icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
20. mar 2018

@katesocka drzime paluchy :D to zas bude testovacka :D kedy necakas mrchu?

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Ja nemám doma ani jeden test, takže testovať nebudem, len merať teplotu 😀 A ono akurát rozmýšľam, že keď sa mi tak posunula ovulácia, luteálnu fázu zvyknem mať 15-16 dní, tak tento cyklus bude asi dlhýýý....

ikonica
20. mar 2018

@katesocka myslim testovacka tehu :D ja testujem aj ovu... uz silneje 🙂 dnes nebude tutu mutu... dolezitejsie su dalsie dva dni...

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Nemám ani tehu testy, takže tento mesiac netestujem vôbec 😀 Inak vlastne ani na teplotu sa nemôže spoliehať, keďže ju mám pravidelne po ovu vysokú. Aj keď tento cyklus ju mám už aj teraz vyššiu ako inokedy, tak som zvedavá, aké budú teploty po ovulácii. Vyzerá to tak, že ani u nás dnes nič nebude, manžel je urazený, že poobede sa mi nechcelo, tak teraz sa nechce jemu 😀

ikonica
20. mar 2018

@katesocka omg take urazacky... moj nevladze tak ho nebudem nutit... fakt je dolezitejsi zajtrajsok a pozajtrajsok... tak budem kludna... vyckam ;)

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Ale to sa len teraz tvári, ako ho poznám o chvíľu príde za mnou 😀 A keď aj nie, veru zajtra pozajtra to vyzerá aj u nás dôležitejšie. A hej, netreba ho nútiť keď je unavený, ono to potom aj tak nie je ono 🙂

ikonica
20. mar 2018

@katesocka no do rici.. akurat som si lepila ovulak na papier a zapisujem dni... a kukam ze dnes som uz 14dc... a ja tapa som aj v centre zly datum poslednej ms uviedla ojojoooj... no snad sa tak vela nestalo, nabuduce to opravime ......namiesto 7.3.som dala 8.3.

dadulik6
20. mar 2018

Babule mam otazku cez den je teplota vyssia alebo nizsia nez bazalna

myjusiatko
20. mar 2018

@dadulik6 netusim. 🙂

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Joooj no stane sa, myslím, že ten jeden deň nezaváži. Kedy vlastne ideš najbližšie? My sme už po ťuťu muťu, trochu sme poistili predčasne 🙂

prskavka2223
20. mar 2018

@dadulik6 ahoj BT je pocas dna vyssia ovela ako ked sa ma merat rano hned po prebudeni

ikonica
20. mar 2018

@katesocka no ja tam idem az ked dostanem mrchu... mam ist na hp niekde medzi 2-4dc.... ked pride... a mozno pojdem aj s mm ako doprovod na spg....

sandra151
20. mar 2018

Po ovulácii sa má držať teplota hore a pred menzesom klesnúť?alebo môže kolísať?

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Jaj tak. Ale však myslím že to problém nebude a keď pôjdeš s mužom na spg tak to vtedy tiež môžeš povedať. To je len jeden deň rozdiel.

sonulienka13
20. mar 2018

Mohol mi muzik zaspať?? Ze tutu mutu rano???? Ze mohoool???😩😩😩😩ja nešťastný zemepan.

nevenka
20. mar 2018

@8mirka8 toto je paradna odpoved 😂

nevenka
20. mar 2018

@alison11 ahoj, to patrilo mne? Ja nie som tehotna a snad este ani nebudem, ja len sledujem teplotu a ucim sa ten hlien zapisovat, ale som z toho jelen a sem tam dovolim muzovi ist naostro, ale teraz neviem, ci som sa nesekla, uvidime. Kazdopadne dufam, ze Ti nebude zle, sesterka mi vravela, ze sa prve 3 mesiace citila ako na smrt chora, ale ja som ani pri jednom (mam 2 deti) nevracala, tak blbo mi bolo, aj zaha ma palila aShi ine sprostosticky, ale nevracala som ani raz. Tak dufam, ze sa budes citit uz lepsie cim skor...

ikonica
21. mar 2018

a stuuuupameeeeee

verculiatko1986
21. mar 2018

@myjusiatko dnes teda mám takto.....

cindy11
21. mar 2018

Dobre ranko, opäť cakacka na ovu, tak snad tento mesiac skôr ako minuly 🤪🙏🏻

sonulienka13
21. mar 2018

Dobre ranko.pockam si pekne na mrchu a ideme znova.aj ked je možnosť ze ovu este pride.uvidime zajtra.

myjusiatko
21. mar 2018

@verculiatko1986 tak bola 15dc.

ceklis
21. mar 2018

Ja dnes takto, no už čakám príchod ms, brucho začalo pobolievať :(

verculiatko1986
21. mar 2018

@myjusiatko dakujem 🙂 tak len dúfať, že sa podarilo a nejaké spermie tam ostali zo soboty večera.....lebo toho 15 a ani 16 sme nemali sex, lebo partner tu nebol....a ak nie skúsime buduci mesiac....každopádne Vám veľmi pekne ďakujem za odpovede

hope40
21. mar 2018

@ceklis toto moze byt ip ja som mala na 9dpo 😊 a bolesti jak na ms .... vela stasticka prajem 👍

ceklis
21. mar 2018

@hope40 juj, no snáď máš pravdu a bude z toho tehu. Nejako sa aj tak pripravujem na ms. Veľa zdravicka v tehulkovani

hope40
21. mar 2018

@ceklis 😍dakujem😍

prskavka2223
21. mar 2018

Ahojte dievcata co hovorite na moj graf? Mam 4dni do MS a na testoch slabulinkych dusikoch ☹

cindy11
21. mar 2018

@prskavka2223 z grafu sám nedá vyčítať nic 😊 ale skús poslať testy, rady poskulime 😉😁

alison11
21. mar 2018

@nevenka Ja že sa snažíte,tak ok,tak Ti prajem aby si sa vyznala v tovjích bt 🙂Neboj naučíš sa 🙂.A Ďakujem aj ja dúfam,že mi nebude bývať zle,nuž dnes to ako tak prešlo po troške čistého rožka,nuž aj u mňa tá záha...nebyť tej kyseliny tka mi ani nie je zle si myslím.
@sonulienka13 Držím palce aby sa Ti bt spamätala a šla ako má 🙂 A vám úspešný cyklus.