icon

Gynex kvapky

biankaaa000
29. aug 2025

Ahojte 🙂 1,5 roky sa snažíme . Týždeň používam gynex kvapky a 2tyzdne už femibion .. som zvedavá na vaše skúsenosti , bral tu niekto kvapky gynex a pomohli mu otehotnieť?
Ďakujem 🙂

babushkaem
29. aug 2025

nie, nepomohli 🙂 zavisi od konkretneho problemui, zvykne upravit cyklus ak je problem tam, avsak ja som potom zistila, ze my sme mali problem jednak so spermiami, jedna s mojou imunitou, ktorá zabíjala embrya 🙂 a na to gxnex nepomoze

biankaaa000
autor
29. aug 2025
@babushkaem

nie, nepomohli 🙂 zavisi od konkretneho problemui, zvykne upravit cyklus ak je problem tam, avsak ja som potom zistila, ze my sme mali problem jednak so spermiami, jedna s mojou imunitou, ktorá zabíjala embrya 🙂 a na to gxnex nepomoze

@babushkaem ďakujem za odpoved 🙂 keď sa môžem spýtať čo si brala na imunitu ?

budajova09
29. aug 2025

Ja som užívala aj Gynex a aj Nosifol. Po potrate som otehotnela za 5 mesiacov… skúste si ale nájsť informácie aj o grepoch a alchemilke 🙂 držím palce 🤞

babushkaem
29. aug 2025
@biankaaa000

@babushkaem ďakujem za odpoved 🙂 keď sa môžem spýtať čo si brala na imunitu ?

@biankaaa000 infuzie intralipidov a medrol

szabcsuka
29. aug 2025

@biankaaa000 ano mne 😊roky sme sa snazili, ja mam potvrdenu endometriozu a zacala som uzivat kvapky a na druhy mesiac som ostala tehotna 😊

katariiinkaa
29. aug 2025

Uživala som 2x, 2x sa hneď podarilo 🙂 predtým sme sa rok snažili. Prvýkrát to síce nedopadlo dobre, ale druhýkrát áno a teraz máme doma 6 mesačnú lásku 🙂 pre mňa sú odvtedy tieto kvapky hotový zázrak. Veľmi držím palce! ❤️

fok
30. aug 2025

@biankaaa000 my smw sa snažili osem mesiacov podotýkam že som mala pravidelnú menštruáciu robila som aj ovulácie testy. Milovali sme sa aj každý druhý dej aj každý tretí ak každý.. a jeden mesiac som nasadila gynex kúru a milovali sme sa len trikrát za cely mesiac a otehotnela som. Ešte som mala aj mykozu aj herpes aj chorá som bola

cosipipi
30. aug 2025

Ahoj, no my sme sa snažili 11 mesiacov na tretie babo. Skúšali sme aj gynex a nic. Ja som počas užívania gynexu pribrala, nehovorím ze to je kvoli nim, ale nic ine sa mi v tom čase v mojom zivote nedialo

annietinn
1. sep 2025

@biankaaa000 mne nepomohli len mi rozhádzali cyklus 😌