Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristina6014 Ešte stále môže stúpnuť zajtra,to nie je priveľké klesnutie.
@dadulik6 Jej super,tak snáď bude len stúpať držím palce.
@lucuska85 Gratulujem k výročiu a nech sa teda zadarí 🙂
@ceklis Nesmúť za 2 dni sa pridám aj ja 🙂 Ja si vždy vravím,keď nie teraz tak o mesiac pozdejšie aspoň si tehulkovanie dlhšie užijeme 🙂 a potom tie mrňavé batôžky 🙂
@julianka007 Tak držím palce aby zajtra stúplo a držalo sa hore.
@dadulik6 To poznám keď dlho nechodí,tak ja vtedy priberám akoby som aj vodu držala v tele a aj viac jem a vrčím,proste mi nie je dobre keď nepríde do 32dní.A zober si,že mne pred Duphastonom to je do 2010 mi chodila každý druhý mesiac na 62dní až :-/ pokiaľ som nebrala hak čo mi mama dala predpísať na jej meno od 17tich do 21rokov a od 11 do 17 mi chodila na 62dní ☹
@lucuska85 ďakujem uvidíme čo máme z hore dané to nás neminie.
Držím palce a čakám na dobrú správičku neboj sa brania krvi počas tehu berú asi 3x ak sa dobre pamätám.Nepozeraj tým smerom ale opačne a mysli na niečo pekné 🙂 Mne to zaberá
@katusikkk .
@normab Neboj držíme palce aby si si našla //.

@alison11 no mne najviac 2 mesiace meskala zo stresu ked som do prace nastupila po skole a odvtedy krasne vzdy na 30 az 33 den prisla az teraz do januara tam mi meskala 8 dni a test mi vysiel pozitivny ale za dva dni som zacala krvacat vycistila som sa chvala bohu sama nemusela som ist na kyret dosktor povedal ze biochemicke tak tento mesiac som si zacala aj tu bazalku merat a viac sa sledujem tak uvidim kedy sa najblizsie zadari znovu
@alison11 ďakujem... Prvý cyklus so stimulaciou... Tak mám veľké nádeje... Dúfam, že zaberie... Aj keď stále som pripravená aj na to, že to nemusí vyjsť...
@sonulienka13 ebuď smutná,lebo aj to rozhádže cyklus,treba sa naučiť pozitívne brať rozhodnutia vyššieho,ja Verím,že to babulko kvám príde do leta budeš tehulienka
@dadulik6 Viem ako sa cítiš,ja som také tie biochemické zažila 3x :-/.Neboj príde zdravé babulko a aj ostane a bude vám robiť len radosť.
@julianka007 Držím moc palce,vyjde neboj 🙂

@ceklis to ma mrzi, velmi ti prajem aby to na dalsi cyklus uz ozaj vyslo
@dadulik6 Mne ešte bio hodiny ani netykali mala som len 20 a svora každý mesiac do mňa nie že jej syn enbude mať deti kedy budeme mať ☹ Až ako 24 ročná som rodila prvého,nebyť prestúpenia k druhému gyn. a Duphastonu tak ani dnes ho nemám,prvý gyn. ma clostilbegytom napchával 2roky od 21 roku až som mala dupľované vaječníky a hrozne boľavé :-/. A keď sa drobec narodil sotva mal pol roka svokra zas kedy bude druhé.... a to ako 8 mesačný mi bol prvý keď som mala to biochemický potrat ☹ a potom keď mal 18 mesiacov a nakoniec mesiac pred jeho druhými narodeninami po ejdho 2 narodeninách mesiac sa až podaril náš druhý,takže viem čo prežívať ten tlak ešte viac vie zničiť človeka,nestačí,že my ženy túžime,ešte aj tý zvonku donás rýpu oto je to horšie.Držím palce a skús nejako sa obrniť voči tlaku zvonku a nevšímať si alebo odpovedať im jednoducho" Keď Pán Boh dá,bude"! Ja som takto odpovedala,a Ver tomu zabralo viac sa nepítala svokra a ani druhý 🙂.Lebo veď skade máme mi vedieť,no nie to by sme aj my radi poznali odpoveď.

@ceklis ach jaj 😢