icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. feb 2018

@tonjadabik2 pocuj ja som tu prva do toho rypla, na mna sa hnevaj... Ako pisem nechcem ti nic zle a prajem ti babo ako kazdej inej... Len ma dozralo ako vyhybavo odpovedas a natahujes ludi... Inac nic... A pauzu od kona si dam asi ja... Ty tu pekne ostan ;) a prepac..

ceklis
7. feb 2018

@tuqanqa
@ikonica
@alilka
@katusikkk
aj ja sa zapojim do tejto krasnej diskusie :D
podla mna je to tak, ze bez vetra sa ani listok nepohne a ten vietor tu sposobila
@tonjadabik2
to nie je ziadne obvinenie, len jednoducho vsetky sme tu chceli jeden test, sledujeme si tu kazdy den milion patsto veci a kazda tu dava nejake osobne veci a ked uz vyjde 30dc, tak jasne ze kazdy kto tu chodi chce vidiet test. podla mna to boli normalne otazky, z ktorých potom vsetko takto pekne vzislo
a dalsiu vec, ktoru chcem ako nestranny pozorovatel napisat je to, ze jediny kto tu (dokonca aj celkom vulgarne) urazal iných bola prave tonjabik
chapem ze sa jej niektore veci dotkli, ale sama to tak vyprovokovala a stacilo len aby nieco "diplomaticke" napisala a nie take vulgarnosti hned a urazky a neviem co pisat.
ved ked tu denno denne niekto dava teplotu a z nej vidiet ze je to pravdepodbone tehu, tak ten test je uplna samozrejmost. a ked ho nechcem robit, kvôli nejakym osobnym veciam, tak to tiez staci jednoducho milo a hlavne ludsky napisat a nie si stale kazdy den nejaku "sprostost" vymyslat.
to je moj nestranny pohlad
chapem aj jednu aj druhu stranu, avsak zas odtial potial, urazat tu uraza len tonjabik... a ozaj vytahovat take veci, ze ci niekto zavidi deti je ubohe a hlupe... a pozor, toto nie je ohovaranie, to je konstatovanie dospelej empatickej osoby :D tym myslim seba.
pekny den a kazda situacia sa da riesit aj z druhej strany a nie hned utokom... howq

tonjadabik2
7. feb 2018

@ikonica nevadí Ďakujem a aj ty prepáč. Nie ja už nebudem tu chodiť. Potrebujem kľud hlavne.

tonjadabik2
7. feb 2018

@ceklis áno vážne??? Je.moja vec kedy si urobím test a.niesom povinná tá počúvať na.slovo!!! Ja si nevymyslam ja.niesom povinná hovorit súkromné veci práve preto lebo potom sa tu do mňa púšťate. Tak keď sa to dá riešiť tak ma neries a ži si svoj život.ja urážať? A mňa nikto neurazil? Že mňa manžel bije a že som týraná???!!! A ďalšie blaboly? Ja niesom povinná na tvoj tupý rozkaz dať test chápeš?už mi daj pokoj! A ohovárajú seba a.svojho muža.ja som spôsobila vietor??? Len preto to vzniklo lebo som nedala test!!! Trápne ste naozaj!!! To je moja vec kde a kedy ho dám. Ale tu sa o Tom už nikto nič nedozvie. Veď. U tu na mňa vkuse útočíte!!

ceklis
7. feb 2018

@tonjadabik2
hlavne klud, toto nema byt vyhrotenie uz existujúceho konflitku, ide skor o pokus o zmiernenie situacie a asi si ho nepochopila
nemyslis si, ze sukromne veci su aj zverejnovanie bazálnej teploty kazdy den? ved spravit test je len krok vpred a tym, ze si sama od seba zacala zverejnovat svoje udaje, tak sme automaticky ocakavali ze test je len dalsi krok v tom co si SAMA zacala.
pozor, ja som ziadan rozkaz na spravenie testu nedavala, tak zase neprekrucaj. tym ako tu kazdy sleduje situaciu som sa snazila nestranne k tomu vyjadrit a vidis, kazdy normalny clovek si to len precita a ty zase len do toho vrtas a uz len to ako pises vety mi staci... otazniky, vykricniky... dovidenia.
nikto na teba neutocil, kazda ktora sa k tebe vyjadrila sa ta slusne a pekne pytali na výsledok snazilkovania... ked si nechcela byt sledovana, tak si nemala zverejnovat prvotne udaje o teplote a grafoch.
ty si mimochodom tiez kazdej ktorej vychadzal graf na tehu pisala a pytala si sa na testy... tak o com to je?
prajem ti hlavne pokoj a klud a ci uz si, ci nie si tehu, hlavne zdravie a pohodu.
myslim si, ze kazdy spor sa da riesit prave opacne ako si to spravila ty, ale to musíme kazdy na to prist sam.
pekny den vsetkym 🙂

martinade
7. feb 2018

@tonjadabik2 skús is ešte raz prečítať správu od @ceklis. Ako nestranný čitateľ si vobec nemyslím, ze ti vyčíta testy, ale myslí to v dobrom a skôr vysvetľuje a ty odpisuješ útokom. (prosím neber to v zlom, vobec to nemyslím zle, len hodnotím situáciu z mojho nestranného pohľadu) Úplne chápem obe strany. Nemusíš samozrejme robiť testy, ale jedno čo odsudzujem je vysmievať sa z iných že namajú deti a vulgarizmy.
Táto skupina je o podpore, zdieľaní túžob, osobných vecí, solidarite. Tak na duhej strane ak si tu my baby vypisujeme dopodrobna takéto osobné veci, tak je logické že sa pýtame na progress, postup a tešíme sa z každého pozitívneho testu, hoc zvyšným babám zatiaľ vychádzajú negatívne.
A každý jeden spor sa dá riešiť bez vulgarizmov. Všetko je o voľbe slov.

Tak nám všetkym držím pršteky aby sme čoskoro našli vytúžené koľajničky. Ja momentálne riešim kedy mi prebehla ovu, pretože som mala dovolenku, kde po 3 hodinovom spánku som si merala bazalku, večer mala pohár vínka-dve, zabudala si robiť ovu testy a nie kazdý deň som zisťovala hlien... Ale asi ovu prebehla keď mám teraz vyššie teploty ako na začiatku merania.

Ozaj baby, može pohár vínka, dve ovplyvniť bazalku?

ceklis
7. feb 2018

@martinade 🙂 ja som v merani len zaciatocnik, ale podla grafu je asi jedno kedy bola, vzdy ste to dobre poistili :D tak mooooc drzim palce nech to skonci tento mesiac // na testiku (ta apka to asi spravne poznacila, myslis ze ovu mohla byt uz 7dc?

martinade
7. feb 2018

@ceklis tiež som v bazalke začiatočník, je to moj druhy mesiac co si značím od začiatku. 7 deň som ani nebrala do úvahy... Ale ako sa pozeram na teploty a pravidla BT tak vlastne v tom 7DC som mala 3 dni po sebe vyššie teploty ako v predchádzajúcich dňoch.
Ja som skôr ten 13DC brala do úvahy, kedže apka mi to ukázala,
12DC som mala extrémne bielko-hlienu plus, minulý mesiac som mala 13 dni ovu. No proste neviem 🙂 ale ďakujem za podporu, tiež želám //

ceklis
7. feb 2018

@martinade ja by som dala na appku 🙂 teraz uz len pocitat dni po ovu
na ten 7-8dc sa pytam naschvál, ja mam akurát 8den a pocity ako na ovu (mozno vdaka inofolicu) ale testy aj teplota aj hlien tomu nezodpoveda.. ale aj tak 🙂 ja budem vdacna uz len ked ovu tento mesiac bude 🙏

martinade
7. feb 2018

@ceklis držím pršteky a proste bude ovu a hotovo 🙂

tonjadabik2
7. feb 2018

@martinade ok.. komentáre som vymazala a držím palce aby sa ti podarilo.

martinade
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
7. feb 2018

@martinade Ďakujem ti

katusikkk
7. feb 2018

@tonjadabik2
Neviem ci ti mame zavidiet sex s chlapom od ktoreho cakas ,ze Ti vydeli jedno e.Grcala by som.
Tvoj slovnik nekomentujem.4 cenova.
Mimochodom.Aj pred par 2 dnami ti tu jedna baba napisala nieco podobne ako ja.Poprosila si ju o zmazanie a sama si jej potvrdila,ze ano ze takto si zijes.
A kludne sa to tu moze hodit,nech si precitas to co si pisala pred 2 dnami ked tak zabudas.
A komentare nevymazem.

kufea
7. feb 2018

Tu to žije. Chodím sem častejšie ako na FB 🤣 poctivo meriam, ale neplodíme. Idem z choroby do choroby. Sa teším, kedy sa k vám pridám. Chýba mi ten adrenalín pred očakávanou MS. 🤣

alilka
7. feb 2018

@ceklis ale veď je každého osobná vec či ten test urobí alebo nie..kedy ho urobí a ci ho zverejní..ale zachádzať do krajnosti štýlu že ju muž bije,znásilňujú..toto je už moc..ja sa nechcem nikoho zastávať ani nič ale niektoré komenty zo mňa oči vytlačili..a cufujes sa že sa bránila útokom?..ja nie..a ak by ju aj muž mlátil ako iné písali je to jej vec..ich život nie nás..nepýtala radu v manželstve ..myslím že by sme občas mali svoje pocity nechať tam kde sú a nezverejnovat ich.na by veľmi urazilo keby sa niekto kto ma vôbec nepozná,vyjadroval takto na moju osobu..

katesocka
7. feb 2018

Tie ktore pouzivate fertility friend aj Twitter, zacnite sledovat fertility, obcas tam davaju kupony, na zaklade ktorych mozete ziskat bezplatne VIP clenstvo na par dni. Teda ak som to dobre pochopila 😃

ikonica
7. feb 2018

zatial hlasim belobu dievcata... pockam kym poriadne nevyschne, ci tam nieco nevyrasi....

alilka
7. feb 2018

@ikonica chceme vidieť fotku..aj my chceme loviť duchov 😋😋

myjusiatko
7. feb 2018

@katesocka bolo by fajn moct aj prerusit vip kym je zena v tom. :D

ikonica
7. feb 2018

@alilka hej smarim ho sem len nech uschne ale asi nic neulovis lebo jednak som ho robila poobede a po druhe som vypila v praci asi dva pohare vody takze asi zriedeny moc... skusim aj zajtra rano.... a pojdem si kupit dr max ak nedorazi milostiva a spravim ho v piatok rano pred navstevou gyndy...

ikonica
7. feb 2018

Rozobraty woman secret... Bielucky...

ikonica
7. feb 2018

Nemam uz denne svetlo tak pod ziarovkou

alilka
7. feb 2018

@ikonica Hmmmm zatiaľ nevidím..ale verím že sa objaví 😉 inak dr Max no neviem či sú ešte vždy také dobré..mne posledný cyklus duchovali..🙈🙈 viem aj iné..🙊

ikonica
7. feb 2018

@alilka aj mne duchoval dr max ale co mam kupit? inac ked kukam na fotky tak tam nieco vidim ale nazivo nic :D

alilka
7. feb 2018

@ikonica šak to že už není ani čo poriadne kúpiť..😁 či vlastne je..kúpne si sono 😂😂😂

ikonica
7. feb 2018

@alilka mozno doktorko v piatok presonuje ked dovdedy milostiva nepride 😂

katesocka
7. feb 2018

@myjusiatko no ja ti neviem, keby som bola konecne tehotnav tak by mi asi nevadilo mat to zaplatene zbytocne 😆

vyvka
7. feb 2018

Baby ... som v tom novacik dnes som si Obiednala bazalny teplomer kedze som 5 tyzdne po potrate ..a chcela by som sa trosku zacat pozorovat .....
Ako sa meria bazalna teplota 🤷‍♀️
Aka teplota ma byt ak je ovulka alebo bude ovulka alebo ako to je ? :D
Nikdy som sa extra nepozorovala maximalne ovu testy .. som si robila ...

myjusiatko
7. feb 2018

@katesocka tak ja to chcem potom pouzivat aj ako antiko, takze by mi bodlo, aby mi ten 3/4 rok neprepadol :D