icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
4. mar 2018

@katesocka
To je asi taky trend posielat tam vsetkych a pritom gynekolog ta moze poslat hocikam,len sa treba pytat.Tu kaslu vsetci lekari na vsetko. V centre ta poposiela na vysetrenie,ale ich ulohou nie je liecit,takze v zavere zhodnoti ze,treba tomu pomoct a my ti pomozeme🤔

janedoe
4. mar 2018

@butterfly333 och...az po tolkych? Musis byt velmi silne ziena. Ja som vtedy bola uplne v koncoch. Myslela som, ze ma svihne. Po 2 rokoch snazenia a prdko odislo. Ja som predtym mavala dost casto aj biochemicke, resp. odisli v 5-6tt, ale to sa nerata 😕

katesocka
4. mar 2018

@katusikkk ako ja som bola najprv uplne proti hormonom, ale zase ak by mi vedeli dat nejake lieky, ktore by mohli dopomoct, nie som uz uplne proti. Ono hlavne stale len nechcem aby mi povedali ze jedina moznost je IVF

kufea
4. mar 2018

@katusikkk ani môj gynekológ nič neriešil, hneď poslal. Nie som s ním spokojná.

katesocka
4. mar 2018

@kufea Ani ja som s tým nebola spokojná, ale zase vôbec netuším, ako to riešia ostatní gynekológovia u nás v meste a nechce sa mi kvôli tomu obehávať každého jedného ak by ma aj tak nakoniec poslali do centra.

kufea
4. mar 2018

@vyvka je pozitivny. Do 48 hodín prebehne. Kľudne choď aj v pondelok doktorovi. Aspoň budeš vedieť presne, či už bola alebo ešte tomu dopomôcť.

kufea
4. mar 2018

@katesocka tak ja len na základe kamosiek, že ich doktor sa viac snažil. Aspoň základné testy a folikulometriu spravil.

katusikkk
4. mar 2018

@kufea
Moj tiez a aj urolog.Gynekologom sa problem nepodnosti liecit nechce a Centra tento problem nemaju preco riesit.Ved su podnikatelia a ide im o zisky.Ja mam alergiu na vetu ze centra pomahaju liecit neplodnost.Oni ju neliecia.Ved keby liecili,tak kam by dosli 🤔My sme inu moznost nemali,kezde spermiogram velmi zly.
Isla som ,aby som si to nevycitala,ze som neskusila a cas bezi.Verim,ze tieto 2 bodocky vydrzia a krasne sa raz zabyvaju.Ale ak nie co si nepripustam,tak do toho uz nejdem.
Kazdemu v zivote bolo dopriane nieco ine.Nechcem odsudzovat vela zien a ani sa ich dotknut,ale to co dokazu urobit pre mna hranici zo zdravym rozumom.
12 potratov z toho aj vo vysokom stadiu,4 x Ivf,poslednych 10 rokov vkuse hormony....
Tam mam pocit,ze ani ten partner nie je ok,ze toto zene dovoli.

katesocka
4. mar 2018

@kufea U mňa v okolí nikto nerieši, že by sa im nedarilo, takže neviem porovnávať.

kufea
4. mar 2018

@katusikkk nam hned dali ivf. Ked som sa pýtala, ci netreba hemato, imuno a pod. Tak sa ma pýtala, ci to mam z modrého koníka. Ze posielajú az po neúspešnom ivf. Takze biznis. My sme sa rozhodli zatial skúšať. Bojim sa tych hormonov a stale tak vnútorne verim, ze sa podari prirodzene. Brali sme obaja všelijaké vitaminy, tento mesiac sme sa na to vykašlali. Meriam teplotu, robim ovu testy a aj tak sexujeme ked je chut, takze ktovie 😂

katusikkk
4. mar 2018

@kufea
Ja som mala soft a to je este v pohode.Viac hormonov je nato,ze kazdy chce rafsej jednym razom co najviacej vajicok.Nemala som ziadne vedlajsie ucinky.
Ked mas 30 ,tak.mozes skysat a skusat,ale ked mas pred 40,tak uz vela nenaskusas 😀

dadulik6
4. mar 2018

Som 7dpo robila som si teraz ovu test viem ze nieje pozitivny ale je mozne mat taku tmavu ciarku ked som po ovu?

maca000
4. mar 2018

@dadulik6 a tehu si si robila? Lebo aj ovu test vie ukazat tehu...napr ja som dneska robila tehu test -modry a ovu test-zeleny 😊

dadulik6
4. mar 2018

@maca000 ahoj neskuslaa nemam doma tehu ale pride mi to este skoro robit som len 7dpo a vcera mi dost klesla teplotaa dnes len minimalne stupla mozno implantacny pokles uvidim zajtra rano aku budem mat teplotu

maca000
4. mar 2018

@dadulik6 mne osobne ducha ukazal az na 12dpo ale poznam baby co im ukazalo uz aj tak skoro 😊 ale uvidis 😊 v kazdom pripade drzim palce 😊

dadulik6
4. mar 2018

@maca000 dakujem v januari som mala biocheicke to by bolo krasne keby sa hned podarilo aj ked sme sa nesnazili lebo som chcela az po prvej mrche nech sa riadne precistim ale uz som 35dc a mavam 33 dnove ale mala som posunutu ovulku takze toto bude dlhy cyklus ms by mala prist cca za 8 dni

maca000
4. mar 2018

@dadulik6 ja som po dvoch MA tak tiez dufam ze to konecne vyjde 😊

dadulik6
4. mar 2018

@maca000 to mi je velmi luto 😢tak ti drzim palce aby si sa dockala maleho batozteku 😉

kufea
4. mar 2018

@katusikkk tiež rozmýšľam nad soft alebo native. Radšej kvalita ako kvantita. Nás čas ešte netlačí. Len túžba.

maca000
4. mar 2018

@dadulik6 dakujem😊 aj ja tebe drzim palce nech to dobre dopadne 😊😉

dadulik6
4. mar 2018

@maca000 dakujem 🤗

ikonica
5. mar 2018

trosicku som stupla... len ci sa tam udrzim 😕

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica jeej super test si uz skusala? Ja som tiez stupla si pripadam ako na husenkovej drahe 😂

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 skusala.. zatial nic ;)... pocitam, ze ak sa nieco ukaze, tak na 12dpo... ale skusim este aj vecer ;) mavala som krajsie testy vecer...

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 ides pekne horeeeee... 🙂))

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica ja som vcera skusala ovu test som nevydrzala a pride mi dost tmavy na to ze som po ovu a robila som ho vecer o 18:15 a len hodku pred som nepila..takze dneska po pracicnaklusam do lekarne po tehu a uvidim 🤔

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 no tak skus dnes aj tehu ;)

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica ved uz ma prsty svrbia 😂 zase zacne testovacia mania a to som si myslela ze tento mesiac ma to obide 😂 a je to tu zase

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 no kebyze nemas taky graf a ovulak tak poviem ze zbytocne... ale vyzera to pekne ;)

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica teploty mam sice nizke ale meriam v ustach mne staci ze stupa a klesa 😂 mna ten ovulak prekvapil a bola tam skoro hned ta ciarka aj ked mi to pride strasne skoro takze nerobim si nadeje ani nic zatial len som nedockava 😂 asi odidem aj skor z roboty