Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tinni u kazdej je to inak, hlavne je, aby teplotaisla isla hore, aj ked len o 0,1 °C, dolezite je, ze kazdym dnom stupa. Posli link na graf, ak mas
@snehulienka82 posielam graf z januara - ten mi je celkom jasny a myslim, ze sme ovulaciu prepasli
@snehulienka82 a toto je z minuleho mesiaca - to neviem definovat, kedy bola ovulacia
@snehulienka82 a tento mesiac zjavne este nebola
@ludka0611 Neboj bude všetko ok.
@ceklis Jasné poistite to dnes 🙂 Držím palčeky.
@lily183 Mne takto vo štvrtok min. týždeň ukázali a dnes už mám takmer rovnaké čiarky tak mi treba podľa testu zo 3dni a budem mať rovnaké.
@hope40 Hej prečítala som si tu jedna písala 🙂 Nuž tak vskúšať môžeme ja som čítala že aj to až od 10 či 13tt sa robí z tou sódou vtedy je najvac x alebo y chromozómov aj v krvi a keďže obličky čistia krv tak hádam aj tá moč vtedy ukáže ten test zo sódou neviem tá pani kedy skúšala.
A ozaj bola som dnes u detskej a je zlatá ona sa ma spítala ako mi je tak som sa jej posťažovala,že neviem čo spraviť a tak ona,že tak nech dám na syna ešte predĺžiť rodičák hneď som na úrade zbehla a vybavili mi stornovanie keďže som dala zrušiť daktorý deň a zajtra musím zas za destkoucestovať aby tú žiadosť vyplnila a tak a pondelok musím do kresu vziať všetky potrebné papiere že posledná možnosť na predĺženie rodičáku juj ale som si vydýchla držte palčeky aby sa mi to podarilo teda vybaviť a mohla doma odychovať aby drobátko mohlo v pokoji rásť a ja aby som mala čo najmenej stresu.
@dadulik6 tak mrcha sa už rozbehla v plnom prúde už je dosť silná takže nič s toho zrejme 😥😥😥😥držím aspoň tebe palce
@dadulik6 čo sa týka toho tehu testu tak ja len tým testujem a som spokojná
@nikuska111 uf dakujem ja som skusala vcera a predvcerom s nim poobede testovat najskor sa mi na nom nic nezdalo ale tak stale som ich chosila ocumovat a nakoniec tam nieco vidim ale uplne minipidislabe 😂 a mozno si to len nahovaram.. az v sobotu ak dovtedy nepride idem testovat z ranneho tak ak tam nieco je uz hadam ukaze lepsie
@tinni ano, vyzera to na ten 12 DC min. mesiac, a v jan. Krasne ukazuje graf, len neviem, kedy ste sasom snazili, lebo ja pouzivam iny program a nerozumiem skratkam.
@tinni tento mes.este nebola, ja mam dnes 9 DC, teplota poklesla, test bol sice negativny, ale uz mam mokro... muz je v robote. ☹ nechcem sa predcasne vzdavat, ale obavam sa, ci uz nebude neskoro, kym sa vrati.
@lily183 vidim dve ciarky. ;)

@tuqanqa ano, ano ten 🙂... videla som aj tvoj test a velmi gratulujem, mas ho nadherny 🙂... vcera si si ho nerobila?
Dakujeem 🙂