icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
27. feb 2018

@cindy11 ved prave nizke su te teploty doteraz ved uvidim ako sa to bude dalej spravat ja si meriam teplotu v ustach mozno preto ich mam take nizke neviem uvidim dalsi mesiac ked si budem merat cely lebo toto si meriam prvy krat idem skusit dat ten hlien do grafu 😏

dadulik6
27. feb 2018

Ako si prosim vas vyznacim vo ff do kedy som mala ms? Lebo mam tam len kedy zacala

kristina6014
27. feb 2018

Ahojte, tak ja dnes takto, včera večer bolesti akoby som mala dostať ms, pichanie v podbrušku aj som si našla pár kvapiek krvi ns toaleťaku no potom už nie 🙂 uvidíme čo prinesú ďalšie dni 🙂

dadulik6
27. feb 2018

@kristina6014 dufam ze ti prinesu dve // na teste 🤗 graf mas velmi pekny kedy by mala prist ms?

katesocka
27. feb 2018

Dnes som merala od 06:00 do 06:10. Dvakrat. Ani raz mi teplomer nezapipal. Bud je pokazeny, alebo som hlucha 😂

kristina6014
27. feb 2018

@dadulik6 asi za 5 dni 🙂 okolo 14DPO 🙂

dadulik6
27. feb 2018

@kristina6014 tak dufam ze sa zadarilo a za 5 dni si najdes // na teste 😊✊

julianka007
27. feb 2018

Ahojte... Ja dnes zas hore... Včera večer som cítila bolesti v podbrušku ako na MS.. dúfam, že to je dobré znamenie... 😆 A chlap dnes prišiel zo spermiogramu s Astenozoospermiou... Tak neviem... Ale stále dúfam... Nádej zomiera posledná... To sme za párik... Ja anovulacne cykly a on malo zdatných borcov...

kristina6014
27. feb 2018

@dadulik6 ďakujem, kiež by si mala pravdu 😊😊

dadulik6
27. feb 2018

@kristina6014 a kedy budes susat test az ked bude meskat?

kristina6014
27. feb 2018

@dadulik6 tak za 3 dni na 12dpo a potom v deň ms 🙂

dadulik6
27. feb 2018

@kristina6014 tak potom daj vediet ✊✊

sonulienka13
27. feb 2018

Toto je tak začarovaný cyklus ze az 🙂 uz by mohla mrsina doraziť.dnes 4 den mešká,

janedoe
27. feb 2018

@julianka007 my sme boli parit s endometriozou, antifosfolipidovým syndromom (chvalabohu len slabym) a tou istou dg. co ma tvoj manzel. A podarilo sa 2x prirodzene 😊 Aj ked teda chvilku sme si pockali na obe 😊 Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 💜

janedoe
27. feb 2018

@cindy11
@dadulik6 😊 ale uz ma dieta... uz pochopila 😊

alison11
27. feb 2018

@ikonica Neboj zajtra stúpne to býva okolo 4-7dpo 🙂 ten pokles.

normab
27. feb 2018

No dievcata zase pokles 😫 takze dnes poobede ocakavam mrchanu..skoda

ikonica
27. feb 2018

@alison11 hej citala som ze ide o pokles estrogenu aa stupanie progesteronu

alilka
27. feb 2018

@normab aj ja už špinim..🤔

normab
27. feb 2018

@alilka ja este nie, ale mne zvykne hned dorazit v plnom prude 😁 a ty mas este cas na ms ✊ ja som dnes chcela skusit test ak neklesnem, ale teda usetrim na dalsi cyklus 😉

alison11
27. feb 2018

@normab A to Ti pri 37stupňoch chodí ms?
@ikonica Niečo také,ja sa vtých hormónoch moc nevyznám 🙂 Držím palčeky
@alilka A to špinenie je červené ako ms alebo hnedé?Pri hnedom to môže bť z uhniezďovania.

normab
27. feb 2018

@alison11 no veru zvykne tak 36.9 alebo nizsie..ale uz aj pri 37 sa mi stalo 😝

alison11
27. feb 2018

@normab Juj ☹ Ja zas sa neviem dočkať ekdy budem mať 37 a ako vidím ty by si zas bola radšej nad 37 😀 ej to blbé mne nie a nie stúpnuť nad 36,8.

nevenka
27. feb 2018

@myjusiatko mozem sa opytat na tie vyssie teploty? Dnes mi urobilo tu "os", ovulacne testy nic, asi som to prave v tych dnoch netestovala, nestihla. Bola ovu podla teploty? Ja hlien nesledujem nejak extra, ale ze taky priesvitny asi ani nebol...vsak pokusny prvy cyklus...😆

myjusiatko
27. feb 2018

@nevenka vyzera, ze bola. 🙂 mas obyc ci bazalny teplomer?

alilka
27. feb 2018

@normab ale kde čas..?..presne mi to vychádza..😁
@alison11 je hnedé..ale je to ms..určite..😁

nevenka
27. feb 2018

@myjusiatko bazalny, ale ked to exportujem, tak mi neukaze tie 2 desatinne miesta. Ta prva nizsia po tej prvej najvyssej je 36,49...to ma zmiatlo, lebo neukazuje tie 2 desatinne...no sex bol 19.2. a to just ma muz prehovaral, ze naostro, no 4 dni pred ovulkou, to by mozno vydalo na tretie baby...ci nie? 😀...takze kedy je cca "bezpecne" sexovat, aby baby este neprislo? Ja viem, ze tu baby riesia nieco uplne ine...ta plodnost pred a po ovulacii, ze kolko dni v priemere. Aspon orientacne 😇...dakujem.

alison11
27. feb 2018

@alilka Juj,tak to mi je ľúto,držím palce do ďalšieho kola a držím palce aby bol úspešný pre vás.
@nevenka Tak 4dní pred ovu je bezpečný sex ešte,ale pokiaľ je pred ovu 1-2 dni tak už len 50% a deň alebo vdeň ovu už len ak tak 80% závisí aj od kvality sperimí,hlienu atď. Vajíčko žije 12-24hod. závisí od kvality a spermije 48-72hod. závisí tiež od kvality a teda aj hlienu.

alison11
27. feb 2018

@sonulienka13 A skúsila si testnúť pre istotu?

alilka
27. feb 2018

@alison11 ďakujem..akosi som s tým v pohode..😉 snáď ďalší mesiac..rozmýšľam čo vôbec merať. 😂😂