icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 drzim palceeeee 🙂

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica dakujem krasne potom dam vediet ..dufam ze tento cyklus skoncime s // na teste 😊

alison11
5. mar 2018

Ahojte tak ja dnes takto neviem aké máte skusenosti z týmto plastovým testom,mne ukazuje zreteľne druhú čiatku a to ten tyčinkový test sotva rozoznateľnú ...Krčekje silne uzavretý a v strede,nuž tak uvdím či príde ms v stredu alebo budú silnieť čiarky.

alison11
5. mar 2018

@ikonica Držím palčeky aby sa bt držala hore a testíky boli pozitívne .

dadulik6
5. mar 2018

@alison11vidim dusiika podla mna je to tam ✊😊 drzim palce nech silnie

alilka
5. mar 2018

Baby moje držte dnes palce..😉 toto je dnešný pepino..Nato že má málo farbivá vyzerá dobre 😉

dadulik6
5. mar 2018

@alilka a uz nespinis? Testik je pekny urcite je vsetko v poriadku 😊

ikonica
5. mar 2018

@alison11 dakujem... A drzim palce nech ti ciarocka silnie 🙂

adulka1989
5. mar 2018

@alilka krásny...

butterfly333
5. mar 2018

@janedoe áno až po toľkých. Bolo to okolo 9tt až13tt a raz v 22tt. Ja verím že sa to podarí.

alilka
5. mar 2018

@dadulik6 ešte troška špinim..ale už skôr tak s hlienom..tak dúfam..

butterfly333
5. mar 2018

@alilka držím moja palčeky nech to dobre dopadne

janedoe
5. mar 2018

@butterfly333 urcite ano 😊 Raz musi ✊💜

dadulik6
5. mar 2018

@alilka tak pokial to nieje silne krvacanie tak je to na dobrej ceste aj testy ti praju tak len oddychuj a nestresuj vsetko bude dobre 😉

cindy11
5. mar 2018

@alison11 zlá foto testov ale graf krásny, držím palce 😊

cindy11
5. mar 2018

@alilka vyzerá perfektne, verím ze to bude dobre ✊🏻❤️

cindy11
5. mar 2018

@dadulik6
@ikonica
Pekne stupate, len tak ďalej 😊👍🏻
Ja presne naopak ale neva, tento cyklus je cely divný u mna 🤔🙃

dadulik6
5. mar 2018

@cindy11 ale ved stale mas dobru teplotu a si vysoko nad ciarou 😉

09lucia05
5. mar 2018

Ahojte,chcem sa opytat....
2 tyzdne som mala BT na urovni 37 a viac .... v piatok rano som mala teho. test negativny.... v sobotu a nedelu som krvacala a klesla mi teplota ... od vcera vecera ale nekrvacam skoro vobec a je mi uz par dni zle na vracanie a citim sa velmi divne...
myslite ze mozem byt aj tak tehotna alebo je tu uplna blbost?
Dakujem

katusikkk
5. mar 2018

@09lucia05
Skus si este raz tehu test.Mozes ho kludne urobit uz aj cez den.
Myslim,ze je to skor ze nie si ako ano.

katesocka
5. mar 2018

Teplota pomaly klesa, na chlp presne rovnako ako minuly cyklus, cize zajtra cakam vacsi pokles.

cindy11
5. mar 2018

@09lucia05 teoreticky je to možné ale teplota by musela stúpnuť naspäť hore teraz, vyzerá to ale skôr ze nie. Každopádne skús test este raz a uvidis.

cindy11
5. mar 2018

@dadulik6 no jo ale ja dokážem klesať aj štyri dni postupne a ms ma prísť v piatok 🙃 bolo by krásne keby sa jej nechcelo 🙏🏻

09lucia05
5. mar 2018

Dakujem 🙂
Urcite ho skusim este spravit aj ked popravde tomu sancu moc nedavam... ale bola by som straaasne strasna keby sa to podarilo 😝

alison11
5. mar 2018

@ikonica Ďakujem a ty si nato ako?
@cindy11 Skúsim pozdejšie znovu odfotiť musím teraz skočiť do dediny,ešte nebolo dosť vetla oko pol 7mej ráno 🙂A u teba je to na // držím palce 🙂
@katesocka Ja verím,že tento krát zajra nebude pokles ale stúpne 🙂

dadulik6
5. mar 2018

@cindy11 tak dufam ze zajtra zase stupne 😉 mne by mala prist v sobotu alebo nedelu tak dufam ze k nam nepride ✊

alison11
5. mar 2018

@dadulik6 Ďakujem 🙂

katesocka
5. mar 2018

@alison11 bodaj by si mala pravdu, ja uz tomu nejako neverim 😞

0507
5. mar 2018

@alilka drz sa dnes a hned daj vediet 🙂

alison11
5. mar 2018

@dadulik6 Mne v stredu by malo prísť,nuž podľa testíky zrejme nepríde,len dúfam,že sa šéf nebude pítať či plánujeme bábo ešte a tak chcela by som odrobiť aspoň do septembra,októbra,rada by som bola ekby sme dokončili v chod a vonkajšok domu,kým by som bola na rodičáku zas .Prvý syn mi pojde v septembri do 1triedy.Veľmi dúfam,že pritomto mi nebude bývať zle ako rpi prvých dvoch aby nezbadali na mne nič v práci,aby sa mi darilo šiť aby ma boli potom ochotný vzať po rodičáku späť,keďže raz som musela rušiť už dohodu,keďže som malého musle nachať doma ešte od septembra,kvôli predĺženému rodičáku.Je to trošku komplikované,dúfam,že všetko pojde tak ako by som chcela.Držím palčeky aby Ti nedošla ms ale aby boli na testíkoch //.
@katesocka Neboj bude všetko oki 🙂
@alilka Držím palce aby bolo všetko oki a daj vedieť potom ako a čo nové?
@cindy11 Tu sú na novo fotené testy ináč tento plastový som mala 4kusy a predošlé 4 boli negatívne keď som robila min. týždeň.Naposledy ešte v sobotu.