Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katinka4 moze to mat aj nemusi mat vplyv. Ale o to je dolezitejsie sledovat aj hlien. Kojis este?
@myjusiatko uz nekojim od Decembra
@sonulienka13 Juj nuž treba dúfať,prípadne len tak si meraťa pritom sa snažilkovať len keď máte chuť a snáď sa aj u vás zadarí 🙂
@normab my sme mali len jedno IUI a potom hned IVF 🙂
@alison11 Noo zlatik ved nic iné my ani nezostáva.
@sonulienka13 heej a kedy to bolo?? Lebo nam povedali ze treba tri, kedze nemame ziadnu diagnozu..mna to otravuje zbytocne vyhodene peniaze podla mna 😏 mozno sa to uz zmenilo?? 🤔
@normab jasné .veď načo mám čakať?čas a roky utekajú ako šialené..a deti ešte nemáme..ber ivf ja už nemôžem otehotnieť čiže..a ja som dosť "akčná žena"..ja nebudem stagnovať na mieste..hoc včera bol len týždeň po operácii..😁 a my sme už boli včera aj v car podpisovať papiere..jedine čo ma štve je,že minulý rok v máji som mala AMH 5,1 a teraz len 3,82.. dosť rapídne mi to ani nie za rok kleslo..a ja neviem prečo..🤔
@normab december 2016 a plánujeme dalsie.noo to bude asi tym ze ja mam diagnózy.to sa inac berie.
@alilka fuha to neviem preco tak kleslo ale niekde som citala ze na to vplyva viac veci..a stale nas vysoke cislo takze v pohode..aj ja som nedockava, lenze u nas manzel nechcel pocut najprv..on sa boji hlavne narkozy ale pri ivf je len minimalna.. ved ani my nemame deti a roky idu strasne rychlo..keby som mala menej tak to neriesim ze ved sa zadari ked nieje problem..ale teraz je to kazdym rokom tazsie 😶 drzim palce som zvedava aku ti daju stimulku kedze normalne ovulujes 😊😉
@katinka4 ok, ja som prave este kvoli kojeniu mala aj kratku lut. fazu, ale ak uz nekojis, tak to by malo byt ok. 🙂

Ja dnes takto 🤷🏼♀️ Test biely a kŕče v bruchu na príchod ms.