Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 zlatik stale spinim na hnedo.s takými vlasocnicami.a krcok nesledujem.mam to spinenie a aj dost dlhe gelove nechty.tak to nebudem riskovať 😂😂😂
@alison11 a prsia rovnako.len zvonka a taha sa to ku dvorcom.ale len tiez zvonka.
@sonulienka13 Tak pomaly by malo to špinenie vymyznúť 🙂 Tak snáď tot am bude vydrž ešte nejakých 10 dní a testni 🙂 Držím moc palúchy aby si bola tiež v skupnke decembrovky ja mám termín na koneic novembra začiatok decembra podľa ovuly 1.12. 😀,
@alison11 tak poistili sme 🙂 mojko,mna tak úprimne teší,ked sa každej jednej snazilke zadari.tak ma to az pri srdiečku hreje 😘😘💕💕❤️💕💕
@sandra151 ja si myslím, že si ju mala až ten 18 dc a čo hlien a bolesti kedy si mala?
@sandra151 teda, 18. marca - 16 dc, zle som to kukla prvýkrát
@sandra151 za mna bola 12dc.
@sandra151 na @myjusiatko daj, tá sa v tom vyzná najlepšie 😉
@sandra151 jj, je super si poznat svoje telo. 🙂 mna to bavi strasne
Ahojte, viete mi niektorá poradiť...som z toho trochu mimo 😕 na grafe mi vyhodnotilo ovulku až na 27DC co je kravina lebo podľa teplôt by som mala mat ovulku na 17DC....ci sa mýlim?
Aj tak ho mam jak EKG... 😔 akýsi mam v tom mišung... Cyklus mávam cca okolo 35 dní....niekedy aj viac...uz neviem podla čoho sa mam riadiť...
@8mirka8 podla teploty ti ju appka vyhodnotila spravne. Ale robis to len polovicato. Chyba zapis hlienu.
@myjusiatko fuuuha tak to je akosi neskoro ovulka 🙄...takze to neplatí že v najmenšej teplote dochádza k ovulke?... hmm... Asi mi to bolo zle vysvetlene kamoškou...meriam ešte len prvý mesiac tak sa ešte v tom hľadám ... A keď budem zaznamenávať aj hlien aj podľa toho sa to asi vyhodnocuje že?
@myjusiatko moja, ja sledujem hlien a som debil z neho. Neviem, aky je, vobec to neviem vyhodnotit, co to je. Zapisem do appky, co si myslim, ze asi som zbadala a hups, vyhodi mi, ze mam plodne obdobie, 8 DC...ovulka tak okolo 17.dna byva. Tak neviem, ja si svoje telo asi nikdy nespoznam, neverim, ze mi to da zmysel. Ale skusam dalej. Asi budem ale mat este vacsi misung v tom s tym hlienom 🙈😂

@sonulienka13 A bradavky nemáš citlivé,boľavé? z vonka môže byť aj z ovulky z nárastu estrogénu,mňa pri Duphastone boleivali hrozne zboku.Teraz mňahrozne bradavky a dvorce bolia sotva som spala vnoci ☹.