Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka supeeer to má teší držím palce ďalej
@putulka Vau super,gratulujem tak sa len držkajte🙂
@kristina6014 Držím silno palčeky aby sa zadarilo i vtakejto situácií u vás snáď by a to u vás potom ukludnilo aspoň zo strany svokry.
Ja dnes takto a to večer som mala už bolesti na ms a teraz nič... nuž ale zato už krček je dolu ešte uzavretý...tak som zvedavá kedy sa už spustí.
@janedoe no mne povedala na hemato, ze mozno vysadime anopyrin ak budu vysledku dobre a na to mi reproimuno povedal ze tam musi byt liecba lebo niektore hodnoty su az troja viacnasobne zvysene ci co... tak jeden hovori to, druhy ono a ty si vyber... inanc hematolozka mi nechcela tu dg. dat lebo som 'len' raz potratila...
@ikonica tak hej...ono s tym "len raz". Je vsade. Mna nechceli poslat k hematologicke, tak som od srdca povedala doktorke, co si myslim a dostala som listoo k hematologicke 😁 A moja je naozaj dobra. Mozno az velmi opatrna. A ono s tymi doktormi je to tak, ze kazdy je najmudrejsi. Napr. moj gynekolog hematologii neveri vobec a hovori o nich, ze su to sarlatani a na tehotenstvo riedenie krvi nema ziadny vplyv. No... ale ja mam zase len hranicne hodnoty, nie trojnasobne vyssie. Ale ja zase verim na riedenie krvi, lebo prve sa tiez podarilo az po nasadeni anopyrinu (podla gynekologa vraj nahoda) a teraz tiez. Nebrala som anopyrin, lebo som kojila a o 2 som prisla, tak som ho nasadila a cuduj sa svete. Dalsia nahoda 😊 Tak asi aj ty sa riad podla odporucani toho doktora, ktoremu viac doverujes.

@alilka vies len mi neni jasne ci uzivat aj ten anopyrin... musim ho brat denne do konca zivota.. len neviem ci ked zacnem pichat fraxik tak ci ho vysadit.. obe riedia krv.. .tak nech nevykrvacam.... nenasla som jednoznacnu odpoved ci sa maju brat sucasne ci nie.... ak si najdem // hned pisem doktorke....