Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby robili ste si niektorá domáce testy??? Ja hej dnes a všetky vyšli pozitivne. Už si môžem aj klasik kupit.
@gabinkomisko skús odfotit obrazovku a vložiť foto. Aké mávaš dlhé cykly? Ovu moze byt posunutá hocičím a moze este prísť 😊
@cindy11 normalne mam 28 dnovy cyklus a ovulaciu na 13-max. 14 den. program mi tam sice urobil coverline a naznacil ovulaciu ale to je blbost podla mna. moje po-ovulacne teploty su od 36,6
@butterfly333 vcerajsie 😎
@tonjadabik2 co su to domace testy ?
@tonjadabik2 A tie domáce testy to sú aké? ako si si robila?
Baby zobrazujú sa Vám tu fotky/prílohy?
@butterfly333
@kufea priloha veru nejde zobrazit. Aspon ja ju nevidim, hoci mi ukaze, ze fotka sa nahrala 🤔
@kufea tiez nevidim.
@janedoe ani mne to nejde
@rula ujo Google. domace tehu testy
@tonjadabik2 a ktore z nich si vyskusala ty? to sa muzicek tak tesi na bejby a nevie ti jeden test doniest?
@tonjadabik2 Oooo, som to prave postudovala... zaujimave. Tak verim, ze si v tom a tesite sa. davaj na seba pozor.
@tonjadabik2 kde je ten testik?
na googli.. testy,, testik som este nerobila babyyyy :D
@ikonica ja zo zubnou pastou,bielidlom a s cukrom
@rula Dakujem zlaticko :D
@butterfly333 budeee
@tonjadabik2 ako si na tom? 🙂
@kristina6014 stale neviem
@tonjadabik2 tak skús ten domaci 🙂
@tonjadabik2 a kedy?
@tonjadabik2 stale odpovedas le na cast otazok a stale nekonkretne... az mam pocit, ze a v tom natahovani ludi vyzivas... ak to tak nieje, pardon..ale toto je moj pocit z teba..

vlozila by som aj graf ale nejako mi to nejde :( mam na wunschkinder.net