Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka ovulak som este nerobila lebo az po 10 by sa mal... tak skusim teraz.. a teplota isla trosku hore...ked som nahadzala tie nebazalkove teploty do ff tak mi dal ovu na stredu... a menstrkalendar mi ju dal na vcera..a ja si osobne myslim ze bola vcera alebo predvcerom... v stredu urcite nie...
Tak bol to asi chybný test ☹ hlásim 1DC.
@adrianhka ahoj dobre rozmýšľaš. Zmeň lekárku gyn a vy ehni na pohotovosť určite. Aby si o babetko neprišla..to by si asi nechcela kvôli nejakej novej lekárke.. a daj mi vedieť ako to dopadlo. Veľmi ti držím palce aby to dobre dopadlo.
@sonulienka13 ahoj to čo to???? Si dostala.ms???? To vážne??? To nemyslíš vážne... Nieeee....ale... To ma.mrzi Zlatko.. ale uz by sa vám to mohlo podariť sakra veď si to zasluzis..
@tonjadabik2 pokles pri uhnezdovani 😉😚
@adrianhka a neskusala si ascorutin?? Ja som ho mala pri IVF pri krvácaní.aby prestalo.
@hope40 čoooo??? To myslíš vážne??? Myslíš že sa akože podarilo??? Čo ak klesne??? Akože sa stal zázrak??? Akože má to ráno napadlo keď som zbadala tu teplotu.. ja neverím..
Ženy čo vy nato????????
@tonjadabik2 zlatko,nic to.uz som si zvykla.sama vydis,ze mi to neni súdené.ale ty si krasne hore!!! Len uz tak zostaň!!!!
@sonulienka13 nerobilo ti testy na kortizol? ked je vysoky alebo moc nizky, tiez to moze robit problem... a ty mas moc narocnu pracu...
@ikonica viem zlatko.ale co ked tu prácu mam rada☹ a tooolko testov mi uz robili ze uz ani neviem.a uz ma to vsetko prestáva baviť.snazim sa nahovoriť si,ze ked baby nebude,tak proste nebude.naucit sa s tím nejako zit.ale nejde to ☹ nebudem robiť ziadne ovu ani tehu testy.je to zbytocne.len merať BT.
@sonulienka13 Ďakujem zlatíčko po
@alison11 ja prdovi velmi chcem surodenca. Je neskutocne uzasny v kolektive a az mi srdce trha, ako place, ked ideme prec. A so svojim bratrancom je priam bozsky. Kym bol babo, tak sa onho staral a teraz mu vsetko ukazuje, ako maly sef, dava cajim a tak. Jednoducho je uzasny 😊 Aj ked viem, ze na svojho surodenca by asi ziarlil 😁 A keby boli obaja chalani by mi nevadilo. Najskor ano. Lebo som chcela velmi dievcatko, ale teraz si myslim, ze by bol prdovi asi lepsi bracek, ako sestricka. Hehe.... inac.... on ma v brusku sestricku momentalne 😂 Aspoj to mi zahlasil minule. Ale kto vie, mozno o niecom vie. Ked sme boli v lete na prechadzke zadrel, ze prsia deticky, a ja som normalne ostala tehotna 😂 S tymi chorobami to veru neni bohvie co. My teraz bojujeme uz mesiac stale s niecim. Muz a maly si podavali od zapalu spojoviek po zapal zapal priedusiek vsetko mozne 😕
@ikonica ahoj. No neocakam MS o 5-7 dni. Uvidime, lebo teraz mam cyklus trosku rozhadzany. Mala som v oktobri clostil, ale ten mi urobil cystu, potom bol z toho anovulacny cyklus a potom som jo mala pre istotu len 22 dni 🤔 Takze uvidim. Bude to asi prekvapko. A necitim uplne nic. Citim sa super. Vcera som mala sice sialene bolesti v podbrusku, ale dnes uplne super. Citim sa plna energie ako superzena 😂 Ale na to co a ako sa citim sa moc nespolieham. Minuly cyklus by som aj oblicku vsadila, ze som tehotna a prd z toho 😊
Neviete mi poradit ako v aplikacii fertilityfriend zadam rucne ovulaciu? V pravdepodobny den ovulacie som nemerala teplotu a teraz mi ovulaciu vyznacilo ovela skor. Dakujem.
Dobrý večer 🙂 zbežne som prebehla pár tém o bazálnych teplotách. Posledný cyklus nám to pravdepodobne nevyšlo (aj ked som stale na pochybach lebo ms prisla uz na 24den a trvala iba 3-4 dni) - dnes som teda 4DC a začala som merať BT. Ráno som však mala teplotu 37' - postup som dodržala, merala som pred postavením sa z postele bez pitia a tak. Chcem sa vas opytat nie je to daka vysoka teplota na to ze je je to len zaciatok cyklu, ci je normalna? Dakujem za odpovede 🙂

@alilka tu
https://www.youtube.com/watch?v=ARIuZPLYsis