icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kufea
14. mar 2018

Zajtra by som mala dostať.

kufea
14. mar 2018
dadulik6
14. mar 2018

@kufea drzim palce aby si nedostala 😉✊

kufea
Autor odpoveď zmazal
kufea
14. mar 2018

@dadulik6 tak isto aby ti neprišla ✊️

dadulik6
14. mar 2018

@kufea ja mam negativny test takze cakam kedy sa jej uraci 🤔

0507
14. mar 2018

@martinade mrzi ma to ☹

0507
14. mar 2018

@kufea drzim palce 🙂

sonulienka13
14. mar 2018

@alison11 zlatenkooo modlim sa nech je vsetko v najlepšom poriadku!!!!! Gratulujeem'!!!😍😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏😘😘

sonulienka13
14. mar 2018

Cafte kocky 🙂 tak mi uz v zelenom 😂😂snazime sa poctivo,poctivo poistujeme 🙂

normab
14. mar 2018

No co je toto 😱 bola ovu?? Nebola ovu?? 😈 dalsi podivny cyklus pred nami..meskala mi ms styri dni predtym a trvala len slabe tri dni..mozno sa to za to posunulo..

alison11
14. mar 2018

@dadulik6 Ďakujem tak zajtra pridám sono fotku,dúfam,dostanem zajtra vraj mám novú lekárku na miesto starého lekára teraz :-/.

alison11
14. mar 2018

@sonulienka13 Ďakujem aj aj držím vám palčeky aby ste sa už aj vy dočkali a aj ostatné snažilky,vidíšm,my sme sa ani nesnažili a prišlo to,u chlapov je naozaj naj keď sa nemusia snažiť,môjho som uisťovala,že sme po tých dňoch som bola prevedčená otom nuž na 22dc som až mala ovulku a just predtým večer sme mali sekík.

dadulik6
14. mar 2018

@alison11 ty si kolko dpo? Hadam bude dobra ta lekarka😉

tuqanqa
14. mar 2018

@alison11 este nechod na sono, zbytocne brzo a netreba sa tam vrtat. Ak velmi chces, chod iba na hcg. Ja idem zajtra po tyzdni na krv len pre istotu ze hcg stupa a k dr az 9-10tt.

alison11
14. mar 2018

@dadulik6 21dpo

alison11
14. mar 2018

@tuqanqa Ja som pri prvom bola už 5tt a 4dní a pri druhom tiež,ja musím,keďže mne sa len liekmi podarili chalani aby včas pozreli či je ok a na podporu plodu som pri nich brala Duphaston do 16tt.

alison11
14. mar 2018

@tuqanqa Môj na hcg berie až po vyšetrení skôr nedovolí brať krv sestričke lekár,iba ak potvrdí on sonom tehotenstvo.

tuqanqa
14. mar 2018

@alison11 oki, ja som tiez na duphastone a ako ti vychadzaju tt?

tuqanqa
14. mar 2018

@alison11 fuuu tak to mate divoke, ja som sestricku poziadala o hcg - pre moj klud a tak sme sa aj dohodli o tyzden znovu. Ale ona vie aka bola nasa cesta za druhym babatkom tak pochopila moj strach.

hope40
14. mar 2018

@alison11 budes este v novembrovkack?😊 gratulka tesim sa ...aj idem zajtra k MW som zvedava kedy urci datum na prve sono ... drzim palceky x

myjusiatko
14. mar 2018

@alison11 ja suhlaism s
@tuqanqa
Ak nemas ine problemy nema zmysel tam chodit skor nez v 8tt

alison11
14. mar 2018

@tuqanqa Ja strach nemám,cítim sa fajn a čím viaceré tehtoentvo tým lepšie sa udrží,keďže si telo pamätá 🙂
@hope40 Jasné termín vychádza na 19.11. 🙂
@myjusiatko Ja idem preto lebo môj gyn.ma pri druh zdrbal že so šla pozdejšie než v 6tt :-/ každý lekár je iný a mm tiež si chce byť istý aj svokra,že som vtom naozaj...čo vám poviem ja by som pravda času mala,ale oni mi uveria len keď budem mať sono snímok od lekára.

myjusiatko
14. mar 2018

@alison11 to s muzom a svokrou ma rozosmialo. :D na sone aj tak nic neuvidia. Tam bude mozno len bublinka. A lekar ti nema co nadavat aj keby si prisla v 12tt. Blbec.

hope40
14. mar 2018

@alison11 jaaj no to dufam ze moje telo si bude pamatat tehotenstva mam dve deti vekovy rozdiel je 10rokov a teraz tretie znovu s 10 rocnym rozdielom 😉😊 zajtra som presne 6+0 a termin mam November 8th 😊 a ked myslis ze by si mala zajst za dokim chod pre pokoj duse uvidis co sa bude diat drzim palceky x a day vediet ❤

alison11
14. mar 2018

@myjusiatko Bude vidieť mne oboch vidieť na sone nie len dutinku aj plodíky.
@hope40 Jasné dám vedieť 🙂 A neboj aj tvoje telo si bude pamätať,hoc gyn. hovoria že každé tehotensvo po 10 rokoch je ako prvé. A moja švagriná bude rodiť po 17 rokoch 😀.

jaruskatt
14. mar 2018

@alison11 gratulujem 😍 Vacsina dr.objednava az ked menzes meska viac ako 2 tyzdne. Vtedy uz vidiet srdiecko 😉

tuqanqa
14. mar 2018

@alison11 haha, me kalkulacka vyratala 20.11.

tuqanqa
14. mar 2018

@hope40 uz je skupina november 2018?

alison11
14. mar 2018

@jaruskatt U môjho sa neobjednáva,len ak na výtery,krv a tak,na prvé vyšetrenie sa u môjho chodí keď mešká už týždeň.
@tuqanqa Už je skupinka november 2018 🙂Jej tak budeme po sebe rodiť 😀.