Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica ja iba ráno pod perinou.
3 a 4 roky sú rozdiely
Ahojte, chcelq by som sa spytat, ci to je normalne ked mam uz 5dni teplotu stale 36.54 alebo 36.51... kazdy den tak isto.. moze to tak byt? Dnes som 15DC... ospravedlnuj3m sa, ak je to hlupa otazka, no nevyznam sa v tych grafoch este ...dakujem za odpovede 🙂
@tonjadabik2 a kedy budes testovat? este stale nemas test?
@kristina6014 😢
@lucuska85 sme natom rovnako s tou mrchou aj mne by mala dôjsť za 3dni ... Tiež dúfam že už nepríde
@nikuska111 tak drzim palceky 🙂
ja neocakavam ms niekde medzi 7.-9.2... ked nepride este skor ako. inule...uz na 23dc :/
@lucuska85 ďakujem aj ja tebe
@kasandra999 vajecny biely som mala cca 5dni pred ovu, potom este spriesvitnel. Tak som zvedava ako ti to vyjde. 🙂
@ikonica ahoj tak tu máme lekáreň zavretu cez víkend..táze v pondelok alebo v utorok už bude slubujeeem 😁
@sonulienka13 moje veľmi na teba.myslim a prajem si aby si konečne otehotnela.
@lucuska85 kraasny graf.. držím palce aby už ms neprišla.
@tonjadabik2 a ty uz nemeriaš?
@jaruskatt dnes som nemerala
@tonjadabik2 no dnes padla na 37 z 37,1 ale este vzdy verim silno. Aj citim trochu vlhko tak snad 🙏
@lucuska85 to je dobrá teplota neboj.. len nech neklesne pod čiaru.. koľko.mas LF?
@tonjadabik2 vacsinou 12-13dni. Este mam dva dni do ms. Tak dufame
@lucuska85 tak ti držím palce a daj nám vedieť v utorok? To budú dva dni.
@tonjadabik2 urcite dam vediet,pevne verim ze to bude dobra sprava :-*
@lucuska85 budem držať palce
Ahooojte dievcence🙂 tak my pomalinky.co Vám poviem.
@tonjadabik2 zlaticko a ty ako dnes?
@sonulienka13 Zlatko u ideš.hore paráda 🙏
A ja..zase teplotka.hore..tento týždeň testujem

@kristina6014 ach jaj a taky pekny grafik to bol.... drzim palce v dalsom cykle 😉