icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 krasne vidiet trosku som ti to upravila

lily183
8. mar 2018

@myjusiatko dakujem krasne 🙂 bodaj by silneli 🙂

lily183
8. mar 2018

@dadulik6 Dakujem krasne 😍 aj ja nam drzim palcee, ale toto je taky mini dusicek, mi dalo roboty ho takto odfotit :D potom som na neho pozrela, otacala a raz vidim raz niee, bodaj by chceli tie nase dusiky zosilniet 🙂

alison11
8. mar 2018

@tinni Ak rátaš ovu ten prvý pokles tak by sedelo ten pokles ako na 5dpo čo zvykne byť inmplantačný pokles po ovulke keďže oplodnené vajíčko sa do maternice dostane na 5deň a vtedy pri uhniezdení býva pokles tak ja si myslím,zajtra stúpne a ostane hore.Držím palce.
@dadulik6 Jej tak držím palčeky a tíško gratulujem 🙂

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 ja to mam presne tak isto musim tocit kadejako s tym testom aby som tam nieco videla 😁 mam ho sice slabucky ale je hruby tak to aspon nieje kanalik no bid falosny alebo ozajstny ale vobec sa necitim na mrchu sice ma bolia krize aj podbrusko ale nebolia ma prisia vobec a te mavam uz 5 dni pred ms nenormalne citlive uz som zvedava aka bude rano teplota ci nahodou moc neklesne

alison11
8. mar 2018

@lily183 Dnes mám 14dpo od ovulky čiže dnes malo dôjsť ms nedošla a dúfam,že už ani nepríde do dňa D.

dadulik6
8. mar 2018

@alison11 dakujem ti moja ale vsetko sa rozluskne az ked ms bude meskat a ciarka silniet joojha toto cakanie je strasnee

alison11
8. mar 2018

@dadulik6 Ja verím,že bude aj u teba meškať 🙂

lily183
8. mar 2018

@dadulik6 ja myslim, ze kazda sme rovnaka :D aj ked si niekedy pridem vynimocne sisi ked po dome chodím hore dole a hladam "spravne" svetlo a uhol :D... budem hned od rana pozerat na teploty a testiky, tesiim saa uz, snad nam to vyjde ❤️👶

lily183
8. mar 2018

@alison11 to je uzasne, zelam prijemne tehulkovanie 😍

dadulik6
8. mar 2018

@alison11 tak velmi by som ccela aby si mala pravduu uz som zvedava na teplotu aka bude rano ak klesne tak ma asi porazi... najskor som neratala ze tento cyklus bude takyto testovaci ked sme sa skoro vobec nesnazili ale nejako nam to vyslo ze sme presne den pred ovu a teraz ti duchovia minipidi lebo ked som vcera na ten test kukala sa mi tam nic nezdalo a dnes ked som ho vytiahla pootacala ako sa len dalo a hned mi behol do oci a samozrejme ze drahy tam nic nevidi 😂 az ked som mu upravila fotky zbadal

dadulik6
8. mar 2018

@lily183 ja az v sobotu budem testovat ale rano sem hodim graf dufam ze nebudem sklamana ved to aj ja a aj 10x za hodinu vyberem te testy a beham kade tade aby som ich co najlepsie videla 😂😂 toto je cista posadnutost uz asi 😂😂😂😂

dadulik6
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
8. mar 2018

@lily183
@alison11 babule idem ja uz spat (ak sa mi podari zaspat ) rano sa hlaaasim dobru noc vam prajem 💗

hope40
8. mar 2018

@janedoe 😀😄 tie chute na sladke a slane su viac pravdive 😁 alebo ci brucho sa drzi vyssie alebo nizko a pod. veci asi len na pobavenie 😊

janedoe
8. mar 2018

@hope40 ja som velmi zvedava 😊 Pri prvom to ale fakt mala byt baba. Vsetko tomu napovedalo. Nemohla som citit maso, bludila som po restikach a hladala som kde maju sladky obed, alebo aspon vyprazany syr 😂 A obocie.... brutalne som ficala na ovoci (a aj tak som nabrala 20 kilo 😂). Brusko pekne do bokov, kapusta aj soda hovorila dievcatko 😊 Jedine, co mi povedalo, ze to bude chalan bola fotka tvaricky v 20tt. Ale vlastne aj nulove nevolnosti a brutal krasne vlasy. Vobec by som si ich nemusela umyvat 😊 Teraz.... vlasy des. Kazdy druhy den si ich musim umyvat, lebo vyzeram ako bezdak. Klobasu, sunku, parky, chipsy by som jedla na kila 😂 Takze som zvedava, ci to bude opacne pohlavie 😊 Ale tak...aj tak si myslim, ze najistejsie je sono. Ale aj to neni 100%, lebo uz som parkrat pocula o tom, ze 100% dievcatkam zrazu narastli gulky 😁

dadulik6
9. mar 2018

Tak sa hlasim s dnesnym grafom len dufam ze to zajtra neklesne 😞

alison11
9. mar 2018

@dadulik6 Ahoj no super 🙂Neboj neklesne🙂A aj čiaročka bude zajra silnejšia zreteľne viditeľná 🙂
Mne sa po večeroch už hlási kŕčová žila ktorá mi vyšla od šušule po vnútorné stehno v druhom tehotenstve :-/ tak budem mať zrejme dosťv druhom tehotenstve sa začala v 5 mesiaci,už vtedy mi gyn. povedal,pri %dalšom to bude horšie...Tak odychujem z vyloženými nohami.

alilka
9. mar 2018

Baby ja som dnes ráno začala krvácať..je koniec tak to vyzerá..😭😭 už kašlem aj celé snaženie a neviem čo..asi mi nieje súdené dieťa..som za tieto dni psychicky zdeptana z toho všetkého okolo..moje 7me tehotenstvo a zasa je to zle..ja sa vzdávam..idem k dr..

dadulik6
9. mar 2018

@alison11 ja uz sa neviem dockat zajtrajsieho rana ale zase mam aj obavu co ak na teste nic nebude 😞

dadulik6
9. mar 2018

@alilka bozee to snad nieee 😢😢😢😢😢 mozno to bude dobree drzim palce moja

tuqanqa
9. mar 2018

@alilka to je mi mooooc luto, viem co prezivas. Hemato si neriesila?

alison11
9. mar 2018

@janedoe Ja pri oboch som zvracala od 6tt do 17tt a už keď mi hustli vlasy a pleť sa vyhladila som vedela že sú to chalani,pri prvom som len zdravo jedla akosi sa mi dvíhal žalúdok od nezdravích,ani mäso som nezjedla :-/ pri druhom všetko možné nezdravé som jedla,pri ňom jedine v zime som mala chuť na paradajky 😀 asi tá nezdravá strava spravila to,že sa narodil z ekzémmi po telíčku ☹.Tak si budem dávať pozor na jedlo čo zjem.Takže ja si mslím,že to nie je otom,či zješ sladké,mne bratrancová žena zjedla strašne veľa sladkého a tiež mala chalana,nuž ja som sladké nechcela ani pri jednom a ani teraz a to keď nie som tehotná milujem sladkosti...veľmi by som chcela dievčatko,lenže zrkadlo ukazuje zas čistú hladkú pleť a vlasy husté:-/.
@alilka JUj,moc držím,palce aby babulko tam bolo a rástlo,jedna čo bola na čakačke musela 4mes. leažať v nemocnici kvôli krvácaniu,vždy keď sa postavila tak pár kvapiek tam mala a to pri oboch deťoch a má krásne detičky už 3ročné dievčatko a 2 ročného chalana a pred dvomi dňami porodila tretie chlapčeka a pri tom nekrvácala vôbec.Mysli pozitívne lebo aj myšlienky môžu pôsobiť zle.

tuqanqa
9. mar 2018

@lily183 tento testik mi tiez pekne ukazal a este aj tato znacka..

tuqanqa
9. mar 2018

Ciarocky pekne silneju, dnes sa dozvin hcg a podla toho budem priblizne vediet kolkaty dpo som. BT stale na 37.

dadulik6
9. mar 2018

@tuqanqa gratulujeeem 🤗💗 a prajem zdrave tehulkovanie

tuqanqa
9. mar 2018

@dadulik6 hahah napodobne. 300x za den pozeram testy a kontrolujem nohavicky. Uplna diagnoza toto.

0507
9. mar 2018

@alilka drzim palce aby vsetko bolo ok, drz sa!

cindy11
9. mar 2018

KOniec najdlhšieho cyklu v živote doteraz, hlásim 1dc 🤷‍♀️ Snáď sa zadarí v blízkej budúcnosti 🙏🏻

0507
9. mar 2018

U mna dnes rovnako ako vcera, ale asi aj tak nic z toho ☹