icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lily183
8. mar 2018

@tuqanqa ano, ano ten 🙂... videla som aj tvoj test a velmi gratulujem, mas ho nadherny 🙂... vcera si si ho nerobila?
Dakujeem 🙂

cindy11
8. mar 2018

@tinni moze naraz aj postupne, len nech ostane uz hore 😉

cindy11
8. mar 2018

@lily183 nieco tam je 👍🏻

tinni
8. mar 2018

@cindy11 dakujem 🙂

janedoe
8. mar 2018

@hope40 ved vyskusat mozes, vzdy je to na 50% pravdive 😀 Ja som to tiez robila len tak. Zo srandy 😀 Nechceli sme totiz vediet pohlavie, ale zvedavost vo mne stale hlodala 😊 Ja som si inac robila test aj s cervenou kapustou 😂

lily183
8. mar 2018

@cindy11 dakujem 🙂

snehulienka82
8. mar 2018

@tinni u kazdej je to inak, hlavne je, aby teplotaisla isla hore, aj ked len o 0,1 °C, dolezite je, ze kazdym dnom stupa. Posli link na graf, ak mas

dadulik6
8. mar 2018

Baby prosim vas je tento test spolahlivy? Ake mate skusenosti?

ludka0611
8. mar 2018

@lily183 ďakujem ti za povzbudenie,som ako na ihlách lebo v mojom prípade by to bol asi naozaj zázrak 🙂 len ma trápi ta nízka BT.....

tinni
8. mar 2018

@snehulienka82 posielam graf z januara - ten mi je celkom jasny a myslim, ze sme ovulaciu prepasli

tinni
8. mar 2018

@snehulienka82 a toto je z minuleho mesiaca - to neviem definovat, kedy bola ovulacia

lily183
8. mar 2018

@ludka0611 zamalickoo, tym sa vobec netrap, kazda mame ine hodnoty, dolezitejsi je ten pozitivny test 🙂

tinni
8. mar 2018

@snehulienka82 a tento mesiac zjavne este nebola

alison11
8. mar 2018

@ludka0611 Neboj bude všetko ok.
@ceklis Jasné poistite to dnes 🙂 Držím palčeky.
@lily183 Mne takto vo štvrtok min. týždeň ukázali a dnes už mám takmer rovnaké čiarky tak mi treba podľa testu zo 3dni a budem mať rovnaké.
@hope40 Hej prečítala som si tu jedna písala 🙂 Nuž tak vskúšať môžeme ja som čítala že aj to až od 10 či 13tt sa robí z tou sódou vtedy je najvac x alebo y chromozómov aj v krvi a keďže obličky čistia krv tak hádam aj tá moč vtedy ukáže ten test zo sódou neviem tá pani kedy skúšala.
A ozaj bola som dnes u detskej a je zlatá ona sa ma spítala ako mi je tak som sa jej posťažovala,že neviem čo spraviť a tak ona,že tak nech dám na syna ešte predĺžiť rodičák hneď som na úrade zbehla a vybavili mi stornovanie keďže som dala zrušiť daktorý deň a zajtra musím zas za destkoucestovať aby tú žiadosť vyplnila a tak a pondelok musím do kresu vziať všetky potrebné papiere že posledná možnosť na predĺženie rodičáku juj ale som si vydýchla držte palčeky aby sa mi to podarilo teda vybaviť a mohla doma odychovať aby drobátko mohlo v pokoji rásť a ja aby som mala čo najmenej stresu.

alison11
8. mar 2018

@tinni Ovulka bola pred trhanou čiarkou najnižšia teplota

tinni
8. mar 2018

@alison11 dakujem 🙂 a co ten pokles treti dpo? ja som myslela, ze skor asi az tam bola ovu

lily183
8. mar 2018

@alison11 jeej dakujem 🙂 a samozrejme gratulujem, ze ti testiky silneju, nadherny pocit, vsak 🙂 😍dnes si aky dpo? 🙂

ludka0611
8. mar 2018

@alison11 to dúfam a ďakujem 🙂

nikuska111
8. mar 2018

@dadulik6 tak mrcha sa už rozbehla v plnom prúde už je dosť silná takže nič s toho zrejme 😥😥😥😥držím aspoň tebe palce

nikuska111
8. mar 2018

@dadulik6 čo sa týka toho tehu testu tak ja len tým testujem a som spokojná

dadulik6
8. mar 2018

@nikuska111 uf dakujem ja som skusala vcera a predvcerom s nim poobede testovat najskor sa mi na nom nic nezdalo ale tak stale som ich chosila ocumovat a nakoniec tam nieco vidim ale uplne minipidislabe 😂 a mozno si to len nahovaram.. az v sobotu ak dovtedy nepride idem testovat z ranneho tak ak tam nieco je uz hadam ukaze lepsie

lily183
8. mar 2018

@dadulik6 vidim dusiky na oboch 😊

snehulienka82
8. mar 2018

@tinni ano, vyzera to na ten 12 DC min. mesiac, a v jan. Krasne ukazuje graf, len neviem, kedy ste sasom snazili, lebo ja pouzivam iny program a nerozumiem skratkam.

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 len ci budu aj silniet 😊 necham sa prekvapit

lily183
8. mar 2018

@dadulik6 dufam, ze ano 🙂... myslim, ze sme natom nejako velmi podobne, ms neocakavam v sobotu

snehulienka82
8. mar 2018

@tinni tento mes.este nebola, ja mam dnes 9 DC, teplota poklesla, test bol sice negativny, ale uz mam mokro... muz je v robote. ☹ nechcem sa predcasne vzdavat, ale obavam sa, ci uz nebude neskoro, kym sa vrati.

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 fakt? A uz si testovala?

lily183
8. mar 2018

@dadulik6 sice som sa zaprisahala, ze nebudem...ale ano, testovala 😣... aj som to sem pridala 🙂.. skus pozriet, ci vidis nieco

myjusiatko
8. mar 2018

@lily183 vidim dve ciarky. ;)

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 juuj jasne ze vidiim slabeho dusiiika istotne ✊✊✊ tak to som zvedavaaa ako nam to teda dopadne drzim palcee 💗