icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
9. mar 2018

@tuqanqa jasné že po toľkých potratoch a kade com mám poriešiť všetko..na hematologii mám nastavenu liečbu.mam trombofilny stav.

cindy11
9. mar 2018

@alilka držím palce nech to dobre dopadne ❤️

alison11
9. mar 2018

@tuqanqa Gratulujem krásne silnejú 🙂
@0507 Ja to vidím na tehu u teba.

0507
9. mar 2018

@alison11 robila som si dnes test, na 10dpo by uz mohol nieco ukazat...najskor sa mi tam aj nieco javilo, ale teraz po pol hodine nic ☹

dadulik6
9. mar 2018

@tuqanqa proste uz potrebujem byt tehu aby som sa z toho vyliecila lebo ked to takto pojde aj dalsi mesiac tak ma niekde zavru uz 😂😂😂

dadulik6
9. mar 2018

@0507 mne sa na tom vrchnom nieco marii nevesaj hlavu pokial ms nepride je nadej a graf mas super 😊 ja som tiez na mojom najskor videla potom nevidela a nakoniec tam nieco drobunke je aj ked neviem ci to mozem povazovat za minipidi dusika 😂

dadulik6
9. mar 2018

@cindy11 to ma mrzii ale tak dalsi cyklus dalsia nadej drzim silno palce ✊😊 raz sa musi podarit

0507
9. mar 2018

@dadulik6 ved snazim sa mysliet pozitivne, tento mesiac som od toho vela cakala, kedze sme pekne vystihli ovulaciu

hope40
9. mar 2018

@0507 mne 1x ukazalo slabeho dusika na 11dpo skus zajtra 😊

dadulik6
9. mar 2018

@0507 ja som zase neocakavala nic lebo sme sa nesnaxili az neskor som si vsimla ze sme mali sexik den pred ovu

0507
9. mar 2018

@dadulik6 a to moze stacit 🙂

0507
9. mar 2018

@hope40 urcite skusim 🙂

dadulik6
9. mar 2018

@0507 dufam ze stacilo

alison11
9. mar 2018

@0507 Mne sa na nich niečo slabnké marí,tak nevešaj hlavu a neboj grafík je super a ty sa držkaj a o 2-3dni bude čiaročka určite silnejšia 🙂
@cindy11 Mrzí ma to,držím palce aby ten ďalší emsiac už bol ten váš a v decembri sa dočkáte Vianočného darčeka 🙂

alilka
9. mar 2018

Celé zle..čakám na výsledky hcg a keď je vyššie tak do nemocnice..v maternici plod nieje..asi zasa mimomaternicove..😩😩

updatevani
9. mar 2018

@alilka neverim co ked je len skoro? hmm? co ked sa este objavy? ved este to moze byt ze?

alilka
9. mar 2018

@updatevani sliznica je nízka a v maternici to ba tehotenstvo nevyzerá .

updatevani
9. mar 2018

@alilka 😢 to naozaj? ..to nemoze byt naozaj :(

alilka
9. mar 2018

@updatevani tak vidíš že môže..

0507
9. mar 2018

@alilka och, nie ☹

lily183
9. mar 2018

@dadulik6 Dobre raano, krasny graf, velmi drzim palce a uz sa s tebou tesim na zajtrajsi test😊
@tuqanqa nadherne testiky, prajem krasne tehulkovanie 🤰.. mne muz kupil maybe baby testy tak uvidime 🙂
@0507 velmi pekny graf a drzim sa stale krasne hore, to je dobre znamenie 🙂
@alilka je mi to velmi luto :( velmi ti drzim palce, aby to este snad dopadlo dobre :( hlavne ty sa teraz musis drzat :(

dadulik6
9. mar 2018

@alilka pre boha to snad nie a ja som tak verila ze ti to konecne vyslo moja strasne ma to mrzi drz sa 😢

dadulik6
9. mar 2018

@lily183 dufam ze sa je naco tesit lebo ma trafi uz 😂 ale neviem sa dockat 😆😂😂

lily183
9. mar 2018

@dadulik6 to verim, ja by som to nevydrzalaa :D v tomto ta obdivujem, mne muz vcera kupil maybe baby testy a uz som aj robila a rozoberala :D

kristina6014
9. mar 2018

Ahojte, tak zase ideme od začiatku. Ms som mala SO,NE anezabudol asi 2-3 hodiny v PO no od vtedy len špinim až na včera tam som mala aj krv na vloz.. máte niektorá s tým skúsenosti? 🙂

tuqanqa
9. mar 2018

@dadulik6 ale vyzera to u teba na dobrej ceste. Ja som uplne mimo. Vzdy mam teplomer pod vankusom a dnes tam nebol..po5min som ho nasla v spajzke. A pridem do roboty hladam telef. a v kabelke najdem zase teplomer. Sibe mi.

tuqanqa
9. mar 2018

@alilka to ma fakt mrzi, viem ze baby s tymito problemami pichaju uz pocas snazenia. Neskusala si to?

dadulik6
9. mar 2018

@lily183 no mne sa tam mari niecooo drzim palceky 😊

dadulik6
9. mar 2018

@tuqanqa velmi si to prajem no uvidiime ako bude moja teplota pokracovat a ak te testy neduchuju tak tam mozno aj nieco je uvidime

lily183
9. mar 2018

@dadulik6 dakujem, len ja by som uz chcela vyraznejsie čiarky 😋 asi som narocnaa🙄