Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka Juj tak to je teda fakt záhada a nechcela by si zájsť na gyn. aby ťa prezreli?
@hope40 Jej tak super gratulujem 🙂 A tá bolesť v podbrušku a k vaječníkom,je normálna prvé mesiace to tak bude,odychuj pokiaľ sa Ti dá a nakoniec možno budeme aj v skupinke novemberčiatka 2018 🙂 Ja som si dala vyrátať na mamaaja.sk termín pôrodu aj týždne podľa poslednej ms vyšlo na 8.11. a 5tt hoc podľa mňa keďže nemám zrejme 28dc ale asi 37dc tak sa mi to celé posúva na 19.11. a teda aj na 3tt.
@alilka Tak držím palce aby nič vážne tam nebolo.Neboj buded´dobre.Možno ovulka len endávno prebehla a potrebuje to čas.Mne pri prvom aj vyvolávačku šupli,keďže mi ms meškala a aj testy boli biele a ms nedošla do 14dní tak som spravila test a tam riadne koľajnice tak som bola 5tt a 4 dni vtedy.🙂
@hope40 Ja som ms mala 31.1. 🙂Proste ak vieš kedy bola ovulácia ak nebola na 14dní ale pozdješie tie dni prirátaš k poslednej ms a odtiaľ rátaš týždne.Alebo jednoduchšie ak vieš koľko dní mávaš cyklus a podľa grafu ak vieš kedy prebehla ovulácia od ovulácie prirátaš 14dní tak by mal byť cyklus taký dlhý na koľko Ti vyjdú tie dva týždne.U mňa bola na 23dc ovulácia takže mi to vychádza na 23+14= 37dc a odrátam 28 tak je to 11dní a podľa kalkulačky sa ráta len 28dc tak prirátam 11dní k termínu pôrodu tak mi vyšlo 19.11. a keďže je to pozdejšie o 11 dní tak tých 11 dní musím odrátať z 5tt čo je takmer 2tt. tak mi vyšlo 2tt a 6dní
@kristina6014 vyzera dobre uz si robila testik ? 😊
@hope40 Ja si svoje len preto rátam,keďže mne pri prvom lekár sa držal 28dc a podľa neho som mala rodiť už od 7-11júla a mne tá ovula podľa testou keďže darmo mi emškala nemala som pozitívny až o 10dní takmer 2 týždne a on mi dal papier na zaľahnutie do pôrodnice kvôli prenášaniu 18.7. dali mi drobnú tabletku ráno a aj večer a mne praskla voda o pol 12tej vnoci a porodila som o 1:30 19.7. a to bol akurátny 3500g a 49cm.Aj napísali že sa včas narodil.proste mi to aj vychádzalo podľa mojich výpočtov na 19.7. A pri Samkovi som mala akurát 28dc a termín som mala podľa kalendára na 26.4. on sa vypítal už 25.4. ráno o 8:25 z 3650g a 50cm 🙂
@alison11 velmi pekne cisielka prajem detickam vela zdravicka 💙 ja si ani nepamatam svoje syn ma uz skoro19 dcera 10 akosi som to brala uplne normalne prisly rastu .... ale teraz to je uplne ine prezivam vsetko snazilkovanie teraz tehu. Do posledneho detailu 😊 planujem co a ako 😊 iba sa zlostim ze neviem vypocitat termin 🤔
@hope40 biely :(
@katesocka ma to zle v oboch pripadoch. Bola 12dc aj podla hlienu. 🙂
@myjusiatko cize asi len rucne nastavim? 12 DC som mala doobeda egg white hlien a vecer uz creamy, cize stale ten 12 dc?

@alilka Ahoj tak ako dnes?