Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 och...az po tolkych? Musis byt velmi silne ziena. Ja som vtedy bola uplne v koncoch. Myslela som, ze ma svihne. Po 2 rokoch snazenia a prdko odislo. Ja som predtym mavala dost casto aj biochemicke, resp. odisli v 5-6tt, ale to sa nerata 😕
@kufea
Moj tiez a aj urolog.Gynekologom sa problem nepodnosti liecit nechce a Centra tento problem nemaju preco riesit.Ved su podnikatelia a ide im o zisky.Ja mam alergiu na vetu ze centra pomahaju liecit neplodnost.Oni ju neliecia.Ved keby liecili,tak kam by dosli 🤔My sme inu moznost nemali,kezde spermiogram velmi zly.
Isla som ,aby som si to nevycitala,ze som neskusila a cas bezi.Verim,ze tieto 2 bodocky vydrzia a krasne sa raz zabyvaju.Ale ak nie co si nepripustam,tak do toho uz nejdem.
Kazdemu v zivote bolo dopriane nieco ine.Nechcem odsudzovat vela zien a ani sa ich dotknut,ale to co dokazu urobit pre mna hranici zo zdravym rozumom.
12 potratov z toho aj vo vysokom stadiu,4 x Ivf,poslednych 10 rokov vkuse hormony....
Tam mam pocit,ze ani ten partner nie je ok,ze toto zene dovoli.
@katusikkk nam hned dali ivf. Ked som sa pýtala, ci netreba hemato, imuno a pod. Tak sa ma pýtala, ci to mam z modrého koníka. Ze posielajú az po neúspešnom ivf. Takze biznis. My sme sa rozhodli zatial skúšať. Bojim sa tych hormonov a stale tak vnútorne verim, ze sa podari prirodzene. Brali sme obaja všelijaké vitaminy, tento mesiac sme sa na to vykašlali. Meriam teplotu, robim ovu testy a aj tak sexujeme ked je chut, takze ktovie 😂
@maca000 dakujem v januari som mala biocheicke to by bolo krasne keby sa hned podarilo aj ked sme sa nesnazili lebo som chcela az po prvej mrche nech sa riadne precistim ale uz som 35dc a mavam 33 dnove ale mala som posunutu ovulku takze toto bude dlhy cyklus ms by mala prist cca za 8 dni

@katesocka
To je asi taky trend posielat tam vsetkych a pritom gynekolog ta moze poslat hocikam,len sa treba pytat.Tu kaslu vsetci lekari na vsetko. V centre ta poposiela na vysetrenie,ale ich ulohou nie je liecit,takze v zavere zhodnoti ze,treba tomu pomoct a my ti pomozeme🤔