icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
9. mar 2018

@lily183 a kolko si dpo? Aj ja by som si priala riadne ciarky aby som nemusela skulit lebo uz ma z toho hlava boli 😂

tinni
9. mar 2018

@alison11 no ale to bol graf z minuleho mesiaca a mrcha prisla myslim po 18 dnoch od vyznacenia a to sa mi zda vela, preto si myslim, ze ovulacia bola neskor ako mi to aplikacia vyznacila. Tento mesiac som mala vcera pozitivny ovu test, ale dnes rano bola teplota este dole, test uz dnes negativny, tak uvidime, ci ovulacia pride alebo nie

tinni
9. mar 2018

@snehulienka82 no ja myslim ze kym je test negativny, tak neskoro este nebude 🙂 ja som uz dnes mala ovu test negativny, ale teplota je este dole, tak neviem, co si mam o tom mysliet. Moja ovulacia sa asi niekde zabudla :D

lily183
9. mar 2018

@dadulik6 dnes 12 🙂.. vsaak? ja myslim, ze by sme si aj zasluzili take najst 🙂

dadulik6
9. mar 2018

@lily183 to veru ano kazda jedna z nas co po babetku tak velmi tuzime si to zasluzime nech uz je sobota raaaaaano 😂😂😂 dneska asi ani nezaspim

alilka
9. mar 2018

@tuqanqa veď som pichala..

dadulik6
9. mar 2018

@alilka no co moja uz vies vysledky toho hcg?

alilka
9. mar 2018

@dadulik6 áno..už som aj v nemocnici..530 bolo..

updatevani
9. mar 2018

@alilka teraz ta caka co ? :(

dadulik6
9. mar 2018

@alilka aj ti spravili este sono? Podla ms by si mala byt v kolkom tt

alilka
9. mar 2018

@updatevani áni sama neviem..musíme čakať ako pôjde hore hcg..a či bude niečo vidieť na usg..
@dadulik6 podľa ms 5+1..

myjusiatko
9. mar 2018

@alilka a podla ovu?

snehulienka82
9. mar 2018

@tinni toto mam test z dnes, uz je pozit?

updatevani
9. mar 2018

@alilka tak sa modlim sa zazrak nech je babatko v na spravnom mieste 🙏

tinni
9. mar 2018

@snehulienka82 myslim ze este kusok mu chyba, skus vecer a zajtra rano

alilka
9. mar 2018

@myjusiatko tak isto..

dadulik6
9. mar 2018

@alilka tak to este nemusi byt vidiet v maternici ved niekedy az neskor vidiet co ti povedal doktor?

alilka
9. mar 2018

@dadulik6 presne to čo píšeš .ale sliznica je nízka..no na príjme do nemocnice mi ďalšia dr robila usg a čosi sa jej v maternici Maroko ..aj mi to ukázala ..len mi povedala že mi nechce dávať nádej..

dadulik6
9. mar 2018

@alilka silno drzim palce a myslim na teba dufam ze to dobre dopadne moja 💗

snehulienka82
9. mar 2018

@tinni ok, je to mozne. A snazit sa mame podla teba dnes vecer alebo az zajtra?

tinni
9. mar 2018

@snehulienka82 ja by som sa snazila aj dnes aj zajtra 😀 pre istotu

vyvka
9. mar 2018

@tinni Vies co je na tom Najlepsie ?
Ze sa testujem na tajnasa manzel o tom ani nevie ... to by ma asi vysmial ze mi uz sibe alebo stresoval 😁😆😁

Kazopadne daj vediet ako si dopadla ci bola ovulka ... budem na Teba mysliet drzim palce 👏🤞

tinni
9. mar 2018

@vyvka Dakujem si zlata 🙂 no ja tiez nemozem pred muzom povedat, ze tolko testujem. Ved by ma odviezol rovno blazinca :D on uz mi zakazal aj ovu testy - povedal ze sa jednoducho budeme snazit kazdy druhy den bez ohladu na vysledok ovu tesu

vyvka
9. mar 2018

@tinni no presne to sme robili my ... a hned ten mesiac som
Otehotnela ako uz Vies nedopadlo to dobre ale .. viem ze to funguje staci mat pravidelny sex ..
Tebto mesiac zase kazdy druhy den hned po skonceny ms a cez vikend kazdy den keDze som vedela ze bude ovulka ces vikend... a uz mame pauzu a to len preto ze som tento mesiac bola na folikulometrii tak viem ze bola a kedy bola ovulka inac
Kazdy druhy den bezohladu na to ze su ovu negativne ...
Inac .. chcela som si zacat merat bazalnu teplotu aj som si kupila cez ebay .. bazalny teplomer ale vobec tomu nechapem
Asi by som musela aspon mesiac kazde rano meriat ..Aby som Nieco zistila ..?

tinni
9. mar 2018

@vyvka vam sa urcite tento mesiac podari 😍 v bazalke ti viem trosku poradit - bazalku treba merat kazde rano priblizne v rovnaky cas (myslim ze odchylka moze byt +/- pol hodka), idelane v posve, este pred tym, nez vstanes z postele, cize naozaj bezprostredne po zobedeni, teplomer treba mat po ruke, nech nemusis vstavat. Ked teplota stupne o 0,2 stupna a drzi sa tak tri dni po sebe, ovula prebehla. Mne ale vacsinou stupa pomaljsie, zaznamenam mierny narast a tie tri dni stupa postupne, cize nie zo dna na den o 0,2. Podstatne je, aby tie tri dni stupala. A potom sa drzi az do ms, obvykle den pred ms klesa. No chce to disciplinu a naozaj merat a zapisovat kazdy den. Ja mam na tom aj appku - Fertility Friend - odporucam - vies si tam znacit komplet symtotermalnu metodu - teda teplotu, hlien, stav krcka maternice, ovulacne testy, zapisujes si, ktore dni si mala styk a ono ti to potom vyhodnocuje kedy si mala ovulu a ako ste ju stihli

vyvka
9. mar 2018

@tinni fu znie to narocne 😁
Myslis ze by som mala zacat merat az na dalsi cyklus ? Alebo mozem hned zajtra ?

sonulienka13
9. mar 2018

Ahooojte zlaticka 🙂 tak my bojujeme a cakame ovulku 🙂 s testami a ovu som momentalne skoncila.budem to brat tak inac.ak chápete 🙂

tinni
9. mar 2018

@vyvka ja myslim ze asi staci az asi az od noveho cyklu, aby si vedela aj predovulacne teploty. Ale tak zase ak vies, ze urcite ovu bola, tak kludne zacni uz teraz a do dalsieho cyklu budes mat aspon trosku prehlad, ake mas poovulacne teplotu. Odporucam sledovat aj ten hlien a krcok - ako doplnok 🙂 ale myslim si, ze teplota a ovu testy su istejsie

snehulienka82
9. mar 2018

@tinni no skusime, uvidime. 🙂

snehulienka82
9. mar 2018

@vyvka neboj, nie je to nic strasne. Ked chodisboli do prace, tak vstavas asi rovnako kazdy denmár. Rychlobori si zvyknesbola. Zapipa budik, das si teplomer a vacsina teplomeriv si aj pamata posl.hodnotu, takze napr.cez vikend mozes dalej spat a neskor si teplotu zapises. 😉 ja pouzivam napr.womenzone.cz. Fertility je in english