Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ahaa..som nevedela.. veď možno sa ešte rozhodneš pre bábo niekedy.. noo to budeš mať kopec deti okolo seba. Ja u idim..keby sa dlho nedarí tá sa.nato vykašľať a pôjdem niekam do roboty len momentálne som s malým doma keďže ho nevzali do škôlky.
@alison11 žiaľ ani jedno..😢😢 4x som potratila..5te tehu bolo mimomaternicove a vzali mi vajcovod (to som otehu 3ti cyklus snaženia) a potom som znova otehu na 3ti cyklus s tým jedným zvyšným vajcovod,ale plodík dá zakliesnil do zvyšku odobratého vajcovodu..v auguste má operovali kde odsali ten plod a zrezali.z maternice..a teraz sa už môžme opäť snažiť.
Predtým tie 4 potraty behom roka.
@alilka ty si silná žena toľko si toho zvládla klobúk dole obdivujem ťa
@alilka Juj to mi je ľúto 😞 tak už by malo byť dobre ten druhý vajcovod ak je vporiadku tak by malo byť všetko ok u mňa to bolo o udržaní tehotenstva pred druhým mi 3 odišli na začiatku 5-6tt 😞 a druhý sa nám až z Inofolicom podaril a Duphaston som rpi oboch potom ešte prvé 4 mesiace musela brať do 16tt,Držím palce už to bude len dobré neboj.
@tonjadabik2 Aj ja sa bojím čo sa týka škôlky aj práce ,mne sa končí koncom marca predĺžený rodičák a v škôlke vymýšľajú že by ho vzali až v máji,lenže ja potrebujem ísť do práce už 1.4. a potom celé letné prázdniny nie je škôlka tak riešiť staré mamy a aj muža kedy kto má dovolenku a čas.
@alison11 este nehadzem flintu do žita 😂😂😂😜mrcha nikde,ani priznaky nanu.ale ona je nevyspitatelna 🙂 pride s minuty na minútu.tak uvidim do večera.
Baby, prosím viete mi niektorá poradiť? Snažíme sa o bábo cca rok a pol a robia nám vyšetrenia jedno za druhým, už si pripadám ako testovací králik :D Môj chlap je ok, ale zdá sa, že u mňa je nejaký problém :( Popri tom som si začala merať tento mesiac BZ, ale ja som z toho jeleň.. . Kade čítam tade to píšu inak, akosi sa neviem z toho grafu vysomáriť , kedy bola podľa tohto OVU?
@tonjadabik2 ďakujem..😁 no nieje čo obdivovať..každá žena čo túži po dieťati by takto bojovala ďalej..😉
@evushka007 mohla byt 16 dc alebo 20dc. Chyba zapis hlienu (teplota nestaci).
Ten 16dc by bol za predpokladu, ze ten vyskok teploty 14dc vies vysvetlit.
@alison11 druhý vajcovod by mal byť v poriadku ale vaječník je pco a nechce sa mu extra ovulovat.. väčšinou mi ovuluje ten kde vajcovod nieje..preto skúšame clostil..brala som.aj inofolic tento mesiac aj s clostilom ale vyzerá že žiadne Vajko sa neurobilo..čiže ten inofolic mi to celé asi posunul..no podľa bt nakoniec ovulka bola..tak snáď ďalší mesiac to už pôjde..ty pri duphastone si nemala nejaký iný hlien?ja ho teraz mám iný..obvikle nemávam vôbec..teraz ho mám a dosť..no tie moje 4 potraty prvé boli prvý MA-dvojicky 10tt a ďalšie 3 spontánne..až potom.mi zistili problém s krvou..to bolo pred rokmi..teraz som už bola aj na liečbu nastavená a nastala "mechanicka" chýba..
@myjusiatko
@evushka007 vlastne mohla byt este aj 24dc.
Sledujes si ten hlien?
@myjusiatko , ten som si nepísala, ale bolo to cca 14- 16. dc. Oki, začnem zapisovať a uvidíme. Snáď budem z toho budúci mesiac múdrejšia 🙂
@alison11 noo mne ho nevzli a to som mala na druhý deň nastúpiť do práce.ale miere debilna riaditeľka.mi zase urobila zle a tak som doma s malým..aspoň ušetrím na škôlke.noo babka je zamestnaná a manxel tiež takže..čo mám robiť? Ale manzela dve roboty takže sa to dá.. ja ti držím palce nech ti to vide.
@alilka podla mna je to tam! a je tmavsia ako na Tom predchadzajucom potichucky gratulujem a drzim silno palce ❤
@alilka ja viem ale ty si toho zažila fakt veľa..
@alison11 Dakujem krasne. Snad by sa mohlo coskoro podarit. Verim tomu kazdy mesiac 😁 Ak to vsak nevyjde teraz, tam skusime asi 2x IUI, aby som stihla retazovu matersku a ked to nevyjde, tak to do leta nechame na nahodu a uzijem si dofcuuuuu (strasne sa na nu tesim, neboli sme 5 rokov 😁) a po nej asi na IVF. To uz by boli 2 roky snazenia sa.
A veru. Viem co mas na mysli s tym domom. Aj my to dost tazko platame odkedy je maly. Ale snad to tento rok dokopeme (takze by sa mohlo prirodzene podarit 🤣).
Fu a az o 10 rokov dalsie? To si aka mladucka. Ja mam uz len max. 5 rokov aj ked... skor tak 3 😕
@sonulienka13 Kiežby nedošla držím päste 🙂
@janedoe Ja tento rok budem mať 31rokov takže mladučká ani nie to by som o 10 rokov bola moderná mamička ako sa tejto dobe hovorí po 40tke 🙂,ako sa vraví každá generácia ináč vychováva a vraj po 40tke si viac užívajú materskú a sú trpezlivejšie mamičky,tak uvidím.A ty máš koľko?
@alison11 Noo este nedošla 🙂 necham sa prekvapiť 🙂
@sonulienka13 držím palcess
@sonulienka13 a test niiic? 🙂
btw vcerajsi test bol o cca 13hod rovnaky ako o 20hod

@alilka A koľko máš detičiek?