Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11vidim dusiika podla mna je to tam ✊😊 drzim palce nech silnie
@alilka krásny...
@janedoe áno až po toľkých. Bolo to okolo 9tt až13tt a raz v 22tt. Ja verím že sa to podarí.
@alilka držím moja palčeky nech to dobre dopadne
@butterfly333 urcite ano 😊 Raz musi ✊💜
Ahojte,chcem sa opytat....
2 tyzdne som mala BT na urovni 37 a viac .... v piatok rano som mala teho. test negativny.... v sobotu a nedelu som krvacala a klesla mi teplota ... od vcera vecera ale nekrvacam skoro vobec a je mi uz par dni zle na vracanie a citim sa velmi divne...
myslite ze mozem byt aj tak tehotna alebo je tu uplna blbost?
Dakujem
Dakujem 🙂
Urcite ho skusim este spravit aj ked popravde tomu sancu moc nedavam... ale bola by som straaasne strasna keby sa to podarilo 😝
@dadulik6 Mne v stredu by malo prísť,nuž podľa testíky zrejme nepríde,len dúfam,že sa šéf nebude pítať či plánujeme bábo ešte a tak chcela by som odrobiť aspoň do septembra,októbra,rada by som bola ekby sme dokončili v chod a vonkajšok domu,kým by som bola na rodičáku zas .Prvý syn mi pojde v septembri do 1triedy.Veľmi dúfam,že pritomto mi nebude bývať zle ako rpi prvých dvoch aby nezbadali na mne nič v práci,aby sa mi darilo šiť aby ma boli potom ochotný vzať po rodičáku späť,keďže raz som musela rušiť už dohodu,keďže som malého musle nachať doma ešte od septembra,kvôli predĺženému rodičáku.Je to trošku komplikované,dúfam,že všetko pojde tak ako by som chcela.Držím palčeky aby Ti nedošla ms ale aby boli na testíkoch //.
@katesocka Neboj bude všetko oki 🙂
@alilka Držím palce aby bolo všetko oki a daj vedieť potom ako a čo nové?
@cindy11 Tu sú na novo fotené testy ináč tento plastový som mala 4kusy a predošlé 4 boli negatívne keď som robila min. týždeň.Naposledy ešte v sobotu.

@dadulik6 drzim palceeeee 🙂