Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko fakt? to je teda :( ved ked tak vela zo dna na den narastla? to len tak? bez ovu?
ja tomu fakt nerozumiem :D musim viac citat a hlavne asi viac grafov vidiet
je to inak velmi zaujimava tema (kiez by som to zacala sledovat skor) a nie takto na dochodkovy vek :D
@kasandra999
a ten vysoky pokles sa ako vysvetluje? zo dna na ten o 0,4??? zvlastne. ovu testy robis?
@ceklis tak na potvrdenie ovulacie treba tri vysoke teploty. Nie jednu.
@ceklis vôbec netuším, čím to mohlo byť, bežne ráno ako každé, ovu testy nerobim, už.som naminala dosť prachov, a tahavy hlien bol skor
@myjusiatko vdaka za vysvetlenie 🙂
@kasandra999 :( zvlastne
@kasandra999 tiež myslim ze este nebola ale este kludne moze byt 😊
@cindy11 aj minulý cyklus to bolo všetko pod čiarou, ale menzes prišiel, tak musela aj ovulka byť , je to divneee 😥 no uvidím merať budem ako vždy
@kasandra999 nemusí byt ovu aby prišiel menzes ale nezvyknú byt dva anovulacne za sebou. Ak nebola ovu tak ms musela byt slabšia. Uvidis ďalšie dni 😊 držím palce. Tiež čakám na ovu 🤔
@cindy11 nie nie silná jak šľak, máš graf?
@kasandra999 pocuj, neuzivas gynex/nepijes alchemilku?
@majkaaaaaa si 10dpo. Mozes skusit test.
@myjusiatko včera som robila a bol negatívny. dnes nechcem testovať , počkám do zajtra. Nechcem sa už toľko stresovať, len neviem prečo má tak pichá v podbrušku ...
@alilka Ďakujem že si sa ma zastala. Nevládzem sa brániť..
@katusikkk ako ja ťa chápem.. na každého raz príde. Ja mám úžasného chlapa. Nespin prosim Na.moju adresu. Tvoje choré názory tu nikoho nezaujímajú už si s tým trápna! Môj slovník? A čo tvoje vyjadrovanie? Máš vôbec strednú školu? Grcaj zo seba. Ako daj mi už pokoj lebo tá nahlasim a polícia si ťa nájde. Je to jasné? Či nechápeš? Šak mi už pokoj. Ďakujem.
@tonjadabik2 nejde o to že som sa ťa chcela zastať..lebo aj ty si utocila. Ale jednoducho sa mi nepáčili slová ktoré tu padali 😁 a pre mňa je toto posledné slovo k tejto téme. .
@katusikkk niekedy proste nepraskne... alebo nemohla to byť cysta? 24 je dosť veľa. ☹ Ideálne ísť zase na sono nech dr. pozrie. Kamoška tak bola, alebo chodila tuším každý 2.deň a dr. zistil, že problém prečo nemôže otehotnieť je, že folikul nepraskne. Ale dajú sa podať nejaké hormóny ked sa to podchytí, aby praskol
@vyvka Tu si vieš všetko o tom naštudovať: https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@jaruskatt
Za posledny rok co sledujem,tak vzdy praskol.Minuly mesiac tiez 24 mm.Grafy mavam pekne.
Zdravy folikul praska od 20 do 25 mm.Az potom sa deformuje a meni na cystu.Ale ani takyto rovny graf som este nemala.
Mam dva rovnake teplomery,tak som pre istotu zmerala aj druhym a tiez rovnaka teplota.
Uvidim este zajtra.Pri najblizsej ms zacinam so stimulkou pred umelym ,tak mozno vajecniky zaspali a oddychuju 🙂
Dievcata, je to tema o symptotermalnej metode. Stacilo. Nebavi to tu uz nikoho.
Ak to bavi vas, presunte sa do sukromnych sprav.
@myjusiatko ahoj neuzivam nič. Občas keď si spomeniem tak pijem alchemilku, dnes opäť o kus vyššie, krcok nižšie, hlien mokrý natahovaci cirejsi ako predtým dní. Alchemilku som aj pila predvčerom. Môže to mať nejaký súvis? Dakujem

@ceklis
@myjusiatko no asi nebola a pochybujem ze ešte bude 🤔😥