icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kufea
29. mar 2018

@ikonica
@izy1661
@updatevani
@cindy11
Krásne grafy, verím že víťazne.

kufea
29. mar 2018

@lily183
Ešte jedna vysoká teplota a je to ten 18dc.

kufea
29. mar 2018

@lucuska85 držím palce, vyzerá to super.

kufea
29. mar 2018

Mňa dnes na kontrole prekvapilo, že už som po ovulácii. Zvykne byť podľa bt a testov až okolo 15-17dc. Dnes som merala asi o 2 hodiny neskôr, keďže som išla na pol 11 k doktorovi a nechcelo sa mi vstávať. Takže tento mesiac sme to nevychytali. Muž je odcestovaný a príde zajtra ale po 10 hodinovom lete sa mu asi nebude chcieť a už beztak by to bolo neskoro. Tento mesiac budem len pozorovateľ. Moje ovulačne špinenie je teda veľmi presne. :D

updatevani
29. mar 2018

@kufea dakujem ti krasne no uvidime ako 😊...niekedy prestavam dufam lebo po jednom neuspesnom tehu sa rok snazime a zatial nic...teplotu meram prvy cyklus 😉...tebe drzim prsty, ze uz ked budes mat mm doma tak to aj vyjde 👏

ikonica
29. mar 2018

@kufea a predtym ste nestihli nic? ci na dlhsie bol prec? inac dakujem a tiez prajem nech sa cim skor zadari ;)

kufea
29. mar 2018

@ikonica nestihli nič, bol dva týždne v amerike. Som si ešte vravela že paráda, príde rovno na ovuláciu. Tak ma dnešná správa nemilo prekvapila. Zvysok mesiaca budeme len nacvičovať, aby v tom dalsom sme zlozili skusky na dve čiarky. 😂

cindy11
29. mar 2018

@ikonica tak tu ju máš 11 dni. Ona by nemala mat veľké odchýlky, plus mínus dva dni nie viac. Uvidis. Čakáme nečakáme teda spolu. Držím nam palce aj na nohách 😁✊🏻✊🏻🙃

ikonica
29. mar 2018

@kufea ach jo...tak drzim palecky ;)

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 takze ju mam necakat niekedy 3.,4.r....este kuknem graf z augusta kolko to tam bolo

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 tam bola 12 dni

cindy11
29. mar 2018

@ikonica tak sme na tom cca rovnako 😁 streda štvrtok zahrievame teplomery 🤪

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 heh... mas nejake akoze priznaky? ktore samozrejme este nemozeme mat kedze babo sa asi este neuhniezdilo? ja som nejaka rozozrata, nizky tlak a unava a bolezti v podbrusku... ale to nie je nic nezvycajne na pms a spln k tomu....

cindy11
29. mar 2018

@ikonica Ja mam príznaky každý mesiac 🤪😁😁 ale vždy zázračne zmiznú ked príde ms 😇 musím ale povedať ze tento mesiac tomu šancu nedávam, manžel bol chorý jak pes takze ak si predstavím ze jeho chlapci boli takí výkonní ako on tak sli prinajmenšom opačným smerom 🙈

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 hehe len aby ta ti zdochliaci opacne plavajuci neprekvapili 😂

cindy11
29. mar 2018

@ikonica 😂😂😂nedbam🙃

katesocka
30. mar 2018

Dievčatá, mne bolo včera celý deň nejako extrémne divne, na večer som si trochu ľahla že si pospím no bolo mi ešte horšie. Najprv hnačky potom som do seba dostala aspoň malý krajec suchého chleba. Ten som akurát vyvracala alepotom mi už bolo lepšie. Išla som si ľahnúť už o deviatej. Dnes ráno mi teplomer namiesto klasického 4 krát krátkeho pípania zapípal asi 8 krát rýchlo za sebou a ukázal 37,61 čo je mega extrém. Druhý krát spravil to isté. Potom som si ešte odmerala klasickú telesnú teplotu a tam 37,2 čiže je dosť možné že na mňa niečo lezie. Aký iný dôvod by mohla mať tá teplota?

izy1661
30. mar 2018

Baby, tak ja dnes takto.
Ale, nechcela som si dnes robiť test, lebo som sa bála, ale nakoniec vyhrala moja zvedavosť. A je tam velmi slabý dúšik, ale je tam!!! Ďalší spravím v nedeľu (ak nepríde ms). 🙂)

cindy11
30. mar 2018

@izy1661 super, paráda. Odfot nam testik 🙏🏻🙃aspoň sa potesime

cindy11
30. mar 2018

@katesocka vyzerá to na virozku 🙈 ja mam dnes tiež vyššiu, včera vecer zimnica. Tiež som zvedava ci neklaknem.

cindy11
30. mar 2018
izy1661
30. mar 2018

@cindy11 nech to odfotim akokoľvek, tak s mojim mobilom to nie je vidieť :(

izy1661
30. mar 2018

@cindy11 ta druhá ciarka je vidieť len pri dobrom svetle

ikonica
30. mar 2018

Trosku vyssie

ikonica
30. mar 2018

@katesocka pfiiiha teba riadne vystrelilo... Som zvedava co z toho bude

ikonica
30. mar 2018

@izy1661 drzim palce nech dusik silneje...

updatevani
30. mar 2018
ikonica
30. mar 2018

@updatevani pekneeee

alison11
30. mar 2018

@cindy11 Pekný grafík držím palúchy.

alison11
30. mar 2018

@izy1661 Držím palčeky nech silnie druhá čiarka