Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica zajtra, pozajtra. Dnes mas pozitivny. 🙂
@alilka toto ze nemeriam bazalku len tak jak som posala.. ked som v klude asi pol hodiny tak zmeriam... ms som si podla toho vedela predpovedat... akoze vcera som citila podbrusko, aj dnes... dnes aj hlien ktory som zvykla mamvat este skor ako boli testy pozitivne... tak ja neviem.... tutu mutu vcera... neviem ci bude mm dnes v sschopnom stave :D
Baby, ja sa opakujem, ale metodika je len jedna. 🙂
@myjusiatko hod tu prosim tvoj vitazny grafik ked mozes ;)
@ikonica toto je s dcerkou
tak drzte palce nech sa mi dnes podari muzicka potrapit :D
@alilka nikto ti to neberie. Len metodika STM ma jasne pravidla. Ten den hore dole je v podstate bezvyznamna vec. 🙂
@myjusiatko cipok (tvrdost a vyska polozenia) je pre mna este stale zahada.. skusam ale nejak stale neviem kedy je ten spravny cas podla neho... hlien viem rozoznat...
@myjusiatko lenže tebe grafy označuje skrz pozitívneho ovulacneho testu..obe..
@myjusiatko má jasné pravidlá?tak si prečítaj viac stránok a prídeš na to že ohľadom tohto píšu všade inak..😁 dokonca aj na ff stránke je to tak napísané že výber si..protichodné..😁
@alilka ja sa riadim priruckou CENAPu. Pre mna najdoveryhodnejsi zdroj. Clanky na rodine tomu odpovedaju.
@alilka grafy by mi oznacilo aj bez ovu testu skrz hlien a cipok. Skusala som to. A skrz historiu cyklov.
@myjusiatko no a ja sa neriadim žiadnou priruckou ale realitou 😁 nestála by som si za tým keby som si to neporovnavala priamo zo sonom..😁
@myjusiatko
@alilka ale ved sa nehadajte babule.. vediet to, tak sem tie testy radsej nedam... podstatne pre mna je, ze sa treba snazit dnes zajtra a najlepsie aj pozajtra... a ked to nevyjde tak uz nam asi odpovie len reproimunologia ;)
@alilka metodika stm je o tom urcit plodne a neplodne dni. Prave to, ze na potvrdenie ovulacie potrebujes tri vysoke teploty, je kvoli tomu, ze tam ten rozdiel den plus minus moze byt a pocita sa s tym. Preto sa za neplodne obdobie berie az stvrty den po zvyseni teplot. A zase plodne dni su vtedy, ked ti zacina hlien. Cca 3-4 dni pred ovulaciou. U niektorych zien, za pozitivnych podmienok a idealneho hlienu mozu spermie prezit AZ 7dni. To je vsetko, co k tomu mozem povedat. 🙂
@myjusiatko anoo ale toto je mimo bazalnej teploty..je to už o inom..😁
@ikonica ale veď ja sa nehadam..píšem len moje skúsenosti a znalosti ktoré viem ja..veď nepýtala si sa?😝😝
@alilka ale stm je komplex veci. Teplota,hlien, pripadne cipok ako sekundarny znak. To, ze vacsina zien tu meria iba BT, nie je STM. Casto len teplota staci, ale niekedy je graf bez hlienu necitelny.
@myjusiatko to možno ano ale téma bola mierena iba na bt..nie všetky sa zaoberajú všetkým..😁 ale je to nepodstatné,môj názor sa tak či tak nemení 😉
lentak ci ste citali nieco taketo... bolest pri ovulacii sposobuje tekutina ktora sa po prasknuti folikulu vyplavi do brusnej dutiny... podla toho mam pocit, ze je to dnes a ovuluje pravy vajecnik... len skoda ze nemam doma sono 🙂)) dnes som bola u gyndosa na odber na hormonalny profil... ale na sono som sa nedostala... skoda....
@ikonica podla tych teplot sa neda povedat nic. Neni to BT.
@ikonica ale podla toho krasneho ovu testu z dneska bude ovu do 48hod.

@myjusiatko jedine belobu by si videla moja 😘😘😘😘😜