Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani ahoj..tak nijako..už som doma..je koniec..
@alilka 😢 nemozem tomu uverit :( ...velmi velmi mi je to luto :(
@dadulik6
@sonulienka13
babyyy, ale neviem kedy sa tam zjavila, ci to nahodou nebolo az po limite ☹
Tak ja uz som 1DC aj po peknom grafe. :( cez tyzden idem na odber krvi na HP. Uvidime co bude dalej,najradsej by som sa na to cele vykaslala.
@111michaela111 mohla byt na ten 19dc uz len musia byt 3 vyssie teploty aby ti vyznacilo ovulku .. ak zajtra teplota je tak isto ako posledne dve a vyssie potvrdi ovulku 😊 drzim palceky x
@hope40 ďakujem krásne ☺️ Dúfam, že bude 🙂
@kufea Jej držím palce aby bolo bt hore a na testoch //.
@lucuska85 Ten hlien z hnedým to he uhniezďovací tak vydrž o nejaký týždnik už bdueš mať // na testoch jas omt ak bola pri prvom až nato že ja som to brala ako ms mala som to vkuse 3dni aj tampóny som používala až na naliehanie kolegyne na 10deň som spravila test a boli tma dve riadne koľajnice 😀.A z toho Ti mohla bt klesnúť prejde ten hlien a vyskočí uvidíš na 37 🙂
@0507 Tíško gratulujem a nech silnejú // 🙂
@sonulienka13 Držím vám hrozne palúchy aby to bol váš úspešný mesiac 🙂
@dadulik6 Tak držím palce aby stúpla ráno aj ja som mala takéto skacakania a biele testy medzi,pred dvomi týždňom v stredu bol negat. v piatok pozitívny a od vtedy tmavnú. A som zvedavá vo štvrtok čo mi povie gyn. na prvom vyšetrení.Tento štvrtok by som mala začať podľa ovulky 6tt.
@lucuska85 Juj to mi je ľúto :-/ tak držím palce aby tento cyklus bol už úspešný a mali k Vianociam voňavý balíček v podobe bábätka.

@0507 cicaaaa ja ho vydiiim 😍😍😍😍no do kelu 🙂 čert by v tom bol ak ny to teraz nevyšlo!!!!! Drzim palcaky 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏