Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
.
@alilka ja viem ali... asi sme mali zacat neskor... len som nevedela ze kedy bude ovu kedze beriem mastodynon... a prisla v klasickom case... len po minule cykly sme uz boli dodrbani a praveze sme nestihli tie dni po pozitivnom ovuteste... furt sme mali tutu mutu len dokial sa neobjavil pozitivny... potom uz to furt nevyslo pre casove ci unavove dovody...uvidime ked dojde domov ako na tom bude... ked tak skusime rano lebo potom zas musi do prace...
@kristina6014 Už hoc aj v stredu by mohlo byť vidieť nemusíš presne o týždeň držím moc palce aby to tam bolo.Ja dnes pociťujem v podbruší a aj po stranách bodavú chvíľkovú bolesť akoby ma pichali,nuž som zvedavá o týždeň či dorazí ms alebo budem mať //.
@ikonica Dá sa aj lenivé milovanie praktizovať,držím päste 🙂 prípadne hneď ráno po zobudení.
@monika_akinom Nemáš zač veď sme tu všetky na jednej lodi 🙂 tak si držíme navzájom palce 🙂.
@alilka nechcem kecat, lebo v grafoch sa nevyznam, len poznamka. Ja som na 10. den po ovulacii mala pri dcerke ciro ciry biely tehotensky. Isla som brat antibiotika, strasne som bola chora a test som robila, keby nieco, nedavali sme si pozor, ale ani sa nesnazili, mali sme rocneho synceka. A ja som pekne lieky pozrala, aj ibalginy aj co ja viem co este a vobec som neriesila. Bolo to v decembri 2014, sli sme na Vianoce k starkym so zasobou vloziek. A este na Silvestra som pila, ale nadraplo ma z kapustnice a surovu kyslu som zrala ako cokoladku, tak mi chutila. Tak mi to nedalo, to meskanie (ja mavam bezne nepravidelne a-dlhe cykly), urobila test a bum, kolajnice ako svet. Desiaty den este nic nemusi znamenat a, teploty mas vysoke, drzim palce 😘
@ikonica Ahoj tak ako dnes ráno?
@alilka Ahoj tebe ms nepríde 9 mes. 😉 počkaj 3dni pokiaľ bude bt min. 37 tak potom na 4 ráno testni,to by už tam mali byť // 👍
@kufea Tak o tom sexe čo si písala podarený muž že niektoré sny sú na prd 😀 ma riadne pobavilo.Nuž aj ten môj je názoru že anto dobré si treba počkať priveľa dobrého je i na škodu.
Tak aj nám sa väčšinou vtedy zadarili aj naši chalani keď sexu bolo pomenej proste aj spermošk musia dozrieť a vyvinúť sa.Držím palúch žienky.
Ja dnes takto.
@ikonica to este nebude dobre.
@alison11 ďakujem za nádej, no test aj dnes ráno úplne biely. Tak to by bolo až príliš na taký zázrak :( ms mám štatisticky :( mala som tam strašne dlhé cykly min rok a tak to zbytočne naťahuje, mávam tak 24-25 dňové cykly. Ale veď... bojujem ďalej a verím že sa zadarí. Moc všetkým držím palce nech teploty poslúchajú ✊🏻
@alison11
@myjusiatko nic z toho... som seknuta, mm bolia krize.... to by bolo jak sex na geriatrii...
@myjusiatko ako myslis ze nebude dobre?

@kufea viesco na nervy to je... skusame to tento cyklus fakt pravidelne...pri mojich diagnozach asi nakoniec skoncime na IVF 😢