Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
2 dní do ms ... Nevydržala som kôli tým liekom a teraz mám ešte väčšie obavy 🫣
@zdsa na tom vrchnom teste veru niečo vidno …
Dnes si netestovala?
V poslednej dobe som tu zahliadla diskusie kde baby testovali mamatestom alebo sluničkom a čiarky boli falošné … no mne mamatesty nikdy neduchovali a nikdy nesklamali 💪
@zdsa mne sa na oboch cosi slabučke marí 🙏🙏
@zdsa aj ja tam niečo vidím🙂 skúšala si sa poradiť s chatGPT či tie lieky predstavujú nejaké riziko? Ja síce neviem, o aké lieky presne ide, ale myslým, že ak si ich brala ešte predtým než vôbec došlo k oplodneniu (ak teda náhodou došlo) tak to bude v poriadku🙂 ale nie som lekár, je to len môj názor
Ahojte baby stalo sa aj vám že vám FF posunul ovuláciu? Za mňa určite ovulácia prebehla 13. Ako som ju mala aj predtým (posielala som vyššie), mala som to aj hlienom aj testom potvrdené. Je to len kvôli tomu, že appka to takzo kvôli nárastu teploty vyhodnocuje? Ja len či sa vám to stalo.. lebo som z toho celkom mimo, no uvidíme
Ahojte baby stalo sa aj vám že vám FF posunul ovuláciu? Za mňa určite ovulácia prebehla 13. Ako som ju mala aj predtým (posielala som vyššie), mala som to aj hlienom aj testom potvrdené. Je to len kvôli tomu, že appka to takzo kvôli nárastu teploty vyhodnocuje? Ja len či sa vám to stalo.. lebo som z toho celkom mimo, no uvidíme
@barbora112_ bolo to merané v rovnakom čase ? Ovu test bol kedy pozitívny ? A hlien býva prítomný pred ovu nie počas
@barbora112_ bolo to merané v rovnakom čase ? Ovu test bol kedy pozitívny ? A hlien býva prítomný pred ovu nie počas
@kristinkaris ano rovnaky cas o 6:00, ovu bol 12.1. Pozitivny 13.1. Uz negativny. Ano viem ze byva pred aj to tak bolo myslene asi som sa zle vyjadrila 🙂
@zdsa ako to aktuálne vyzerá? 🙂
@zdsa ako to aktuálne vyzerá? 🙂
@satkonosicka žiadno tehotná som nebola ... A môj chlap snaženie stopol ... Takže ja sa snažím nejako psychicky s tým vyrovnať ... Úprimne nejde mi to veru už ma napadlo milión veci ale snažím sa to potlačiť ... Rozprávať sa o Tom nedá skončí to hádkou takže neviem
Ahojte je toto prosim vas pekne pozitivny ovu test? Je to prvy krat co mam takuto silnu ciarku a mne sa zda rovnako tmava ako T ale premom to vyhodnotil ako negativny, obe fotky su rovnaky test len pod inym svetlom a test je z actionu, pridavam aj graf ak by mohol k tomu dopomôcť, dakujem vam vsetkym a prajem vsetko dobre ste super 🙂
Ahojte je toto prosim vas pekne pozitivny ovu test? Je to prvy krat co mam takuto silnu ciarku a mne sa zda rovnako tmava ako T ale premom to vyhodnotil ako negativny, obe fotky su rovnaky test len pod inym svetlom a test je z actionu, pridavam aj graf ak by mohol k tomu dopomôcť, dakujem vam vsetkym a prajem vsetko dobre ste super 🙂
@anonym_b5112d ahoj, u mna tieto testy vyzerali pozitívne takto. Len som ich vždy rozobrala 😅za mna tvojmu trošičku chyba, ale môže byt že bud si vrchol prešvihla alebo môže byt v noci / ráno 🙂 držím palce
@zanzilady dakujem krasne aj za vysvetlenie...vidis nenapadlo ma ze by som presvihla kedze vcerajsi mal poobede hodnotu 0.38 ale dobra poznamka 🙂
Ahojte ženy, všetky príspevky som prečítala, no neviem prečo mi nejde na vaše príspevky reagovať 🤷♀️
Všetkým Vám držím palčeky 😘♥️
Ja som bola dnes na OPU - získaných 19 oocytov, snáď sa za pár dní dopracujeme k nejakému peknému embryu 🙏♥️
Ahojte som tu nová 😊, mám PCOS a bazalnu teplotu si meriam Tempdropom, mávam aj 90 dňové cykly ale s ovulaciou. Cyklus sa mi výraznejšie skrátil minulý mesiac, tento už na 33. deň krvácam, myslíte že bola ovulácia? Ja si skôr myslím, ze anovulacný. Prikladám aj graf. Vopred ďakujem za pomoc
@alfirose ahooj ako si s nim spokojna? Kde si kupovala? Zvazujem pretoze ma nebavi stale strkat ten teplomer tam dole a v ustach to vobec nesedi s teplotou tam dolu..dakujem
Ahojte ženy, všetky príspevky som prečítala, no neviem prečo mi nejde na vaše príspevky reagovať 🤷♀️
Všetkým Vám držím palčeky 😘♥️
Ja som bola dnes na OPU - získaných 19 oocytov, snáď sa za pár dní dopracujeme k nejakému peknému embryu 🙏♥️
@marinecka95 to je pekne cislo, drzim palceky nech mate kvalitne embryjka🫶🏻
My sme absolvovali 2 IUI a spermiogram opat zly, cize uz len cakame na vysledok ci nahodou, a samozrejme ze nam bolo odporucene ivf nakolko mame uz 2 spermuogram zly za poslednych 5 mesiacov
@marinecka95 to je pekne cislo, drzim palceky nech mate kvalitne embryjka🫶🏻
My sme absolvovali 2 IUI a spermiogram opat zly, cize uz len cakame na vysledok ci nahodou, a samozrejme ze nam bolo odporucene ivf nakolko mame uz 2 spermuogram zly za poslednych 5 mesiacov
@michicka ďakujem a držím palce.
Ono to IUI je percentuálne veľmi málo úspešné, ja by som už po tých rokoch do IUI nešla, nestrácala čas a peniaze - a to má muž spermiogram ukážkový.
Tebe ale držím palce by ti práve toto IUI prinieslo to, za čo bojuješ ♥️
@michicka ďakujem a držím palce.
Ono to IUI je percentuálne veľmi málo úspešné, ja by som už po tých rokoch do IUI nešla, nestrácala čas a peniaze - a to má muž spermiogram ukážkový.
Tebe ale držím palce by ti práve toto IUI prinieslo to, za čo bojuješ ♥️
@marinecka95 dakujem ti si zlataaaa, akoze dr tvrdi ze ono to moze prist sj prirodzene ale ze kedy to nikto nevie…. u nas je problem progresivna pohyblivost norma je <30% a moj drahy ma 10% … minule 19% … a to aj berie doplnky
@marinecka95 dakujem ti si zlataaaa, akoze dr tvrdi ze ono to moze prist sj prirodzene ale ze kedy to nikto nevie…. u nas je problem progresivna pohyblivost norma je <30% a moj drahy ma 10% … minule 19% … a to aj berie doplnky
@michicka Tak to naozaj nie je výhra s tým spermigramom, no vieš 🙂 stačí aj jedna šikovná spermia 😁
Mám update 🙂
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
15 zrelých - z toto 12 oplodnených správne 💪
@alfirose ahooj ako si s nim spokojna? Kde si kupovala? Zvazujem pretoze ma nebavi stale strkat ten teplomer tam dole a v ustach to vobec nesedi s teplotou tam dolu..dakujem
@klarabohun77 áno som, najlepsia investícia. Kupovala som cez bagniari
Mám update 🙂
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
@marinecka95 teraz budes cakat na ten 5. Den vsak?
@marinecka95 teraz budes cakat na ten 5. Den vsak?
@michicka vtedy povedia koľko embryii budú mraziť. Medzitým telefonujeme ešte vo štvrtok 🥰
Ahoj, keďže som v tom nováčik, tak prispievam aj mojim grafom, áno nie je celý, dala som sa na to neskoro a tie nezaznamenané dva dni som sa na to vykašlala pre pokoj 🙃😂 a vrátila sa k tomu s čistou hlavou, teda mi to fertillity vyhodnotilo takto, tie prvé merania som mala strašný spánok, meriam v ústach, neviem ako veľmi sedia. Momentálne mi menštruacia mešká len 1 deň, dnešok je 2, ale len začal tak možno príde. Cyklus mávam zvačša 26 dňovy, sem tam 27. Keďže ja a ani vy nevidíte do vecí spätne, bude to len teoretická otázka, kedy vám klesla teplota pred menštruaciou a či by zlý spánok mohol zle ohodnotiť teploty. Na 14DC som mala 36,28 to bola najnižšia, ostatné boli už 36,35-40. Tejotenský som zo srandy skúšala ale negatívny 😀 a nafúknutá som už asi týždeň a pol, takže menštruacia podla mňa dorazí😀, myslím, že ak to fertillity dobre usúdilo, bola by tam asi nulová šanca.
A ešte jedna otázka, čo ak sa budím, meriam niečo pred 6tou, sem tam sa zobudim o 1nej, o3tej, ako potom brať tie hodnoty ? Teraz mám konečne 4-5dni nocí kludných, čo som fakt prespala všetko ale môj spánok je veľmi lahký 🙃. Mám vtedy skúsiť zaspať a merať o tej 6tej ako normálne alebo ak musím z tej postele vstať súrne, tak odmerať tak alo vstanem ?
Ďakujem a prepáčte za tento môj výlev 😊
Ahoj, keďže som v tom nováčik, tak prispievam aj mojim grafom, áno nie je celý, dala som sa na to neskoro a tie nezaznamenané dva dni som sa na to vykašlala pre pokoj 🙃😂 a vrátila sa k tomu s čistou hlavou, teda mi to fertillity vyhodnotilo takto, tie prvé merania som mala strašný spánok, meriam v ústach, neviem ako veľmi sedia. Momentálne mi menštruacia mešká len 1 deň, dnešok je 2, ale len začal tak možno príde. Cyklus mávam zvačša 26 dňovy, sem tam 27. Keďže ja a ani vy nevidíte do vecí spätne, bude to len teoretická otázka, kedy vám klesla teplota pred menštruaciou a či by zlý spánok mohol zle ohodnotiť teploty. Na 14DC som mala 36,28 to bola najnižšia, ostatné boli už 36,35-40. Tejotenský som zo srandy skúšala ale negatívny 😀 a nafúknutá som už asi týždeň a pol, takže menštruacia podla mňa dorazí😀, myslím, že ak to fertillity dobre usúdilo, bola by tam asi nulová šanca.
A ešte jedna otázka, čo ak sa budím, meriam niečo pred 6tou, sem tam sa zobudim o 1nej, o3tej, ako potom brať tie hodnoty ? Teraz mám konečne 4-5dni nocí kludných, čo som fakt prespala všetko ale môj spánok je veľmi lahký 🙃. Mám vtedy skúsiť zaspať a merať o tej 6tej ako normálne alebo ak musím z tej postele vstať súrne, tak odmerať tak alo vstanem ?
Ďakujem a prepáčte za tento môj výlev 😊
@margit09123 Ahoj. Podla tohoto grafu si len 8dpo, skoda, ze tam chybaju tie 2 dolezite teploty, ale tak ratajme s tym 8dpo. Lutealna faza byva cca 12-16dni a potom pride ms, kedze si mala ovulaciu okolo 19dna cyklu, este mas do ms cas, ms sa posunie, mozno este 4-5 dni kym pride. Nebudes mat teda 27 dnovy cyklus ako hovoris, ale dlhsi. Uvidis. A mne osobne v ustach nevyhovovalo merat, lebo som sa casto prichytila, ze mam otvorene usta a to potom skreslovalo teploty a davala som si na to podvedome pozor a tym som mala zly spanok a tak dokola 🫣.
@margit09123 Ahoj. Podla tohoto grafu si len 8dpo, skoda, ze tam chybaju tie 2 dolezite teploty, ale tak ratajme s tym 8dpo. Lutealna faza byva cca 12-16dni a potom pride ms, kedze si mala ovulaciu okolo 19dna cyklu, este mas do ms cas, ms sa posunie, mozno este 4-5 dni kym pride. Nebudes mat teda 27 dnovy cyklus ako hovoris, ale dlhsi. Uvidis. A mne osobne v ustach nevyhovovalo merat, lebo som sa casto prichytila, ze mam otvorene usta a to potom skreslovalo teploty a davala som si na to podvedome pozor a tym som mala zly spanok a tak dokola 🫣.
@adka3321 Ja som si popravde najprv myslela, či nebude anovulačný, každý mesiac mám plodný hlien tak týždeň od menštruacie, možno tým, že som to teraz sledovala tak sa posunula, kto vie 😀. Proste som si myslela, podla BT, že ovulacia ani nepríde, ale teda očividne prišla aj keď v iný čas. No dám ja teda tomu čas 😊 a teda nejdem asi ani brať meškanie ako meškanie. Ďakujem.
Mne to meranie vcelku vyhovuje, spávame pri psoch a ony keď zbadajú, že sa len pohnem tak po mne skočia, takže sa mi pár krát stalo, že mi skočili akurat medzi nohy, na teplomer a kus to bolelo 😂. Ale vravím, už ako som to meranie začáa brať viac oddychovo a nie tak, že musím na to myslieť a čo bude, ako bude, ale mam to proste len ako automatiku, tak už spávam dobre.
Mám update 🙂
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
@marinecka95 drzim palce, mala som velmi podobne cisla a mali sme 6 embryi 🙂 po predlzenej kultivacii
Mám update 🙂
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
@marinecka95 držím palce, mali sme tiež veľmi podobné čísla 🍀
@marinecka95 držím palce, mali sme tiež veľmi podobné čísla 🍀
@ersp
@bambulka711
Ďakujem, v prvom IVF sme mali podobné počty tiež a mrazili sme 5 tak budem rada ak to bude minimálne tak dobré 💪

@barbora112_ pokles smerom k predouvu znamena ze pride menzes....asi nie je mozne namerat kazdy den tie iste teploty tak takto to je ok 🙂 ak sa snazis otehotniet drzim palce 🙂
@anonym_b5112d ano ano chapem 🙂 menzes urcite este niekde kedze som 4dpo, to viem ze ked potom klesne tak ide ms, a ano snazim sa otehotniet, dakujem 🙂