Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 folikul mi meral na 14DC... podľa teplôt som už bola vraj po ovu, ale dr. povedal, že ešte neprebehla... neviem... Robila som ovu testy aj v priebehu, ale všetky úplne slabé... Tento cyklus mi ani jeden nevyšiel ani zdaleka pozitívny. A urobím aj dnes... Uvidím...
@julianka007 A na 18dc si robila ovu test? Ja len že tam bol pokles a teraz mohlo byť ten 5dpo čo býva pokles.
@kristina6014 Tak z testmi to vyzerá u teba ako aj u mňa :-/
@alison11 robila ... Všetky úplne bledé... Ale dnes trošku stmavol... Možno príde ovu až po duphastone... ako aj tebe... Uvidím... Zajtra testnem...
@alison11 veru .. každý mesiac to isté :(
@julianka007 Tak držím palce aby tmavlo 🙂
@kristina6014 Nemsli nato,stále skočte niekam sa vypnúť z mužíkom a potom..aj t chuť príde priroznene aj bez myslenia na spolodenie bábätka 🙂 A ak dôjde tak príde ďalší mesiac a budeme mať šancu Vianočný darček 🙂
@alison11 joj veru zišlo by sa kdesi ísť,len teraz dom prerabame a sme radi,že máme ako taký kľud cez víkend, ešte aj praca zla, doma nasi nás každý tlačí kedy už bude babo, že oni to mali hneď.. ( ale plánujeme ísť aspoň do Tatier na jeden víkend 🙂 a.ďakujem za povzbudivé slová 🙂 si veľmi dobrá 🙂
@kristina6014 Plne ťa chápem,je to dosť ťažké,keď je tlak aj v práci aj u vašich a ešte aj práca nevyhovujúca...poznám to,vtedy som sa tiež tešila ekď sme z mužom ostali len tak doma a mali svoj program leňošenia a mojkania,pritom nejaký zábavný film🙂 Občas sme si aj výlet spravili z kamarátom,ke´dže auto nemáme 🙂,a dom tiež nemáme dorobený ešte ale nechávame to na celo závodnú muž mi máva 3-4 týždne cez leto 🙂 ja len od 2.4. idem pracovať,jedna mi tu vyveštila,nuž a ona na tento rok u nás bábo nevidí...:-/ tak asi sa budem viac sústrediť naladiť na prácu a sná´d sa nám podari dať už do kopy náše hniezdočko už 🙂 Vakovky nám ešte chýbajú a vchod dokončiť 🙂.
@alison11 aj mňa by zaujímalo to veštenie.
@alison11 to tiež nemáš pestré, no my to mame horšie preto levo v tom dome žijú jeho rodičia a aj surodenci.. a dom.je písaný na muža a jeho brata takze je to celkom komplikované 🙂 tebe každopádne držím palce aby ste si domček rychlo dokončili a aj to bábätko aby prišlo 🙂
@kristina6014 Juj,tak to máš riadne husté ☹ .Nezávidím Ti tú situáciu,asi to vám dvom neprospieva a možno preto tá dušička neprichádza,keby ste boli sami bolo by to odosť iné,boli by ste kľudnejší a aj harmónia by z vás vyžarovala čo by tú dušičku k vám prilákalo.Držím moc palčeky aby ste sa mohli dostať z tejto situácie.
@alison11 Ďakujem, no tak skoto to asi nebude :/ hádam aj v takejto situacíí sa nám to tento rok podarí 🙂
@alilka nemam praveze ziadne zvlastne pocity po dlhom case... kazdy mesiac som sa citila tehotne, tento nejak nic... akoze mam jemne bolesti v podbrusku... prsia nebolia lebo beriem ten mastodynom... zvykli ma boliet aj dva tyzdne od ovuly po ms.. nasli mi ten zvyseny prolaktin, tak som si nasadila tie kvapky... ale tento cyklus je taky.... pokojny, aj psychicky som na tom nejak lepsie..... kludnejsie.... uvidim... len mam dilemu, ci si nemam uz zacat pichat fraxik... aj keby z toho nakoniec nic nebolo...reproimunolog povedal, ze ide jednoznacne o antifosfolipidovy syndrom a tam ten faxik treba... len neviem ci sucasne s anopyrinom... na hemato idem az 15.3.... a beriem aj kurkumin na zvysene tnf alfa... neviem ci by mi nemali hned prednison nasadit... aaa uvidime co z toho bude... testnem na obed.... aj ked najskor sa to ukaze asi tak v utorok, stredu.... som len 9dpo..
@ikonica tak uvidíš teda..fraxik pichať môžeš tým nič neuškodís..aj ha som tento cyklus pichala po ovu už clexane..potom som ho vysadila lebo som si bola istá že tehu niesom..10dpo bol test čistý ..a potom som začala špiniť..tak že ms sa rozbieha..a aha. Tak teraz ráno som skoro vôbec nespinila .uvidíme cez deň..test rovnaký ako včera aspoň taký pocit mám..a brucho má celkom od rána boli..inak ma nebolí vôbec..

Ja takto, môj najdlhší cyklus v živote 🙄 ms az o týžden tak uvidime aka bude 🤨