Gynex kvapky
Ahojte 🙂 1,5 roky sa snažíme . Týždeň používam gynex kvapky a 2tyzdne už femibion .. som zvedavá na vaše skúsenosti , bral tu niekto kvapky gynex a pomohli mu otehotnieť?
Ďakujem 🙂
nie, nepomohli 🙂 zavisi od konkretneho problemui, zvykne upravit cyklus ak je problem tam, avsak ja som potom zistila, ze my sme mali problem jednak so spermiami, jedna s mojou imunitou, ktorá zabíjala embrya 🙂 a na to gxnex nepomoze
@babushkaem ďakujem za odpoved 🙂 keď sa môžem spýtať čo si brala na imunitu ?
Ja som užívala aj Gynex a aj Nosifol. Po potrate som otehotnela za 5 mesiacov… skúste si ale nájsť informácie aj o grepoch a alchemilke 🙂 držím palce 🤞
@babushkaem ďakujem za odpoved 🙂 keď sa môžem spýtať čo si brala na imunitu ?
@biankaaa000 infuzie intralipidov a medrol
@biankaaa000 ano mne 😊roky sme sa snazili, ja mam potvrdenu endometriozu a zacala som uzivat kvapky a na druhy mesiac som ostala tehotna 😊
Uživala som 2x, 2x sa hneď podarilo 🙂 predtým sme sa rok snažili. Prvýkrát to síce nedopadlo dobre, ale druhýkrát áno a teraz máme doma 6 mesačnú lásku 🙂 pre mňa sú odvtedy tieto kvapky hotový zázrak. Veľmi držím palce! ❤️
@biankaaa000 my smw sa snažili osem mesiacov podotýkam že som mala pravidelnú menštruáciu robila som aj ovulácie testy. Milovali sme sa aj každý druhý dej aj každý tretí ak každý.. a jeden mesiac som nasadila gynex kúru a milovali sme sa len trikrát za cely mesiac a otehotnela som. Ešte som mala aj mykozu aj herpes aj chorá som bola
Ahoj, no my sme sa snažili 11 mesiacov na tretie babo. Skúšali sme aj gynex a nic. Ja som počas užívania gynexu pribrala, nehovorím ze to je kvoli nim, ale nic ine sa mi v tom čase v mojom zivote nedialo
@biankaaa000 mne nepomohli len mi rozhádzali cyklus 😌

nie, nepomohli 🙂 zavisi od konkretneho problemui, zvykne upravit cyklus ak je problem tam, avsak ja som potom zistila, ze my sme mali problem jednak so spermiami, jedna s mojou imunitou, ktorá zabíjala embrya 🙂 a na to gxnex nepomoze