icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
6. mar 2018

@nikuska111 mas krasny graf test si neskusala

alison11
6. mar 2018

@katesocka Tak ak dorbe je vyznačená ovula a aj dpo je 14 tak už by malo,a bt ako?
@nikuska111 Juj to mi je fakt ľúto ☹ moja sesternica v 16tt bola tak nuž neviem či oni vedia čo mali.O 2 roky sa im synček narodil a dosť hyperaktívny zle im spával až teraz nedávno sa im to upravilo,tak o druhom nechcú ani počuť ,ja sa držím toho,že to ju prejde snáď každé dieťa je iné najmä ak sa dozvedia,že ja už 3tie čakám 😀 tak im aj sánka padne tiež som nejaký čas nechcela ďalšie ale stále si robím nádej že tento krát bábo bude zdravé bez kolík a bude dievčatkom,nech to stojí zato,keďže pri druhom mi vyšli kŕčové žili od vagíny po vnútorné stehno a just dnes začalo akosi čudne bolieť už som si aj Mobivenal dala čo som brávala na žily keď ma bolievajú :-/.Pri druhom až v 5 mesiaci sa začalo,pri rpvom som nemala...čo už narobíme.
@cindy11 Super grafík,tak už by aj u teba mali byť pozitívne testíky.
@sonulienka13 Moc Ti držím palce aby sa to už u vás podarilo tiež.
@lucuska85 Ďakujem,práve preto by sa u vás mohlo zadariť že máš toľko starostí vtedy to ide ani nezbadáš ako 🙂 Ja som toho príkladom,u nás to vždy vtedy príde nuž po tomto bábätku si budem musieť dávať už pozor,lebo by nás vystrelo už z mužom.Ale oto viac prajem tým čo nemajú vôbec detičky aby sa im zadarilo a tý čo majú jedno alebo aj čo túžia po ďalšom nech sa už zadarí a nech sme všetky šťastné tehulky 🙂

katesocka
6. mar 2018

@alison11 no dnes mi stupla na 37,30 ale zacinam byt chora (resp. vcera som bola dnes mi je lepsie). A test je biely, cize v piatok cakam ms, mozno pride aj skor.

lucuska85
6. mar 2018

@alison11 dakujem ti krasne 😘 dufam ze to naozaj vyslo. Bola by som stastna ako blcha.

alison11
6. mar 2018

@katesocka To že je test biely ešte tehtoená byť môžeš 🙂A možno Ti až v piatok vybehnú //.

alison11
6. mar 2018

@lucuska85 Ja Verím,že hej 🙂

katesocka
6. mar 2018

@alison11 no ja ked tu vidim co vy vsetky pridavate testy s peknymi ciarkami ovela skor velmi tomu neverim

dadulik6
6. mar 2018

Uz ma zacina bolet brucho ako na ms ach jaaaj 😞 tam mozem cakat ze pride

dadulik6
6. mar 2018

@sonulienka13 drzim palce aby sa zadarilo kazda z nAs si to zasluzi 😊

nikuska111
6. mar 2018

@dadulik6 skúšala som v piatok aj to len tak bola 9dpo ale viac biely ani nemohol byť ... Teraz som ešte nerobila počkám do zajtra aká bude teplota ... Ms mi chodí ako hodinky ... Aj minulý cyklus som mala podobný graf a pri 37stupnoch prišla Ms takže si zatiaľ moc nádej nerobím až keď bude meškať

dadulik6
6. mar 2018

@nikuska111 jaj tak no 9dpo je skoro ja som bola vcera 8dpo a tiez beloba 😂 ale som s tym aj ratala ale nedalo mi to netestovat 😂

nikuska111
6. mar 2018

@alison11 ja som najskôr tiež nechcela o treťom nič počuť ... A keď sa zadarilo tak som bola neskutočne šťastná ... A teraz mám ešte väčšiu túžbu mať ešte maličke,... Určite bude zdravucke a držím palce nech všetko dobre dopadne ... A pevne verím že budeš mať krásne novembrovciatko 😊😊 pri mne by to bol riadny zázrak a neskutočne šťastie keby mi neprišla mrcha tiež by sme mali novembrovciatko tak isto ako nášho chlapčeka anjelika ... My ženy si musíme veru dosť ,,vytrpieť ,, kvôli našim deturencom .... 😊😊😊 Držím ti silno silno paluchy

nikuska111
6. mar 2018

@dadulik6 veď toto že ja by som testovala nonstop ... 😂😂😂 Ale nemám momentálne už žiadny test doma tak ma to neláka ... Uvidím či dôjde zajtra mrcha a až nie tak testnem .. 😃😃😃 držím ti paluchy aby si si za 3-4 dní našla krásne dve // 😃😃

dadulik6
6. mar 2018

@nikuska111 bodaj by si mala pravdu ale uz ma boli brucho ako na ms takze nedavam tomu nadeje

alison11
6. mar 2018

@katesocka Pozri mne pri prvom už 10 dní meškala keď som mala // na teste pri druhom mi to ovu testy prezradili dopredu a teraz ani neviem kedy by som mala mať ms či zajtra alebo vo štvrtok alebo už mala byť...😕 takže presne ani neviem ako mi bude gyn. rátať či ako normal cyklus 28dc alebo od ovulky čo som mala podľa grafu 22.2. je to rozdiel dosť,aj tu ak dám do nastavené tehotenstva tak mi bude min. o 2 tt dopredu ukazovať podľa ovuly.
@dadulik6 Mňa na ms bolelo brucho v sobotu a endošla miestot oho mám // na tehu testoch neboj ak nepríde skús testnúť o 2-3 dni z ranného to by si už mala mať aj ty dušíka.

alison11
6. mar 2018

Super,tak do nastavenia bolo treba dať termín pôrodu a nie dátum poslednej ms,takže ukazuje 4tt 🙂

dadulik6
6. mar 2018

@alison11 no ved uvidim podla teploty a ak nepride skusim testnut

katesocka
6. mar 2018

@alison11 inak je pravda ze kym nepride ms vzdy je nadej 😊

alison11
6. mar 2018

@dadulik6
@katesocka Držím vám palčeky baby 🙂

nikuska111
6. mar 2018

@dadulik6 skús tak za 3-dni spraviť a uvidíš ... Každopádne držím palce ... Nech sa teplota drží ... Kedy by si mala dostať Ms

dadulik6
6. mar 2018

@nikuska111 az cez vikend by mala prist tak to mam este kopu casu

vyvka
6. mar 2018

Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔

nikuska111
6. mar 2018

@vyvka ja som mala ovulku pred 13dnami a na 8DPO aj 11DPO som mala presne taký istý hlien ako pri ovulke ... Tiež si to neviem vysvetlit

ikonica
6. mar 2018

tak dievcice... zajtra pride ku mne tetka na navstevu... drzim palce aby si aspon od vas drzala odstup... aspon na tych 9 mesiacov 😉 a ja zacnem vymyslat pomaly strategie dalsieho boja...;)

alilka
6. mar 2018

@ikonica prečo si myslia že príde?aj ja som si bola istá že príde aj že sa rozbieha a aha..😁😁

ikonica
6. mar 2018

@alilka no teplota ide dole.. nalada tiez na <> tak asi dojde... testy biele....

alison11
6. mar 2018

@ikonica Ja som také bolesti mala v nedeľu a to v sobotu som mala testy tiež biele,prvý dušík sa vo štvrtok ukázal a v sobotu nič.Nuž až v čera bolo zreteľne vidieť druhú čiarku a dnes už aj okolo 11tej z ďalšieho testíku,takže ak aj máš bolesti tak snáď len ako som ja mala v sobotu a o 2dni bdueš mať // na testíku.Držím palce.

ikonica
6. mar 2018

@alison11 nemam bolesti.. len si jednoducho myslim ze dojde... predvcerom som sa vznasala nad zemou aky som mala pocit ze uz je to tu, ze sa zadarilo a dnes som uplne na opacnom spektre pocitov....

ikonica
6. mar 2018

@alilka ked pozeram tvojposledny graf tak je asi vsetko mozne ale to len u teba...

alison11
6. mar 2018

@ikonica Ten pocit som mala aj ja cez víkend najmä po sobotnom teste som bola aj smutná,že ak nie a už som si myslela,že bude.