icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kasandra999
7. feb 2018

@ceklis

@myjusiatko no asi nebola a pochybujem ze ešte bude 🤔😥

ceklis
7. feb 2018

@myjusiatko fakt? to je teda :( ved ked tak vela zo dna na den narastla? to len tak? bez ovu?
ja tomu fakt nerozumiem :D musim viac citat a hlavne asi viac grafov vidiet
je to inak velmi zaujimava tema (kiez by som to zacala sledovat skor) a nie takto na dochodkovy vek :D

ceklis
7. feb 2018

@kasandra999
a ten vysoky pokles sa ako vysvetluje? zo dna na ten o 0,4??? zvlastne. ovu testy robis?

myjusiatko
7. feb 2018

@ceklis tak na potvrdenie ovulacie treba tri vysoke teploty. Nie jednu.

kasandra999
7. feb 2018

@ceklis vôbec netuším, čím to mohlo byť, bežne ráno ako každé, ovu testy nerobim, už.som naminala dosť prachov, a tahavy hlien bol skor

ceklis
7. feb 2018

@myjusiatko vdaka za vysvetlenie 🙂

@kasandra999 :( zvlastne

cindy11
7. feb 2018

@kasandra999 tiež myslim ze este nebola ale este kludne moze byt 😊

kasandra999
7. feb 2018

@cindy11 aj minulý cyklus to bolo všetko pod čiarou, ale menzes prišiel, tak musela aj ovulka byť , je to divneee 😥 no uvidím merať budem ako vždy

cindy11
7. feb 2018

@kasandra999 nemusí byt ovu aby prišiel menzes ale nezvyknú byt dva anovulacne za sebou. Ak nebola ovu tak ms musela byt slabšia. Uvidis ďalšie dni 😊 držím palce. Tiež čakám na ovu 🤔

kasandra999
7. feb 2018

@cindy11 nie nie silná jak šľak, máš graf?

myjusiatko
8. feb 2018

@kasandra999 pocuj, neuzivas gynex/nepijes alchemilku?

majkaaaaaa
8. feb 2018

Dobre ranko 😘 bambulky 😍 ako sa máte? Akurát som odmerala BT, myslela som si že už klesne, ale ešte sa drží 🙏 strašne má pichá v podbrušku ako pred ms, žeby už prichádzala? Nechápem... poraďte ❤️

myjusiatko
8. feb 2018

@majkaaaaaa si 10dpo. Mozes skusit test.

majkaaaaaa
8. feb 2018

@myjusiatko včera som robila a bol negatívny. dnes nechcem testovať , počkám do zajtra. Nechcem sa už toľko stresovať, len neviem prečo má tak pichá v podbrušku ...

tonjadabik2
8. feb 2018

@alilka Ďakujem že si sa ma zastala. Nevládzem sa brániť..

tonjadabik2
8. feb 2018

@katusikkk ako ja ťa chápem.. na každého raz príde. Ja mám úžasného chlapa. Nespin prosim Na.moju adresu. Tvoje choré názory tu nikoho nezaujímajú už si s tým trápna! Môj slovník? A čo tvoje vyjadrovanie? Máš vôbec strednú školu? Grcaj zo seba. Ako daj mi už pokoj lebo tá nahlasim a polícia si ťa nájde. Je to jasné? Či nechápeš? Šak mi už pokoj. Ďakujem.

katusikkk
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
Odpoveď bola odstránená
katusikkk
8. feb 2018

Na 13 DC som mala folikul 24 mm.Vraj bol tesne pred prasknutim.Mala som aj mierne ovu bolesti.Teplota stale v rovine.Presne teraz ked cakam rychlo ms.🤔

alilka
8. feb 2018

@tonjadabik2 nejde o to že som sa ťa chcela zastať..lebo aj ty si utocila. Ale jednoducho sa mi nepáčili slová ktoré tu padali 😁 a pre mňa je toto posledné slovo k tejto téme. .

jaruskatt
8. feb 2018

@katusikkk niekedy proste nepraskne... alebo nemohla to byť cysta? 24 je dosť veľa. ☹ Ideálne ísť zase na sono nech dr. pozrie. Kamoška tak bola, alebo chodila tuším každý 2.deň a dr. zistil, že problém prečo nemôže otehotnieť je, že folikul nepraskne. Ale dajú sa podať nejaké hormóny ked sa to podchytí, aby praskol

ejuska2586
8. feb 2018

@vyvka Tu si vieš všetko o tom naštudovať: https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

katusikkk
8. feb 2018

@jaruskatt
Za posledny rok co sledujem,tak vzdy praskol.Minuly mesiac tiez 24 mm.Grafy mavam pekne.
Zdravy folikul praska od 20 do 25 mm.Az potom sa deformuje a meni na cystu.Ale ani takyto rovny graf som este nemala.
Mam dva rovnake teplomery,tak som pre istotu zmerala aj druhym a tiez rovnaka teplota.
Uvidim este zajtra.Pri najblizsej ms zacinam so stimulkou pred umelym ,tak mozno vajecniky zaspali a oddychuju 🙂

tonjadabik2
Odpoveď bola odstránená
tonjadabik2
Odpoveď bola odstránená
kufea
8. feb 2018

@katusikkk fakt divný, takýto vyrovnaný graf 🤔 držím palce so stimulkou.

myjusiatko
8. feb 2018

Dievcata, je to tema o symptotermalnej metode. Stacilo. Nebavi to tu uz nikoho.
Ak to bavi vas, presunte sa do sukromnych sprav.

kufea
8. feb 2018

Som sa dnes prekonala (síce neskoro). Ešte ma kvári choroba. A môj vtipný muž mi hodí po sexe peniaze, že dnes si bola dobrá 🤣 (idem na služobku a som ho poprosila, aby mi zamenil eurá a dnes ráno si spomenul, že mi ich dá)

kasandra999
8. feb 2018

@myjusiatko ahoj neuzivam nič. Občas keď si spomeniem tak pijem alchemilku, dnes opäť o kus vyššie, krcok nižšie, hlien mokrý natahovaci cirejsi ako predtým dní. Alchemilku som aj pila predvčerom. Môže to mať nejaký súvis? Dakujem

katusikkk
8. feb 2018

@kufea 😂😂
Tak vidis.Este aj sexik si mala takto na rano a este si aj zarobila .hahaha
Hadam este aj spermijka dobehne do ciela .