no neviem..ale mne asi ešte ms nedôjde keďže berem duphaston a v Appke mi vysvietuje ms až k 5 dní..a duphaston mám ešte na 6 aj s dnešným..ale nech už dôjde čím skôr .už som 27dc..tak ako nekonečný príbeh..🤔
@sonulienka13 inak keď som odmerala o hodinu tak som už mala teplotku 36,9.. ale to je nepodstatné..uvidíme čo bude ráno alebo do rana
Dnes máme naozaj všetky pokles..to čo sa deje??? Uvidíme zajtra
@tonjadabik2 asi je nízky tlak 😂😂😂
@tonjadabik2 Možné to je keďže aj pri ovulke môže byť prítomná ak pár kvapiek krvi.Držím palce,aby si namiesto ms našla // a úspešne donosila v zdraví.
@sonulienka13 Ahoj to mi je ľúto ☹ a vyzeralo to sľubne .Držím palce aby vám v reprodukčnom centre pomohli a hneď na 1x ste ostali úspešne tehotní.
@alilka asi..a ja som ťa dúfala..
Tak veľmi dufala
@alison11 Ďakujem Zlatko.. uvidíme či príde ms alebo čo bude.. aj ja ti to veľmi prajem.
Aj všetkým mamičkám čo sa.snazia o babetko
@tonjadabik2 Ďakujem si zlatá,ja sa momentálne nesnažím odložila som to na nejakých 10rokov potrebujeme trošku si vydýchnuť od drobcov,budeme mať prváčika v septembri a druhého škôlkára od apríla tak už po 7rokoch už je u mňa na čase ísť pracovať medzi dospelých a zarobiť niečo aj do plusu ak by sa mi darilo keďže bduem šiť obuv a je to an normu ale to je najvyhovujúcejšia práca kým musím nosiť dribca do škôlky a starším sa učiť.Momentálne riešime výber mandlí u mladšieho v stredu ho budú operovať na jednodňovej orl,tak mám stresu viac než dosť,dnes robil cirkus keď mu krv brali ☹...
Prajem každej snažilke babulká zdravučké 🙂 a úspešné tehulkovanie a čím skôr 🙂.
Ja pokiaľ budem amť možnosť tak si pomojkám švagrinkinho drobčeka v apríli má rodiť a susedka kamarátka dvojčiatka 🙂

@ikonica zapísala som aj teplotu, aj to že bola horúčka a preto neukázalo teplotu na grafe