icon

Gynall Natal Ferti skúsenosť

barb2003
Dnes o 14:08

Dobrý deň, dnes my gynekologička odporučila kúpiť pre seba a partnera gél Gynella Natal Ferti ak ste ho už niektorá kupovali pomohol? Mám dlhodobo hormonálnu nerovnováhu iba na základe toho sa nám nedarí. Chcela by som mať aspoň niejaku nádej či to vôbec niekomu pomohlo. Za každú podproces ďakujem. 🙂

anonym_e2c565
Dnes o 14:41

Podla mna ucinejsie bude vyriesit hormonalnu nerovnovahu ako tento gel. Ten gel je len zdravotnicka pomocka nie liek, ako placebo a pre dobry pocit bude fajn ale nemyslim, ze realne urobi velky rozdiel a ked otehotnies otehotnela by si aj bez neho.

jahoda33
Autor odpoveď zmazal
jahoda33
Autor odpoveď zmazal
jahoda33
Dnes o 16:15

Tiez mam hormonalnu nerovnovahu a na pricinu sa neprislo...aj mi povedali, ze niekedy sa nenajde. A teraz co robit.😃

barb2003
autor
Dnes o 16:29
@jahoda33

Tiez mam hormonalnu nerovnovahu a na pricinu sa neprislo...aj mi povedali, ze niekedy sa nenajde. A teraz co robit.😃

@jahoda33 ja neviem čo máš robiť lekárka niesom pýtam sa len na skúsenosť čo sa týka gélu nič viac

barb2003
autor
Dnes o 16:30
@anonym_e2c565

Podla mna ucinejsie bude vyriesit hormonalnu nerovnovahu ako tento gel. Ten gel je len zdravotnicka pomocka nie liek, ako placebo a pre dobry pocit bude fajn ale nemyslim, ze realne urobi velky rozdiel a ked otehotnies otehotnela by si aj bez neho.

@anonym_e2c565 je to v procese riešenia iba my to gynekologička navrhla že sa možno zadarí.