icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lily183
30. mar 2018

@ludka0611 ako ovu testik? 🙂

ludka0611
30. mar 2018

@lily183 no negatívny je.... ale pekná viditeľna čiarka je, silnejšia ako predtým ....

verculiatko1986
30. mar 2018

Dobrý večer. Idem si aj ja po názor. Cyklus mávam cca 30-32 dní.. Graf mám zatiaľ takýto...už asi 5 dní pociťujem v oblasti podbruška pocity akokeby som mala dostať menzes, ale je to taký iný pocit, skor pálivý, alebo ako by som to opýsala... aaa som strašne nafúknutá, moje črevá pracujú nejak inak ak chápete :D tehotenský test som si robila včera poobede, ale bol negatívny...čo myslíte mohlo by to byť tehotenstvo? zaujíma ma, či ste mala niektoré takéto nejaký príznaky v podstate takto skoro...či by to mohlo byť ono....zvedavá som, lebo tie pocity sú už dosť dlho a intenzívne...

verculiatko1986
31. mar 2018

@verculiatko1986 dnes klesla na 36,95....hm.....uvidime co zajtra ...
Dufam, ze stupne

izy1661
31. mar 2018

No baby moje zlaté, očividne to bol včera len plány poplach. Dnes bt takto, takže moja predtucha o ms bola pravdivá :(

cindy11
31. mar 2018
cindy11
31. mar 2018

@izy1661 podľa mna máš tu cover line vysoko, ja by som ju dala na 36,5 a ty pádom sa drzis este ✊🏻

cindy11
31. mar 2018

Dnes takto 😁

dadus_ka
31. mar 2018

Je tam este sanca? :( bt sa drzala na max 36,98 no dnes klesla o 0.10 na 36,88. Vcera mala prist ms.

cindy11
31. mar 2018

@dadus_ka ja myslim ze áno, furt sa drzis ✊🏻✊🏻

ikonica
31. mar 2018

@izy1661 skus pouzivat fertility friend.... tato appka menstruacny kalendar nie je moc dobra na bazalku.... skus si stiahnut ff a nahadz tam teploty....

ikonica
31. mar 2018

dnes trosku nizsie

updatevani
31. mar 2018

Moj dnes

ikonica
31. mar 2018

@verculiatko1986 vyzera to dobre... este si netestovala?

verculiatko1986
31. mar 2018

@cindy11 este sa bojim otestovat :-/ predvcerom vysiel negativny.... uvidim co povie teplota zajtra a otestujem...

verculiatko1986
31. mar 2018

@ikonica predvcerom som testovala a nic... uvidim zajtra...

0507
31. mar 2018

ja dnes trosku vyssie

myjusiatko
31. mar 2018

@izy1661 presne ako pise
@cindy11 cover line je strasne vysoko. Pokles nie je nijako markantny.

katesocka
31. mar 2018

Po vcerajsich 37,61 dnes uz normalna teplota. Aspon viem, ze nemam pokazeny teplomer a viroza bola nastastie len jednodnova 😎

sandra151
31. mar 2018

Tak ja už len čakám kedy príde ms :(

izy1661
Autor odpoveď zmazal
izy1661
31. mar 2018

Tak v tom ff mi dalo tu líniu na 36,5℃ a teda je to stále nad tou ciarou, ale stále to dosť kleslo . :( Telesná teplota stále nad 37℃, ale trolililinka spinim, také uplne hnedé trosku na toaletaku, ale myslím, že sa to spustí 😞

alison11
31. mar 2018

@verculiatko1986 Graf na tehu a tie pálivé bodavé ako ihlou keby pichali sú uhniezďovacie bolesti po stranách vaječníkov a v podbrušku 🙂 a tak skoro keď robíš tehut est tak z ranného moču rob nie z poobedného 🙂.Skús zajtra z ranného už by mala byť viditeľná druhá čiarka na hcg teste.Držím palce.

alison11
31. mar 2018

@izy1661 Hnedé býva v čase ms ale krv by byť nemuselaao pár dní by si mala mať pozitívny test,nezúfaj,pokiaľ krv nie je tak jeto ok.Ja som mala pri prvom synovi hnedý výtok a dosť toho aj tampóny som používala čo som nevedela,že to nie je ms.

verculiatko1986
31. mar 2018

@alison11 dakujem za nazor 🙂 dnes tie palive bolesti ustupili teraz mam skor pocit ako ked ide menzes...ale boli dost dlho pred tym...tak som zvedava na zajtrajsiu teplotu dufam, ze nebude klesat...

lucuska85
31. mar 2018

Baby prosim vas co myslite,bola ovu vcera ci len dnes? Vcera boli aj bolesti trosku. Dnes je ten hlien uz pomenej taky natahovaci,uz sa trha velmi lahucko. Ovu testik uz slabsi. Pridavam grafik. Dakujem vam 😘

ikonica
1. apr 2018

Tak ja uz som asi jasna

katesocka
1. apr 2018

Au, tak tento pad ma normalne zabolel. Velmi prudko, velmi skoro. Bezne mam lutealnu fazu 15-16 dni. Asi zbytocna otazka, ale skusim. Moze tu teplotu ovplyvnit to, ze doteraz som sa zakryvala paplonom a takmer kazde rano som sa budila spotena (vlasy mokre, pyzamo mokre, celu zimu) a dnes som sa zakryvala len dekou a konecne som spotena nebola? Totiz meriam si bt presne rok, ani raz som takyto skory a hlavne prudky pokles nemala.

katesocka
1. apr 2018

@ikonica ja dnes takmer uplne rovnako, nechapem. Aku dlhu zvyknes mat lf?

izy1661
1. apr 2018

No, mne dnes síce teplota vôbec neklesla, ale dostala som ms. Tak ja už tomu nerozumiem. Neviem či mi ten test vyšiel v piatok pozitívny preto, že ten hormón lietal vo vzduchu, alebo sa to znova neudržalo :(
Každopádne ma teraz v blízkej dobe bude čakať laparka, že či je tam dole všetko v poriadku.
Držím palce babule, nech si všetky rýchlo nájdete // 🙂