icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk Ferticent v Bratislave ale rozmyslame aj nad Helios v Martine aj ked ho mame od ruky.

butterfly333
4. mar 2018

@alilka na parádu moja držím mooooc palčeky. Aj si niečo brala?

butterfly333
4. mar 2018

@janedoe mňa poslali na hematologiu až po 6 Ma. Zistil mi 4mutacie beriem teraz anopyrin a ak sa zadari tak injekcie.

katusikkk
4. mar 2018

@katesocka
Ja som to mala tak isto,ale vyhral Ferticent kexze to mam blizucko.Ja uz mam oplodnene.Zostava len sa modlit nech preziju do piateho dna a idu do bruska.🙏

alilka
4. mar 2018

@butterfly333 hej..clostil,potom mi pichla pregnyl a duphaston .prvý mesiac od operacie mi ovuloval vaječník s vajcovodom a hneď buum..😍😍 a z vitamínov som brala femibion ,zinok,vitamín E,dala som si pichnúť B12,pila alchemilku,jedla grep a ananás..😊

butterfly333
4. mar 2018

@alilka skoro ako ja no mne pregnyl nepi hol beriem ešte inofolic combi prvý cyklus no aj tak z toho určite nič nebude

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk takze si spokojna s ferticentom? Ja este dufam, ze IVF nebude jedine riesenie kedze s nim nie sme stotozneni. Takisto vlastne este nemam spravene ziadne vysetrenia, moj gynekolog mi spravil len hormonalny profil na zaciatku cyklu

katusikkk
4. mar 2018

@katusikkk
Ono ked to nevyjde kazdy nadava,ale za to nemoze ani sestricka a ani doktor.
Mna by stresovalo to cestovanie.
Tiez som s tym nebola stotoznena,ale nemame na vyber.Co sa tyka vysetreni ani ja som nemala,ale za mesiac vsetko mas hotove.Dala som sa objednat na prvu konzultaciu co najskor a to bolo hned o 2 dni.☺

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk takze ti v pohode spravili vsetky vysetrenia? Aj si za to platila? A ak sa smiem spytat, aj prisli na to preco sa nedari prirodzene?

alilka
4. mar 2018

@butterfly333 ja dom inofolic brala mesiac predtým aj s clostilom ale nemala som ani jedno vajko a rozhádzal mi cyklus tak som ten inofolic vylúčila..

butterfly333
4. mar 2018

@alilka mňe dal znova clostilbegyt aj na ďalší cyklus ale už ten inofolic combi nebudem brat chcem skúsiť ten fertipink či ako sa to vola.

katusikkk
4. mar 2018

@katesocka
U nas je problem velmi zly spermiogram .Ja mam vsetko dobre,ale uz aj moj vek tam hra rolu.Lekar ma poslal na endokrynologiu .Tiez som mala len hormonalny profil,ale nieco tam chybalo,tak mi krv brali aj v centre.No a ked som zacala brat injekcie,tak som si este vybavila interne .To je predoperacne.Vy mate aky problem?A za vysetrenia som neplatila nic.To som chodila v ramci lekarov.

alilka
4. mar 2018

@butterfly333 jaaaj to vôbec neviem čo to je 😁

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk manzelovi robila spermiogram v novembri urologicka, mal vsetko ok ale tusim v centre spravia podrobnejsie testy. Ja som si z hormonalneho profilu vycitala nizke AMH (zevraj maly pocet vajicok) ale teraz som sa docitala zevraj to vobec nie je take zle len centra kvoli tomu udaju zevraj dost tlacia na IVF s darovanymi vajickami. Tak ale este mi asi porobia dalsie vysetrenia a snad ma na IVF hned neposlu

ikonica
4. mar 2018

tak hlasim ako som aj ocakavala dnesny test bielucky... ale este je moooc skoro ked sa len vcera teoreticky uhniezdilo 🙂

kufea
4. mar 2018

Stále čakám... ovu testy zatiaľ negatívne. Vysadila som alchemilku, nerobila dobre môjmu telu. Tak teraz neviem, či tá oneskorená ovu nie je reakcia na vysadenie.

dadulik6
4. mar 2018

@ikonica nestracame nadej jasne ze je to skoro pockaj dva dni a bude urco aspon dusik 😊

ikonica
4. mar 2018

@dadulik6 ja nemozem mat doma vela testov 😂 ale ne... kupila som lacne aby mi nebolo az tak luto penazi... ak sa tam nieco objavi, kupim na potvrdenie nejaky kvalitnejsi ;)

dadulik6
4. mar 2018

@ikonica aj ja ked som si isla ovu kulit uz som hodila do kosika aj tehu ale som sa vratila a odlozila ich naspat 😂 lebo by som za chvilku skrachovala takto ma to nelaka aspon testovat skor

ikonica
4. mar 2018

@dadulik6 hej... ja nebyt tych diagnoz tak si viem rozkazat... ale teraz to chcem vediet cim skor... a ebayovske testy su za babku....

normab
4. mar 2018

@alilka ahooj no ja som rozhadzana uplne, neviem ci z clostilu..styri dni mi meskala mrcha, a riadna trvala den..teraz neviem co sa deje..idem zajtra k dokimu 😱 tebe gratulujem nech vsetko ide hladko 😚

ikonica
4. mar 2018

@dadulik6 kedysi som bola testovacia maniacka.... to som bola schopna v jeden den urobit dva tehutesty a k tomu este jeden ovulak pre istotu... ale to ma hnal strach ze neskoro nasadim liecbu...uz som sa trocha ukludnila ;)

dadulik6
4. mar 2018

@ikonica ja vyskusam zajtra ak by nahodou stupla ta teplota ovu test lebo ja meriam teplotu v ustach a rano som sa zobudila na chrbate takze som mozno spala aj s otvorenymi ustami 😁 cize to mohlo ovplivnit velmi tu teplotu....

katusikkk
4. mar 2018

@katesocka
A ahm si kolko mala?

alilka
4. mar 2018

@normab ďakujem..dúfam že to bude okey..😊 a test? A bt klesla?

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk 0,71 viem ze zeny maju aj ovela nizsie tak ale mala by som mat viac, kedze mam 29 rokov (tento rok 30) a tie referencne hodnoty su teda vyssie

normab
4. mar 2018

@alilka bude urcite verim tomu 😊😉 no test nic aj bt klesla len taketo divne inokedy mavam pat dni..a ani bolesti som nemala..uvidim co povie dokos..

katusikkk
4. mar 2018

@katesocka
Ja som mala 0,75 a mam skoro 39.Ked ma dobre spermosky,tak to nie je hrozne.
Mala si si dat urobit vysetrenia a gynekologicky a pytat sa kde ta moze poslat.
Ono centra nemaju zaujem a ani nemaju preco liecit.Tam su odornici na oplodnenia.

vyvka
4. mar 2018

Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk no len moj gynekolog ma poslal rovno do car este predtym ako mi spravil hormonalny profil, on pravdepodobne tieto vysetrenia neriesi