Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobrý večer. Idem si aj ja po názor. Cyklus mávam cca 30-32 dní.. Graf mám zatiaľ takýto...už asi 5 dní pociťujem v oblasti podbruška pocity akokeby som mala dostať menzes, ale je to taký iný pocit, skor pálivý, alebo ako by som to opýsala... aaa som strašne nafúknutá, moje črevá pracujú nejak inak ak chápete :D tehotenský test som si robila včera poobede, ale bol negatívny...čo myslíte mohlo by to byť tehotenstvo? zaujíma ma, či ste mala niektoré takéto nejaký príznaky v podstate takto skoro...či by to mohlo byť ono....zvedavá som, lebo tie pocity sú už dosť dlho a intenzívne...
@verculiatko1986 dnes klesla na 36,95....hm.....uvidime co zajtra ...
Dufam, ze stupne
@verculiatko1986 testik?
@verculiatko1986 vyzera to dobre... este si netestovala?
@cindy11 este sa bojim otestovat :-/ predvcerom vysiel negativny.... uvidim co povie teplota zajtra a otestujem...
@ikonica predvcerom som testovala a nic... uvidim zajtra...
Tak v tom ff mi dalo tu líniu na 36,5℃ a teda je to stále nad tou ciarou, ale stále to dosť kleslo . :( Telesná teplota stále nad 37℃, ale trolililinka spinim, také uplne hnedé trosku na toaletaku, ale myslím, že sa to spustí 😞
@verculiatko1986 Graf na tehu a tie pálivé bodavé ako ihlou keby pichali sú uhniezďovacie bolesti po stranách vaječníkov a v podbrušku 🙂 a tak skoro keď robíš tehut est tak z ranného moču rob nie z poobedného 🙂.Skús zajtra z ranného už by mala byť viditeľná druhá čiarka na hcg teste.Držím palce.
@alison11 dakujem za nazor 🙂 dnes tie palive bolesti ustupili teraz mam skor pocit ako ked ide menzes...ale boli dost dlho pred tym...tak som zvedava na zajtrajsiu teplotu dufam, ze nebude klesat...
Au, tak tento pad ma normalne zabolel. Velmi prudko, velmi skoro. Bezne mam lutealnu fazu 15-16 dni. Asi zbytocna otazka, ale skusim. Moze tu teplotu ovplyvnit to, ze doteraz som sa zakryvala paplonom a takmer kazde rano som sa budila spotena (vlasy mokre, pyzamo mokre, celu zimu) a dnes som sa zakryvala len dekou a konecne som spotena nebola? Totiz meriam si bt presne rok, ani raz som takyto skory a hlavne prudky pokles nemala.
No, mne dnes síce teplota vôbec neklesla, ale dostala som ms. Tak ja už tomu nerozumiem. Neviem či mi ten test vyšiel v piatok pozitívny preto, že ten hormón lietal vo vzduchu, alebo sa to znova neudržalo :(
Každopádne ma teraz v blízkej dobe bude čakať laparka, že či je tam dole všetko v poriadku.
Držím palce babule, nech si všetky rýchlo nájdete // 🙂

@ludka0611 ako ovu testik? 🙂