icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
26. jan 2018

@alilka ppd pazuchou :Dja viem blbost ale nejak to funguje minimalne na tu ms... vacsinou mam po ovule 37,2.. ked klesne na 36,7,na dalsi den resp o dva dni je tu mrchaña

lucuska85
26. jan 2018

@hope40 aj ja si myslim ;)

alilka
26. jan 2018

@ikonica a prečo nemeras v ústach?to je už bazalna ..no keď po prebudeni..😁 veď nieje jedno keď meras že kde už meras? .😁 A boli by sme múdrejšie 😁

ikonica
26. jan 2018

@alilka aaaale ked rano sa mi nechce... teplomer treba ve er pripravit, umyt, rano merat, pipa to..mm kuka jak puk furt ze sa moc sledujem a bla bla... toto si az tak nevsimne :D merala som tri cykly poctivo tak viem kedy asi je... len teraz berem inofolic tak mi ju asi trosku posunulo, preto aj testy skusam...uz som ich nemala nejaky cas.... aaaaaa teraz fajne citim ten vajecnik 😵

alilka
26. jan 2018

@ikonica vieš čo ja meram už ako dlho bt muž vedľa mňa SPU a do teraz nevie že cosi meram 😂😂😂

ikonica
26. jan 2018

@alilka ja sommu aj. ysvetlpvala len kukal na mna jak na vesmirnu lod... proste on nechape co furt riesim.... sa mu asi vidi v pohode ze po roku snazenia nic.... v pondelok ideme do adly, nech si aj on zazije nejke tie vysetrenia...

alilka
26. jan 2018

@ikonica chlapi to tak nechápu..môj to isté..preto mu nič ohľadom.toho nevravím..ani to že som.mala teraz ducha na teste..no načo .keď to bude ozaj tak až potom..a on bol už na spg?

ikonica
26. jan 2018

@alilka hej bol... ten novy je lepsi aj ked nie ukazkovy.... ale podla lekarov v pohode... ale este sme mali dat jeden test spravit a to som nevedela (mar test)... tak pojde znova.. alebo ho skusim dostat do ke do tkanivovej banky.. tam robia velmi podrobny spg.... a mna otestuju na protilatky proti spermiam atd....najviac ma seru tie nehorazne ceny.. spg v 2016 stal 25€ a toho roku 40!!!!!! a je tam malo info...ked som videla spg jednej babule z kona z ke tkanivovej banky a ze ho mala zadara, tak mi az oci pokrizilo.... ale tak... obetujeme tolko kvoli babu no.... a tie reprotesty budu tiez fajne mastne...

alilka
26. jan 2018

@ikonica áno viem..my sme síce spg platili 20€ a reproimuno som si pekne cvakla..a všade len prachy chcú..des..inak tie protilátky myslím že robia aj na reproimuno aj na hematologii.

ikonica
26. jan 2018

@alilka na hematke mi nieco robila ale asi nie voci spermiam, trofoblastu... ked som u nej bola vcera, tak nic nehovorila o tom, ze aj take testy robi....

kufea
26. jan 2018

Zostávam v skupine a začínam svoj nový cyklus. 🙃

ikonica
26. jan 2018

@alilka adla menila cennik tusim v juli... ty si bola skor... teraz chcu viac svinuchy jedne :D

ikonica
26. jan 2018

@kufea ach joooo... drzim paluchy v dalsom boji ;)

alilka
26. jan 2018

@ikonica ja som bola v auguste a v novembri 😁

ikonica
26. jan 2018

@alilka aha tak to uz si bola po zmene...

sonulienka13
26. jan 2018

Cavte mravce 🙂 😘😘😍tak ja sa hlásim.mrsina nikde.klop klop...(mrdne ma ak pride v noci zase.ako to ma rada.)-neznasam to.zase ma naťahuje ako prt v gatach.bolesti ziadne.prsia hadam uz exlodovali.palia,bolia:-( ani pierkom sa ich nemozem dotknúť.noo a to by asi aj bolo 🙂

katesocka
26. jan 2018

Tak už je určite po ovulácii, len keďže som si 12, DC nemerala teplotu, tak neviem, či bola 11. alebo 12. DC. Podľa tých posledných 2 teplôt si myslím, že bola až ten 12. DC, ale to už asi nijako nebudem vedieť presne zistiť. Ešte by ma zaujímalo, môžem mať bielkový hlien aj po ovu? Resp. v 12. DC (vážne som to použila 4 krát za celú správu 🙄 ) som ho ešte mala doobeda, poobede už nie, tak neviem či sa ešte berie ako príznak ovulácie alebo nie. Budem rada za odpovede 🙂 Ešte dodám, že som skúšala na zajtra pridať ďalšiu vyššiu teplotu, ovuláciu mi vyznačí na 9. DC, čo určite vtedy nebola.

adrianhka
26. jan 2018

@ikonica @tonjadabik2 @katusikkk dakujem dievcence za podporu 🙂 tiez som dost nespokojna s pristupom lekarky a som rozhodnuta ju zmenit.. len mi v maily stroho napisala ze hcg je nizke nech pridem o tyzden.. na moje otazky co to znamena nereagovala a sestricka ma odbila ze krvacanie je v tehotenstve bezne.. testy nesilneju.. slabe krvacanie je stale.. tak rozmyslam ci cez vikend nezajdeme na pohotovost.. iny lekar iny pohlad.. k hentej uz moc neverim :(

alilka
Autor odpoveď zmazal
alilka
27. jan 2018

No baby dnešný test taký..čo si o tom myslieť?😯😯

sonulienka13
27. jan 2018

Dobre ranko 🙂 tak zo mna si robi mrsica uz asi srandu 😂😂😂to je nonsens uz totok.zase ma naťahuje.co Vám poviem 🙂

sonulienka13
27. jan 2018

@alilka ja ho vidiiim!!!😍😍😍😍🙏

alilka
27. jan 2018

@sonulienka13 aj ha 😁 v skutočnosti je omnoho silnejší len sa mi to ťažko fotí..lepšie povedané na mojom mobile pekne vidno..dám sem a slabota .😁 Ale žeby mi všetké duchovali?už 3ti den!?..🤔

ceklis
27. jan 2018

@sonulienka13 a test biely?
@alilka aj ja vidiiim

ceklis
27. jan 2018

Ja som dnes stále hore 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

sonulienka13
27. jan 2018

@ceklis ty sa krasne drzis 🙂 drzim palceky.noo ani som nerobila test.ona svinucha tak ci tak dojde 🙂

alilka
27. jan 2018

Tu je lepšia 😁
@sonulienka13

ikonica
27. jan 2018

@alilka no... je tam... hm neskusis clearblu digital? ale asi esse pockaj chvilu.. do pondelka.,

hope40
27. jan 2018

Ahojte babenky poradte mi daco k tomu mojmu grafu preznacilo mi to z11dc na dnes 🤔 preco? Ved ani hlien nemam plodny ani bolesti a krcok tvrdy prosim prosim o radu dakujem

alilka
27. jan 2018

@ikonica nemienim dávať toľko peňazí za test..raz som ho skúsila a naposledy 😁😁