icon

GS Ovultest

nel321527
11. jan 2023

Ahojte zienky. Potrebujem poradit...Som novacik v testovani. Testujem sa odo dna ktory je naznaceny v appke. Moja posledna menstruacia zacala 1.1. Cyklus mam 29 dnovy, velmi malo sa stane ze 30.Menstruacia trva 5max6 dni. Prosim Vas...Ja som sa zacala kvoli tomuto brutalne sledovat, len cakam na hlien alebo nejaky naznak...Okrem toho ze som bola nafuknuta a bolelo ma podbrusko tak som nic necitila, pri com hlien som mala vzdy...Tak ma to pohltilo, ze si namyslam ze sa nieco zle deje ze mi vynecha ovu. alebo tak. Objednala som si teplomer ze si radsej budem merat baz.teplotu. Ale predsa chcela by som vediet Vas nazor - Je normalne ze to tak skace? Nechcem aby Ste sa mi tu vysmievali...Cakam ze zacne silniet...No mne z toho tak siblo, ze sa obavam, ze nic take nenastane. Mam 22r snazime sa o dietatko, snazim sa tym testom porozumiet testujem sa testami GS ovultest.Preto ta appka, pretoze aspon nejaka pomocka. Vdaka za komentare.

GS Ovultest
janetinka27
11. jan 2023

@nel321527 neboj, tvoja ovu sa len blizi, testuj, podla dlzky cyklu bude okolo 15.1., ale moze byt aj iny den, nestresuj🙂