Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ako si prosim vas vyznacim vo ff do kedy som mala ms? Lebo mam tam len kedy zacala
@kristina6014 dufam ze ti prinesu dve // na teste 🤗 graf mas velmi pekny kedy by mala prist ms?
@dadulik6 asi za 5 dni 🙂 okolo 14DPO 🙂
@kristina6014 tak dufam ze sa zadarilo a za 5 dni si najdes // na teste 😊✊
Ahojte... Ja dnes zas hore... Včera večer som cítila bolesti v podbrušku ako na MS.. dúfam, že to je dobré znamenie... 😆 A chlap dnes prišiel zo spermiogramu s Astenozoospermiou... Tak neviem... Ale stále dúfam... Nádej zomiera posledná... To sme za párik... Ja anovulacne cykly a on malo zdatných borcov...
@dadulik6 ďakujem, kiež by si mala pravdu 😊😊
@kristina6014 a kedy budes susat test az ked bude meskat?
@dadulik6 tak za 3 dni na 12dpo a potom v deň ms 🙂
@kristina6014 tak potom daj vediet ✊✊
@julianka007 my sme boli parit s endometriozou, antifosfolipidovým syndromom (chvalabohu len slabym) a tou istou dg. co ma tvoj manzel. A podarilo sa 2x prirodzene 😊 Aj ked teda chvilku sme si pockali na obe 😊 Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 💜
@myjusiatko mozem sa opytat na tie vyssie teploty? Dnes mi urobilo tu "os", ovulacne testy nic, asi som to prave v tych dnoch netestovala, nestihla. Bola ovu podla teploty? Ja hlien nesledujem nejak extra, ale ze taky priesvitny asi ani nebol...vsak pokusny prvy cyklus...😆
@nevenka vyzera, ze bola. 🙂 mas obyc ci bazalny teplomer?
@myjusiatko bazalny, ale ked to exportujem, tak mi neukaze tie 2 desatinne miesta. Ta prva nizsia po tej prvej najvyssej je 36,49...to ma zmiatlo, lebo neukazuje tie 2 desatinne...no sex bol 19.2. a to just ma muz prehovaral, ze naostro, no 4 dni pred ovulkou, to by mozno vydalo na tretie baby...ci nie? 😀...takze kedy je cca "bezpecne" sexovat, aby baby este neprislo? Ja viem, ze tu baby riesia nieco uplne ine...ta plodnost pred a po ovulacii, ze kolko dni v priemere. Aspon orientacne 😇...dakujem.
@alilka Juj,tak to mi je ľúto,držím palce do ďalšieho kola a držím palce aby bol úspešný pre vás.
@nevenka Tak 4dní pred ovu je bezpečný sex ešte,ale pokiaľ je pred ovu 1-2 dni tak už len 50% a deň alebo vdeň ovu už len ak tak 80% závisí aj od kvality sperimí,hlienu atď. Vajíčko žije 12-24hod. závisí od kvality a spermije 48-72hod. závisí tiež od kvality a teda aj hlienu.
@sonulienka13 A skúsila si testnúť pre istotu?

@cindy11 ved prave nizke su te teploty doteraz ved uvidim ako sa to bude dalej spravat ja si meriam teplotu v ustach mozno preto ich mam take nizke neviem uvidim dalsi mesiac ked si budem merat cely lebo toto si meriam prvy krat idem skusit dat ten hlien do grafu 😏