Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ved to ze v dnesnej dobe je to zo zamestnanim hrozne a este to ked najradsej by chceli z praxou a bezdetne aby sa nevymeskavalo z prave ale tak dufam ze ti to vsetko dobre dopadne a stihnete aj domcek dokoncit ved mate na to 9 mesiacov 😉 a testik mas pekny ciarku vidno aj bez uprav fotky 😊 ja si pojdem dneska kupit test lebo vcera mi vysiel dost tmavy ovu a to na vecer az tak som zvedava aj ked je to este skoro ale som nedockava
@alilka Vau nádhera 🙂 Moc držkám palčeky tak len odychuj a potom keď budeš mať aj sono fotku tak nám sem pošli nech sa vytešujeme z drobčeka z tebou 🙂
@ceklis Ďakujem 🙂 Tak k ženskému sa chystám pokiaľ nedorazí a bude všetko ok 15.3.To by už mal niečo vidieť.
@dadulik6 Ani nevrav,vtedy v septembri keď som rušila že teda nenastúpim,lebo musím amť syna doma,a on že tak ench ho niekomu dám a nech idem robiť,tak sa mit en postoj u neho hrozne znepáčil,iste by mi navrhol ísť na potrat,čo ako sa poznám,henď by som odišla a nenastúpila,tak sa nádejam,že otázka nepadne a budem môcť si niekoľko mesiacov na zmluvu odrobiť aby som predca mala viac než na pn-ke.
A tebe moc držím teda palčeky aby Ti ráno už hcg bolo na testíku v podobe // 🙂
@alilka gratulujem.supni graf sem, ak mas. dik. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podelte-sa-o-svoje-vitazne-tehotenske-grafy/
@dadulik6
Moja mne bývalo od rána do obeda tak zle,že som muslea ležať a až poobede som bola schopná zjesť len slepačiu polievku ak som si neodgrgla tak aj tá šla von ☹ ja to zo seba viem,že ak by mi bývalo zle nezvládala by som šiť zvršky obuvy.Preto by som bola,rada keby mi zle nebývalo,včera už keď som chcela na bruchu spať mi bolo zle od žalúdka :-/.A dnes mi je sem-tam zle,nevraciam,len akési nechutenstvo,dúfam,že to je len z tej zmeny v tele a prejde to o pár dní.
Mojej svokre a aj mame bývalo len z dcérami trošku zle,pri synoch im nič nebolo,nuž ja som do 17tt vracala pri oboch pri prvom pol dňa denne do 17tt a pri druhom každý 2 deň takmer do obeda.Nuž už len nak silnejú čiarky a ms nedošla a potom to budem riešiť,nejak,uvidím,ako budem natom.A nevolnosti sa u mňa začínali od 6tt.
@alison11 krásny tehu testik ... Gratulujem a krásne tehulkovanie ... Akurát pozerám že máme vekovo skoro rovnaké deturence ... 😊😊😊
@nikuska111 Ďakujem mne sa nechce ešte veriť uverím,až keď bude bt hore aj nasledujúce dni a // budú silnieť,nasjkôr sa k ženskému dostanem až 15.3. čo je možné že ešte nebude veľa vidieť.Držím palce aj vám 🙂
@dadulik6 To hej,iste že sa oplatí mať nevolnosti,nuž len nie včase práce 😀 moja kamoška ich napríklad mávala večer čo by som ešte tak aj brala 🙂.A neboj aj tebe ukážu testíky už len vydržať,mne dnes na 11dpo je zreteľná čiarka.
@alison11 koľko dpo si .... A ako dlho sa snažíte .... My s manželom zatiaľ 3mesiace ... Uvidím či dôjde mrcha v stredu . Nemusela by veru 😊😊😊 a dakujem
@dadulik6 Ovu testy aj keď Ti ukážu // na tehu je najlepšie hneď ráno prvý moč 🙂
@cindy11 Ďakujem veru nemuseli by byť nevolnosti podbruško si cítim už pár dní také čudné tlaky a vadia mi tam aj tesnejšie nohavice.
@nikuska111 Ahoj ja som dnes 11dpo a my sme stým bolit ak,že by bolo fajn mať dcérku aj švagriná čaká druhého syna a brat tiež majú len syna my doma dvoch tak,muž že fajn by bolo ekby sme to rperazili už a mali by sme my to dievčatko čo nie je v rodine ešte už od roku 2001 sa dievčence viac nerodili aj sesternice len chlapcov majú.Tak sme sa nechránili a podľa bt snažili 🙂 ,tento mesiac ináč od vlani som chcela dcérku ale vlani mi muž bol často chorí aj v nemocke a podľa Zany b sme teraz mali čakať dievčatko,tak uvidíme a aj podľa mužovho zdravia je teraz naj ideálnejšie.Je len otázne či ostane,mne medzi synmi 3 odišli v prvých týždňoch,podľa môjho gyn. každé druhé môže odísť kvôli nejakej vade,a že je lepšie na začiatku ako sa potom sním trápiť,tak pri oboch som brala Duphaston do 16tt,na podporu.Tak uvidím či ms nepríde do štvrtku ak nie tak 15.3. zájdem ku gyn.
@alison11 och... Krásna zreteľná druhá ciarocka... držím prsty nech tmavne...
@julianka007 Ďakujem 🙂 dúfam,že bude tmavnúť bola by som rada ešte raz to celé zažiť len už v ružovom,ale sa nenahnevám ani za chlapčeka 🙂Mená už mám dávno ako aj pri predošlých som už mala od 17tich 😀
takze... rano som si robila test... na milisekundu sa mi tam nieco zazdalo ale utekala som do prace tak ze uvidim ze ked dojdem dom... ale prd tam je... no ale ovulak je pomerne silny z ranneho... tak este skusim vecer dalsi tehu...

Baaaby..už mám výsledky..čakám u dr..v piatok bolo hcg 23 a dnes 140 💖💖💖