icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
5. mar 2018

@alison11 radsej pockam par dni uz ma zacalo aj podbrusko pobolievat tak asi pride ms 😞

alilka
5. mar 2018

@alison11 mne z poobedneho predtým lepšie ukazovalo..a aj teraz na poobednú moc som zistila že som tehu 😉

zuzapiky
5. mar 2018

Ahojte, dievčatá poradte 🙂) 9 DC a 10 DC pozitívny Ovu test aj príznaky jasné a dnes mám už 13 DC a teplota ešte nestúpla.....to znamená, že teda nebola ovulka ??? aj napriek pozitívnym ovu testom a pichaniu a hlienu ? Ďakujem

ikonica
5. mar 2018

@alison11 mne praveze lepzie ukazovali vecer... len musim skoncentrovat moc :D

@alilka tehu fotit nebudem, ver mi nic tam nie je

@dadulik6 skusim

alison11
5. mar 2018

@alilka Jej no to si nejaká iná 😀 tak fajn oki
@ikonica tak sprav večer 🙂
@dadulik6 Mňa v sobotu riadne na ms bolelo večer a v nedeľu ráno brucho a ms nikde a teraz zas také tehu picity v podbrušku ako pri synoch..nuž som fakt zvedavá ako to dopadne u mňa a aj u vás držím palčeky každej 🙂
@zuzapiky ovu testy ukazujú 12-24 hod dopredu.A to bodanie je už náznak že dnes sa treba snažiť 🙂

ikonica
5. mar 2018

Tu su ovulaky z tohto cyklu... Spodny je z dnesneho rana

vyvka
5. mar 2018

@ikonica No posledny je podla Mna pozitivny
Tak sup sup do postielky 😆😆

zuzapiky
5. mar 2018

@alison11 ano , ale ja som mala pozitivne ovu testy 9-10 DC aj bolesti do 12 DC , tak už dnes 13 DC som myslela, že teplota stúpne , lebo už nemám ani pichanie nič , ovulka už môže byť bez bolesti?

alison11
5. mar 2018

@zuzapiky Bolesti sú v čase keď sa má vajíčko uvolniť a najviac ťahavého hlienu je v čase uvolnenia vajíčka alebo pred uvolnením,ak dobre viem.

ikonica
5. mar 2018

@vyvka moja ja uz mam pred ms ;) ovu bola 15-16 dc ;)

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica tak podla toho ovu to vyzera nadejne aj graf mas pekny

vyvka
5. mar 2018

@ikonica tak potom si tehu 👏👏

ikonica
5. mar 2018

uvidime... skusim este vecer test..len som dost pila tak musim trocha pockat....

zuzapiky
5. mar 2018

@alison11 hmm tak uvidím zajtra , tak mi to vychádza, že keď nestúpne teplota zajtra tak asi sa neuvolnilo 😕 no meriam len druhý mesiac, tak sa iba účím 🙂)) Ďakujem

dadulik6
5. mar 2018

@alison11 ja by som mala dostat sobotu alebo nedelu tak uvidim toto bude dlhy tyzden 😂

alison11
5. mar 2018

@zuzapiky Nemáš zač držím palce aby stúpla ráno bt 🙂
@dadulik6 No poznám 🙂 Mne má najneskôr v stredu amx. vo štvrtok prísť tak a ďalšie testy by mi mali v stredu prísť takže i tak len vo štvrtok budem môcť ráno testovať z tyčinkovými.

ikonica
5. mar 2018

ja by som nemala dostat najneskor v stredu, max stvrtok... no uvidime...telesna teplota stale 37... tak nech len pekne ostane hore 🙂

alison11
5. mar 2018

@ikonica Jej tak sme natom podobne ak som dobre videla mala si ovulu 22.2? Aj ja tak je možné že aj termíny budeme mať rovnako 🙂

dadulik6
5. mar 2018

@alison11
@ikonica ale asi skusim v stredu testnut uvidim podla teploty aka bude ... a baby vy dve ste isto iste v tooom 💗

ikonica
5. mar 2018

@alison11 asi 22, 23 neviem...

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 no neviem ale ten ovulak je vlastne pozitivny.... tak mozno to aj bude pravda... ale asi uverim, az ked sa neco objavi aj na tehuteste... akurat som vcera vecer mala pocit, ze mi trosicku akoby zvacsilo prsia a dnes uz citim trosku bradavky ale to moze byt aj pms....

alilka
5. mar 2018

@ikonica čakám na tvoj teeest 😁😉

ikonica
5. mar 2018

@alison11 najskormi ju oznacilo na 21.2. ale potom preznacilo na 23.2. ked som dala pozitivny ovutest....

ikonica
5. mar 2018

@alilka vyvija sa moja ale prd na nom vidiet :D

alison11
5. mar 2018

@dadulik6 Ďakujem,isto som len je otázne či ostane...to je už vo hviezdach...a som pripravená na obe možnosti.
@ikonica Tak uvidíš ja verím že tehu test už aj u teba ukáže druhú čiarku 🙂.A u mňa sú bradavky tiež citlivé ale z boku prsia od pazuchy ma pobolievajú už asi 2 deň,nuž tak už len vydržať.Nuž ovu testy ukazujú 24-48 hod dopredu tak asi preto preznačilo a podľa grafu?

ikonica
5. mar 2018

@alilka priznam sa ze som dnes zhanala mamatest ale nezohnala... tak som v bile smarila do kosika pepino... no ani na one step ani na pepino nist neni :/

ikonica
5. mar 2018

@alison11 mna tak boleli par cyklov dozadu ale to bolo asi len zvysenym prolaktinom, boleli od ovu do ms.. beriem teraz mastodynon a ten mi velmi pomohol, psia nebolia a verim ze aj prolaktin klesol... a mozno sa aj zadarilo... uvidime....

alilka
5. mar 2018

@ikonica ten mamatest je ozaj problém..ja som koľko lekárni zbehla kým som ho zohnala .🤦🤦

ikonica
5. mar 2018

@alilka ked som ho nechcela, tak ho mali vsade a teraz ked ho chcem skusit tak nist...

ikonica
5. mar 2018

Vanishovo biele... Ranny. Poobedy. Vecerny ;)