icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
1. mar 2018

@alilka Ahoj tak ako dnes?

alilka
1. mar 2018

@alison11 ahoj..nijako dokopy..má nikde..od včera poobedia už nespinim.bt dole test čistý..nechápem to..neviem čo čakať..ms mešká 2-3 dní..

hope40
1. mar 2018

@alison11 26dc vcera mi vysiel digi pozitivny 1-2 zdielala som vcera v snazilkach a snazilky bez pravidiel 😊 kukni 😊

ikonica
1. mar 2018

@alison11 jeeej drzim paluchy 🙂

alison11
1. mar 2018

@alilka Juj tak to je teda fakt záhada a nechcela by si zájsť na gyn. aby ťa prezreli?
@hope40 Jej tak super gratulujem 🙂 A tá bolesť v podbrušku a k vaječníkom,je normálna prvé mesiace to tak bude,odychuj pokiaľ sa Ti dá a nakoniec možno budeme aj v skupinke novemberčiatka 2018 🙂 Ja som si dala vyrátať na mamaaja.sk termín pôrodu aj týždne podľa poslednej ms vyšlo na 8.11. a 5tt hoc podľa mňa keďže nemám zrejme 28dc ale asi 37dc tak sa mi to celé posúva na 19.11. a teda aj na 3tt.

alison11
1. mar 2018

@ikonica Ďakujem aj ja tebe a aj ostatným nech sme aj vspoločnej skupinke tehuliek 🙂

alilka
1. mar 2018

@alison11 volala som hej včera. Tak zajtra jej mám zavolať že ako to vyzerá. A uvidím čo mi povie. Neviem čo sa to deje. Kde moze byť chýba.

hope40
1. mar 2018

@alison11 mne iba FF v pregnancy monitor pise na 8.11. Termin ale neviem ako to mam pocitat posledna ms bola 4.2 😊

dadulik6
1. mar 2018

@alison11 jeeej drzim pelce nech ciarka tmavne ✊✊😊
Ja dneska takto este mi aj ovu preznacilo zase o den ale niesom s tym stotoznena tak uvidim 🤔

alison11
1. mar 2018

@alilka Tak držím palce aby nič vážne tam nebolo.Neboj buded´dobre.Možno ovulka len endávno prebehla a potrebuje to čas.Mne pri prvom aj vyvolávačku šupli,keďže mi ms meškala a aj testy boli biele a ms nedošla do 14dní tak som spravila test a tam riadne koľajnice tak som bola 5tt a 4 dni vtedy.🙂
@hope40 Ja som ms mala 31.1. 🙂Proste ak vieš kedy bola ovulácia ak nebola na 14dní ale pozdješie tie dni prirátaš k poslednej ms a odtiaľ rátaš týždne.Alebo jednoduchšie ak vieš koľko dní mávaš cyklus a podľa grafu ak vieš kedy prebehla ovulácia od ovulácie prirátaš 14dní tak by mal byť cyklus taký dlhý na koľko Ti vyjdú tie dva týždne.U mňa bola na 23dc ovulácia takže mi to vychádza na 23+14= 37dc a odrátam 28 tak je to 11dní a podľa kalkulačky sa ráta len 28dc tak prirátam 11dní k termínu pôrodu tak mi vyšlo 19.11. a keďže je to pozdejšie o 11 dní tak tých 11 dní musím odrátať z 5tt čo je takmer 2tt. tak mi vyšlo 2tt a 6dní

alilka
1. mar 2018

@alison11 ja viem presne kedy bola ovu keďže som mala pichnúty pregnyl..ale ďakujem..aj ja v auguste či som bola tehu mi pichli vyvolávacku a ms nedošla ..bola som tehu..ale mne to znova zle dopadlo.

alison11
1. mar 2018

@dadulik6 Držím päste aby zajtra stúpla bt a držala sa hore.
A ten pregnyl načo vlastne slúži asi si aj písala ja sa vtom nevyznám ja som Duphaston brala pri oboch na udržanie do 16tt.

dadulik6
1. mar 2018

@alison11 dufam ze zase stupne. A bude hore lebo uz som z toho cvok 😂 a ten pregnyl som ja nespomynala to asi niekto druhy 😉

kristina6014
1. mar 2018

Takto takto, zatiaľ hore 🙂 len sa bojím že zase sklamanie príde :(

hope40
1. mar 2018

@alison11 🤤🤤🤤😲 hm????? Nechcem to asi na midwife nech pocita... mne sa cyklus skracoval posledne 2 mesiace December January cca2dni a February ovulka prisla skor 🤔

hope40
1. mar 2018

@kristina6014 vyzera dobre uz si robila testik ? 😊

alison11
1. mar 2018

@hope40 Ja si svoje len preto rátam,keďže mne pri prvom lekár sa držal 28dc a podľa neho som mala rodiť už od 7-11júla a mne tá ovula podľa testou keďže darmo mi emškala nemala som pozitívny až o 10dní takmer 2 týždne a on mi dal papier na zaľahnutie do pôrodnice kvôli prenášaniu 18.7. dali mi drobnú tabletku ráno a aj večer a mne praskla voda o pol 12tej vnoci a porodila som o 1:30 19.7. a to bol akurátny 3500g a 49cm.Aj napísali že sa včas narodil.proste mi to aj vychádzalo podľa mojich výpočtov na 19.7. A pri Samkovi som mala akurát 28dc a termín som mala podľa kalendára na 26.4. on sa vypítal už 25.4. ráno o 8:25 z 3650g a 50cm 🙂

hope40
1. mar 2018

@alison11 velmi pekne cisielka prajem detickam vela zdravicka 💙 ja si ani nepamatam svoje syn ma uz skoro19 dcera 10 akosi som to brala uplne normalne prisly rastu .... ale teraz to je uplne ine prezivam vsetko snazilkovanie teraz tehu. Do posledneho detailu 😊 planujem co a ako 😊 iba sa zlostim ze neviem vypocitat termin 🤔

katesocka
1. mar 2018

Stale netusim kolko DPO som, podla mojich pocitov 10, podla FF 8. Ale zacinam sa priklanat k tomu, ze FF vyznacil ovu asi spravne na 13 DC (teda ked porovnam teploty z minuleho cyklu tak su podobne ako teraz). Len neviem podla coho si potvrdim kedy ovu bola naozaj 🤔

alison11
1. mar 2018

@hope40 Nezlosti sa,ak vieš kedy si mala ovu môžeš mi napísať ten dátum a vypočítam Ti.Vau tak ty máš už dospelého syna a dcérku pomaly v puberte 🙂 Tak to tretie bude fakt super užívaj si 🙂
Mne Starší bude mať už 7 a mladší 4roky.

hope40
1. mar 2018

@alison11 jaaj si zlata 15.2. Bola ovulka 😗😙😚😍

kristina6014
1. mar 2018

@hope40 biely :(

alison11
1. mar 2018

@hope40 tak ms malo dnes prísť, tak ak dobre počítam tak to máš 26dc cyklus tak Ti aj dátum podľa kalkulačky Ti vyšiel termín na 8.11. tak odrátaš 2 dni keďže podľa kalkulačky to je na 28dc čiže 6.11. by mal byť tvoj termín 🙂

hope40
1. mar 2018

@alison11 wow dakujem moc 💖 vela sa kalkulacka nesekla 😊 uvidim ako to bude midwife pocitat 😉😊

hope40
1. mar 2018

@alison11 druha appka mi ukazuje toto hladam ci to vie aj termin nevidim 😊

alison11
1. mar 2018

@hope40 Vau tak Ti ukazuje že si 3tt a 4 dni 🙂 čiže si už vo 4tt.

alison11
1. mar 2018

@dadulik6 Hej zrejme som si ťa z allika pomýlila.

myjusiatko
1. mar 2018

@katesocka ma to zle v oboch pripadoch. Bola 12dc aj podla hlienu. 🙂

alison11
1. mar 2018

@hope40 Ak klikneš na kalendár tam by Ti možno vypočítalo termín,nie?Ale ako vravím tie kalkulačky na termíny rátajú 28 dní cyklu

katesocka
1. mar 2018

@myjusiatko cize asi len rucne nastavim? 12 DC som mala doobeda egg white hlien a vecer uz creamy, cize stale ten 12 dc?