Gynekológ mi odmietol predpísať Clostilbegit
Dobrý večer, chcem sa spýtať, ci ste sa stretli s tým, ze vam váš gynekológ (nie CAR) odmietol predpísať clostil. Mne povedal ze mi ho nepredpise lebo radikálne degeneruje ovaria. Mala som on zaujem kvôli endometrioze vaječníka a pre co najefektivnejsie a najrýchlejšie otehotnenie 🙂 záver gyn: vraj nema dôvod na to, aby mi to prepísal. Uz som tehotná nedávno bola prirodzene. MA.
Clostilbegyt je svinstvo. Môže sa brat maximálne 3 mesiace za život... to hovorí za všetko.
Ja som užívala clostilbegyt a Duphaston a po prvom uživani som ostala hneď tehotná len to skončilo 8tt mmt.
Clostil je strasne svinstvo a v kombinacii s endometriozou by som o nom ani zo srandy neuvazovala. Doveruj lekarovi
Mne ho predpisala pri soft protokole spolu s menoputom aby sa mi spravilo viac folikulov ako jeden
Tiez mam endometriozu...
Dobrý rada Vám pomôžem
O liecbe rozhoduje lekar, nie pacient. To nie je ako v obchode, ze si vyberies, co sa mi paci

Ty mas vystudovanu medicinu? Ze si myslis, ze ty vies co si mas naordinovat?
Vies na co vlastne ten liek sluzi? Ak ti ho lekar odmietol predpisat, tak bud vie, ze to nie je to co potrebujes, alebo je to pre teva velke riziko. Tak mu doveruj.
Clostil nesluzi na rychlejsie otehotnenie.