Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka na parádu moja držím mooooc palčeky. Aj si niečo brala?
@janedoe mňa poslali na hematologiu až po 6 Ma. Zistil mi 4mutacie beriem teraz anopyrin a ak sa zadari tak injekcie.
@butterfly333 hej..clostil,potom mi pichla pregnyl a duphaston .prvý mesiac od operacie mi ovuloval vaječník s vajcovodom a hneď buum..😍😍 a z vitamínov som brala femibion ,zinok,vitamín E,dala som si pichnúť B12,pila alchemilku,jedla grep a ananás..😊
@alilka skoro ako ja no mne pregnyl nepi hol beriem ešte inofolic combi prvý cyklus no aj tak z toho určite nič nebude
@katusikkk
Ono ked to nevyjde kazdy nadava,ale za to nemoze ani sestricka a ani doktor.
Mna by stresovalo to cestovanie.
Tiez som s tym nebola stotoznena,ale nemame na vyber.Co sa tyka vysetreni ani ja som nemala,ale za mesiac vsetko mas hotove.Dala som sa objednat na prvu konzultaciu co najskor a to bolo hned o 2 dni.☺
@butterfly333 ja dom inofolic brala mesiac predtým aj s clostilom ale nemala som ani jedno vajko a rozhádzal mi cyklus tak som ten inofolic vylúčila..
@alilka mňe dal znova clostilbegyt aj na ďalší cyklus ale už ten inofolic combi nebudem brat chcem skúsiť ten fertipink či ako sa to vola.
@katesocka
U nas je problem velmi zly spermiogram .Ja mam vsetko dobre,ale uz aj moj vek tam hra rolu.Lekar ma poslal na endokrynologiu .Tiez som mala len hormonalny profil,ale nieco tam chybalo,tak mi krv brali aj v centre.No a ked som zacala brat injekcie,tak som si este vybavila interne .To je predoperacne.Vy mate aky problem?A za vysetrenia som neplatila nic.To som chodila v ramci lekarov.
@butterfly333 jaaaj to vôbec neviem čo to je 😁
@katusikkk manzelovi robila spermiogram v novembri urologicka, mal vsetko ok ale tusim v centre spravia podrobnejsie testy. Ja som si z hormonalneho profilu vycitala nizke AMH (zevraj maly pocet vajicok) ale teraz som sa docitala zevraj to vobec nie je take zle len centra kvoli tomu udaju zevraj dost tlacia na IVF s darovanymi vajickami. Tak ale este mi asi porobia dalsie vysetrenia a snad ma na IVF hned neposlu
tak hlasim ako som aj ocakavala dnesny test bielucky... ale este je moooc skoro ked sa len vcera teoreticky uhniezdilo 🙂
Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

@katusikkk Ferticent v Bratislave ale rozmyslame aj nad Helios v Martine aj ked ho mame od ruky.