icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
5. mar 2018

@ikonica Ja Ti enviem mne sa na vrchnom zdá slabunká čiarka,tak skús v stredu alebo vo štvrtok to by už malo byť lepšie vidieť.Držím palčeky.

ikonica
5. mar 2018

@alison11 no to je ten ranny, kde som mala pocit, ze na mikrosekundu nieco bolo... ale tak jak kukam, tak kukam nist a to som ja stara duchohladacka.... skusim zas rano, testov mam po milu jarmilu....

alison11
5. mar 2018

@ikonica Tak držím palčeky možno si ešte veľmi na začiatku asi tomu treba zo 3 rána a bude vidieť 🙂

ikonica
5. mar 2018

@alison11 hej... ved som este len 10 dpo..

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica aj mne sa mari na prvom aj poslednom nieco ✊✊

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica ziadne pms tehu to bude musiime verit 😉

dadulik6
5. mar 2018

@alison11 drzim palceky musi ostat ved mu je dobre u teba 🤗

vyvka
5. mar 2018

@ikonica na druhom a tretom sa nieco risuje

ikonica
5. mar 2018

tak neviem baby ale ja som zvykla mat ciarkovu chorobu ale asi som vyliecena lebo nic tam nevidim :D

ikonica
5. mar 2018

ked kuknem ten ranny proti ziarovke, neco tam je :D do rici a ostatne som uz skartovala :D

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica tak rano znova 😉 isto je to tam

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 no snad tam neco bude, co sa bude dat aj odfotit :D... len aby teplota nezletela 😕

ikonica
5. mar 2018

no zavrite ma niekde... dnes som pat testov minula.. 😂...tri tehu a dve ovu.... vecerny ovu vyzera jak ten zo 16dc

alilka
5. mar 2018

@ikonica a je to tu..šialenstvo testovania zahájene 😂😂😋

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica ja som mala dnes ovu takyto nieco po 12tej

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 a mimo ovu ho mavas slabsi? tazko mi porovnavat... videla si moje testy tam jednoznacne vyzeral ranny ako pozitivny.... ach.... som zvedava na rano...

ikonica
5. mar 2018

@alilka hej....objednala som z ebayu 50 ks.... sak nebudem kazdy mesiac objednavat ne? ale asi pojdu vsetky v jednom cykle :D

dadulik6
5. mar 2018

@ikonica len ja som si ho nerobila rano ale az na obed...mimo ovu nevidno skoro vobec ciarku

ikonica
5. mar 2018

@dadulik6 no tak potom sa asi nieco kukli ...🙂 drzim palce ;)

katesocka
5. mar 2018

@ikonica Mohla by si mi prosím poslať link na testy, ktoré objednávaš? Nikdy som z ebay neobjednávala 🙂

ikonica
5. mar 2018

@katesocka objednavam od predajcu fertilityplan...objednavka dojde pomerne rychlo, mozes si aj namixovat ovu a tehutesty kolko chces.... https://www.ebay.ie/sch/Sexual-Wellness/176992/...

katesocka
5. mar 2018

@ikonica ďakujem veľmi pekne 🙂

ikonica
5. mar 2018

@katesocka nie je za co... mozno najdes aj predajcov s lepsimi cenami, ale ja som s tymto spokojna... uz som objednavala asi treti alebo stvrty krat a ziadny problem..a hlavne ta rychlost... niekedy mi aj objednavka zo slovenskho eshopu dojde neskor ako toto 🙂

katesocka
5. mar 2018

@ikonica musím si to tam ešte celé popozerať a hlavne prísť na to, ako si spraviť paypal (ja som strašný strachopud na platenie dopredu, hlavne zo zahraničia 😀 )

ikonica
5. mar 2018

@katesocka ja ani neviem ako som to urobila... Zadala som kartu a uz ma navigovalo dalej... Ja mam na tieto veci mbank a embosovanu katu nech neplatim extra za prevody

ikonica
5. mar 2018

@katesocka inac musim poklopat... Este namam zlu skusenost s nakupmi zo zahranicia a to som objednavala z usa, ciny, nemecka, francuzska, talianska, uk, ciech..... Vsetko prislo v pohode...

hope40
5. mar 2018

@katesocka ja PayPal pouzivam uz roky a nikdy nebol problem zaruka zarucena.... 😊 objednavam z eBay Amazon very Hilary pohoda 😊

alilka
6. mar 2018

💞💞💕💕 som v siedmom nebi 💗

dadulik6
6. mar 2018

Ide sa horee 😊

dadulik6
6. mar 2018

@alilka kraaasne mojaa 💗💗