Gyn fiv Bratislava, skúsenosti?

adusik12457
6. nov 2019

Ahojte baby máte skùsenosti stýmto centrom ? vďaka za odpoveď

albertka1980
6. nov 2019

@adusik12457 absolvovali sme v ba 3x uiu a 2x ivf. Bez uspechu, ale napriek tomu by som tam uz nevkrocila. Podla nas idu len po peniazoch, vobec nepatrali po pricinach, preco sa nam nedari, len nas tlacili do ivf spolu s metodami, ktore vobec neboli nutne. Zial vtedy som nemala dostatok skusenosti a informacii o vsetkom, co nas cakalo. Ale skuste ist na uvodnu konzulataciu, mozno budete mat iny nazor. Ranne cakacky na krv a ultrazvuk su priserne a chaoticke. Rovnaky nazor ako ja, ma aj moja kolegyna s muzom. Nakoniec sme boli v Brne, kde sa nam zadarilo na 1x.

adusik12457
autor
7. nov 2019

@albertka1980 nám to navrhol môj gynekológ ale ešte niesme rozhodnutý len sa pýtam a čo väm tam všetko robili? a poplatky aké ? môj gyn.mi povedal že niečo hradí poistovňa ..

albertka1980
7. nov 2019

@adusik12457 iba zakroky ako take, ale ziadne dodatocne vysetrenia, prip. patranie, preco sa nedari, alebo preco som potratila, to ich nezaujimalo. IUI si platite cele sami, to poistovna nepreplaca, ale to vo vsetkych centrach. Pri IVF doplaca poistovna, myslim, ze aktualne 1100 e, a doplacate cast liekov a potom vsetky doplnkove merody ako icsi, picsi, predlzena kultivacia, mrazenie, a dalsie, suma zavisi od toho, kolko vajicok sa podari odobrat. Pozri na stranke cennik. Pre nas to bolo nestastne riesenie, isli sme tam, lebo sme to mali blizko. A kedze som predtym potratila, tak sme myslela, ze ide len o nejaku banalitu a pojde to. Nakoniec sa z toho vyklul obrovsky problem, co ale zistili niekde inde. Keby nam vsak pri prvej navsteve urobili potrebne vysetrenia, mohli sme mat babo omnohi skor. Ale urcite su aj paru, ktorym sa tam zadarilo.

adusik12457
autor
7. nov 2019

@albertka1980 napíšem to do správy

theredpoppy
16. nov 2019

My sme mali opacnu skusenost. Rano to islo vzdy v pohode, nikdy som necakala viac ako 10min na odbery, na usg max polhodku. Spravili nam vsetko - spermiogram (opakovane), hyfosy, genetika, imunologia, vysetrenia z krvi...ano, ivf nam ponukali, opakovane, vzdy vsak s tym, ze je to na nas a respektuju, ako sa rozhodneme. My sme od zaciatku zdoraznovali, ze sa na ivf necitime a ze chceme najskor popatrat po pricinach...v procese patrania sme podstupili 2x iui, neuspesne. Vsetky vysledky mame ok, manzel trosicku zhorseny spg, ale nic dramaticke. Zatial sme si dali pauzu od vsetkeho...treba sa vela pytat, byt otvoreny, ziadat vysetrenia, ale ludsky, argumentovat, vysvetlit si veci, s usmevom, s vdacnostou a doverou...ale je to vela o sadnuti si navzajom lekar-pacient. My mame Harbulaka a sadli sme si 😊

mm_ischel
21. nov 2019

zdravim, ostali mi lieky po IVF resp sa nekonalo (otehu som prirodzene) cize mi ostalo takmer vsetko vyuzila som iba jedno balenie bemfoly. Vsetko su to zavrete origo krabicky skladovane v chladnicke. Kto by mal zaujem dajte mi vediet. (diphereline 2x balenie, bemfola 2x balenie, menopur 1x balenie , ovitrelle 1x balenie)

daninati12
14. apr 2021

dobry den chcem sa spytat kde v brne ste boli
ja mam 43a s priatelom sa snazime o babetko

lens
25. mar 2022

@theredpoppy prosim ta vies mi povedat ci odber vajicok robia aj cez vikend? Ak to tak vyjde?

daninati12
25. mar 2022

Mali by robit

theredpoppy
25. mar 2022

@lens to bohuzial neviem☺️ Nebola som na ivf, ale myslim, ze robia aj vikendy

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre