icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
26. feb 2018

@ceklis ach jaj 😢

ikonica
26. feb 2018

@alilka ali... ak dnes? ides na ten rtg?

alison11
26. feb 2018

@dadulik6 Zvrušenie je skôr krémové aspoň u mňa a tie hrudky to sú pozostatky spermií.Držím palce.
@lucuska85 Ahoj tak držím palce 🙂 A dnes poistite.Áno pri tej bolesti sa ten folík akoby natiahol a keď boelsť povolí vtedy dôjde k prasknutiu a uvolneniu vajíčka tak dnes poistite určite 🙂

alison11
26. feb 2018

@kristina6014 Ešte stále môže stúpnuť zajtra,to nie je priveľké klesnutie.

ceklis
26. feb 2018

@ikonica tak ale :D ja to beriem pozitivne aspon z toho dovodu, ze sa tesim na dalsiu ovu a budem vdacna ak pride a nebude anovulak
tak teraz cakanie a chvilku oddych od merania teploty (aspon viem, ze lutealnu mam az 14dnovu, co je pekny zaklad)
vsetkym drzim moc palce

ikonica
26. feb 2018

@ceklis tak to je dobre, ze to tak beries...s takym nastavenim to pojde lepsie 🙂 drzim palce

katusikkk
26. feb 2018

@ceklis 😢

ceklis
26. feb 2018

@katusikkk ako dnes? myslim na teba, tak napis potom ako dopadla kontrola
injekcie zvladas?

alison11
26. feb 2018

Umňa je to zrejme takto mám hrozné bolesti na ms a ovu testy mi ani raz od merania bt neukázali // ale slabli,takže je zrejmé že mi o 2dni príde ms,aj mám suchosť už 3deň,nevadí,už zrejme to bude tak ako mi veštkyňa predpovedala na marec. Vám snažilky držím palce.

dadulik6
26. feb 2018

@alison11 dnes som isla trosku hore aspon viem ze teplomer funguje 😂 dufam ze uz bude len stupat

alilka
26. feb 2018

@ikonica ahoj..ešte nic neviem..ale už idem k dr..😉

lucuska85
26. feb 2018

@alison11 poistime dnes urcite, a mame aj 5,vyrocie vztahu a polroka od svadby. Tak dufam ze aj babo sa podari na 26ho..je to Pre nas magicky datum 😍

ceklis
26. feb 2018

@ikonica tak zase nie je to take jednoduche, uz som si poplakala a teraz prisla na mna dalsia faza :D viera a nadej... tak snad to vyjde

normab
26. feb 2018

No zeny mrzi ma kazde 1dc ..ale presne najprv sklamanie a potom hor sa znova do toho 🤗 ja som dnes takto.. ale netestujem..proste skackavy mesiac 🐽

julianka007
26. feb 2018

Ja dnes takto... taky mega pokles... To čakanie po ovu je šialené... Už sa teším keď budem môcť testovať... 😆🙏

alison11
26. feb 2018

@dadulik6 Jej super,tak snáď bude len stúpať držím palce.
@lucuska85 Gratulujem k výročiu a nech sa teda zadarí 🙂
@ceklis Nesmúť za 2 dni sa pridám aj ja 🙂 Ja si vždy vravím,keď nie teraz tak o mesiac pozdejšie aspoň si tehulkovanie dlhšie užijeme 🙂 a potom tie mrňavé batôžky 🙂
@julianka007 Tak držím palce aby zajtra stúplo a držalo sa hore.

ikonica
26. feb 2018

@normab kedy neocskavas navstevu?

dadulik6
26. feb 2018

@alison11 dakujem inak v zivote som sa takto netesila na ms ako teraz 😂 a ani neviem kedy ju mam cakat

lucuska85
26. feb 2018

@alison11 dakujem pekne za mile slova. Aj tebe drzim palceky nech sa zadari 🙂

katusikkk
26. feb 2018

@ceklis
Idem tam poobede o 14:00
Velmi tazko zvladam,ale doma aspon nevadi nikomu ked fnukam 🙄
Dufam,ze mi nebudu brat krv ,lebo uz teraz ma pot oblieva.
Potom sa ozvem a snad len s dobrou spravou 🙂
A tebe ta ms nemala dojst.☹

normab
26. feb 2018

@ikonica zajtra 😓 14 dnovu mam lutealku ale raz som mala aj 15..porovnavala som si grafy a vacsinou klesam o tomto case ale dva bolo aj stupnutie 😈 takze cakam..test sa bojim spravit

ceklis
26. feb 2018

@katusikkk buducu mesiac snad uz nepride a ak ano, tak sa dam na to pichanie aj ja :D
mooooc drzim palce

alison11
26. feb 2018

@dadulik6 To poznám keď dlho nechodí,tak ja vtedy priberám akoby som aj vodu držala v tele a aj viac jem a vrčím,proste mi nie je dobre keď nepríde do 32dní.A zober si,že mne pred Duphastonom to je do 2010 mi chodila každý druhý mesiac na 62dní až :-/ pokiaľ som nebrala hak čo mi mama dala predpísať na jej meno od 17tich do 21rokov a od 11 do 17 mi chodila na 62dní ☹
@lucuska85 ďakujem uvidíme čo máme z hore dané to nás neminie.

Držím palce a čakám na dobrú správičku neboj sa brania krvi počas tehu berú asi 3x ak sa dobre pamätám.Nepozeraj tým smerom ale opačne a mysli na niečo pekné 🙂 Mne to zaberá
@katusikkk .

@normab Neboj držíme palce aby si si našla //.

sticker
sonulienka13
26. feb 2018

Ahojte.zlaticka myslim na vas kazdy boží den.modlim sa aby ste sa uz dočkali svojho vytúženého bábätka 💕🙏❤️❤️Ja uz nejako prestávam bojovať.ale verim stale!!! Ale nemam uz síl!! 12rokov je vela a da to zabrať aj telu aj dusi.

dadulik6
26. feb 2018

@alison11 no mne najviac 2 mesiace meskala zo stresu ked som do prace nastupila po skole a odvtedy krasne vzdy na 30 az 33 den prisla az teraz do januara tam mi meskala 8 dni a test mi vysiel pozitivny ale za dva dni som zacala krvacat vycistila som sa chvala bohu sama nemusela som ist na kyret dosktor povedal ze biochemicke tak tento mesiac som si zacala aj tu bazalku merat a viac sa sledujem tak uvidim kedy sa najblizsie zadari znovu

julianka007
26. feb 2018

@alison11 ďakujem... Prvý cyklus so stimulaciou... Tak mám veľké nádeje... Dúfam, že zaberie... Aj keď stále som pripravená aj na to, že to nemusí vyjsť...

alison11
26. feb 2018

@sonulienka13 ebuď smutná,lebo aj to rozhádže cyklus,treba sa naučiť pozitívne brať rozhodnutia vyššieho,ja Verím,že to babulko kvám príde do leta budeš tehulienka
@dadulik6 Viem ako sa cítiš,ja som také tie biochemické zažila 3x :-/.Neboj príde zdravé babulko a aj ostane a bude vám robiť len radosť.
@julianka007 Držím moc palce,vyjde neboj 🙂

sticker
dadulik6
26. feb 2018

@alison11 to dufam bola by som najstastnejsia na svete lebo uz pocujem biologicke hodiny 😞aj vsetci z rodiny stale ze kedy budeme mat dieta ako keby to bolo take ze lusknem prstom a mam ho

monika_akinom
26. feb 2018

@ceklis to ma mrzi, velmi ti prajem aby to na dalsi cyklus uz ozaj vyslo

alison11
26. feb 2018

@dadulik6 Mne ešte bio hodiny ani netykali mala som len 20 a svora každý mesiac do mňa nie že jej syn enbude mať deti kedy budeme mať ☹ Až ako 24 ročná som rodila prvého,nebyť prestúpenia k druhému gyn. a Duphastonu tak ani dnes ho nemám,prvý gyn. ma clostilbegytom napchával 2roky od 21 roku až som mala dupľované vaječníky a hrozne boľavé :-/. A keď sa drobec narodil sotva mal pol roka svokra zas kedy bude druhé.... a to ako 8 mesačný mi bol prvý keď som mala to biochemický potrat ☹ a potom keď mal 18 mesiacov a nakoniec mesiac pred jeho druhými narodeninami po ejdho 2 narodeninách mesiac sa až podaril náš druhý,takže viem čo prežívať ten tlak ešte viac vie zničiť človeka,nestačí,že my ženy túžime,ešte aj tý zvonku donás rýpu oto je to horšie.Držím palce a skús nejako sa obrniť voči tlaku zvonku a nevšímať si alebo odpovedať im jednoducho" Keď Pán Boh dá,bude"! Ja som takto odpovedala,a Ver tomu zabralo viac sa nepítala svokra a ani druhý 🙂.Lebo veď skade máme mi vedieť,no nie to by sme aj my radi poznali odpoveď.