icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
22. mar 2018

Ja dnes takto 🤷🏼‍♀️ Test biely a kŕče v bruchu na príchod ms.

myjusiatko
22. mar 2018

@katinka4 moze to mat aj nemusi mat vplyv. Ale o to je dolezitejsie sledovat aj hlien. Kojis este?

sonulienka13
22. mar 2018

Tak ja stale testujem🙂 spodny je dnešný.Dufam ze uz ovula doraci kazdym dnom.

katinka4
22. mar 2018

@myjusiatko uz nekojim od Decembra

zuzapiky
22. mar 2018

Pridávam náš víťazný graf 🙂)

ikonica
22. mar 2018

@alilka kde siiiii

sticker
alison11
22. mar 2018

@sonulienka13 Juj nuž treba dúfať,prípadne len tak si meraťa pritom sa snažilkovať len keď máte chuť a snáď sa aj u vás zadarí 🙂

alison11
22. mar 2018

@zuzapiky Gratulujem 🙂

alilka
22. mar 2018

@ikonica ja už do grafov nechodím. 😁

normab
22. mar 2018

@alilka skoda, inak aj ja uz nakukam so ivf 😊 ideme aj my do toho kedze uz mam 31.. este musime dat povinne tretie iui aby nam poistovna preplatila ivf 🙄 normalne sa uz tesim 😁

sonulienka13
22. mar 2018

@normab my sme mali len jedno IUI a potom hned IVF 🙂

sonulienka13
22. mar 2018

@alison11 Noo zlatik ved nic iné my ani nezostáva.

normab
22. mar 2018

@sonulienka13 heej a kedy to bolo?? Lebo nam povedali ze treba tri, kedze nemame ziadnu diagnozu..mna to otravuje zbytocne vyhodene peniaze podla mna 😏 mozno sa to uz zmenilo?? 🤔

alilka
22. mar 2018

@normab no už sa mi to neoplatí keďže ja už merať nebudem nikdy.. samozrejme sa zaoberám teraz ivf a veciam s tým spojeným..😁 budúci mesiac ideme do toho..keď nám to stihne schváliť poisťovňa..

normab
22. mar 2018

@alilka wow normalne zavidim ze uz idete hned 😊 ja som uz v stadiu ze chcem to cim skor dat..nam sa nedari tri roky a vsetko ukazkove vraj 😑 mozno ma moje vajco hruby obal 😁

alilka
22. mar 2018

@normab jasné .veď načo mám čakať?čas a roky utekajú ako šialené..a deti ešte nemáme..ber ivf ja už nemôžem otehotnieť čiže..a ja som dosť "akčná žena"..ja nebudem stagnovať na mieste..hoc včera bol len týždeň po operácii..😁 a my sme už boli včera aj v car podpisovať papiere..jedine čo ma štve je,že minulý rok v máji som mala AMH 5,1 a teraz len 3,82.. dosť rapídne mi to ani nie za rok kleslo..a ja neviem prečo..🤔

sonulienka13
22. mar 2018

@normab december 2016 a plánujeme dalsie.noo to bude asi tym ze ja mam diagnózy.to sa inac berie.

ikonica
22. mar 2018

@alilka ahaaa no ale sak napis co noveeeee nenapiinaj

ikonica
22. mar 2018

@alilka aaaaauz citam a drzim palce.. ktore si nakoniec vybrala?

ikonica
22. mar 2018

@normab tam su take podmienky? ze musi byt 3xiui az potom ivf?

normab
22. mar 2018

@alilka fuha to neviem preco tak kleslo ale niekde som citala ze na to vplyva viac veci..a stale nas vysoke cislo takze v pohode..aj ja som nedockava, lenze u nas manzel nechcel pocut najprv..on sa boji hlavne narkozy ale pri ivf je len minimalna.. ved ani my nemame deti a roky idu strasne rychlo..keby som mala menej tak to neriesim ze ved sa zadari ked nieje problem..ale teraz je to kazdym rokom tazsie 😶 drzim palce som zvedava aku ti daju stimulku kedze normalne ovulujes 😊😉

myjusiatko
22. mar 2018

@katinka4 ok, ja som prave este kvoli kojeniu mala aj kratku lut. fazu, ale ak uz nekojis, tak to by malo byt ok. 🙂

alilka
22. mar 2018

@normab tak stimulku mi povedali že ten krátky protokol.tak som sama zvedavá .😁
@ikonica nakoniec sme sa predsa len pre spln rozhodli..

ikonica
22. mar 2018

@alilka juj tak som zvedava na tvoje dojmy a skusenosti... silno silno vam drzim palce, nech ide vsetko hladko rychlo a v pohode az do uspedneho konca ;)

ikonica
22. mar 2018

@alilka a cim ta nakoniec spln presvedcil?

normab
22. mar 2018

@ikonica zatial nam tak hovorili ze ak nemame ziadnu diagnozu, tak najprv 3x iui.. uz som z toho mimo musim sa spytat najblizsie..i ked nam chyba uz len jedno.ale tam je sanca ako pri normalnom styku cize nam to je naprd..ale musime

rula
Autor odpoveď zmazal
normab
22. mar 2018

@alilka jej kratky taky by som aj ja chcela 😁 to budete sup sup 😉

ikonica
22. mar 2018

@normab aha... a mate aj dobry spg?

alilka
22. mar 2018

@ikonica my sme v splne boli už minulý rok .čiže sme vedeli aký je tam lekár atd..v gyncare bola mladá doktorka..tiež sme mali dobre dojmy ale tak berem že dr lazar je starší s tým pádom má viac skúseností