Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 zlatenkooo modlim sa nech je vsetko v najlepšom poriadku!!!!! Gratulujeem'!!!😍😍😍😍😍😘😘🙏🙏🙏😘😘
@sonulienka13 Ďakujem aj aj držím vám palčeky aby ste sa už aj vy dočkali a aj ostatné snažilky,vidíšm,my sme sa ani nesnažili a prišlo to,u chlapov je naozaj naj keď sa nemusia snažiť,môjho som uisťovala,že sme po tých dňoch som bola prevedčená otom nuž na 22dc som až mala ovulku a just predtým večer sme mali sekík.
@tuqanqa Ja strach nemám,cítim sa fajn a čím viaceré tehtoentvo tým lepšie sa udrží,keďže si telo pamätá 🙂
@hope40 Jasné termín vychádza na 19.11. 🙂
@myjusiatko Ja idem preto lebo môj gyn.ma pri druh zdrbal že so šla pozdejšie než v 6tt :-/ každý lekár je iný a mm tiež si chce byť istý aj svokra,že som vtom naozaj...čo vám poviem ja by som pravda času mala,ale oni mi uveria len keď budem mať sono snímok od lekára.
@alison11 to s muzom a svokrou ma rozosmialo. :D na sone aj tak nic neuvidia. Tam bude mozno len bublinka. A lekar ti nema co nadavat aj keby si prisla v 12tt. Blbec.
@alison11 jaaj no to dufam ze moje telo si bude pamatat tehotenstva mam dve deti vekovy rozdiel je 10rokov a teraz tretie znovu s 10 rocnym rozdielom 😉😊 zajtra som presne 6+0 a termin mam November 8th 😊 a ked myslis ze by si mala zajst za dokim chod pre pokoj duse uvidis co sa bude diat drzim palceky x a day vediet ❤
@myjusiatko Bude vidieť mne oboch vidieť na sone nie len dutinku aj plodíky.
@hope40 Jasné dám vedieť 🙂 A neboj aj tvoje telo si bude pamätať,hoc gyn. hovoria že každé tehotensvo po 10 rokoch je ako prvé. A moja švagriná bude rodiť po 17 rokoch 😀.

Zajtra by som mala dostať.