Hanba pri nakupovaní ovulačných a tehotenských testov
Baby aj vy sa hanbíte ísť kupovať ovulacne testy, tehotenské testy a také veci ?
🤦🏽♀️ niektoré ste fakt divné
Nie nehanbím sa, užívam si to, máme mladého lekárnika a keď si pýtam dačo intímne, furt sa červená, tak sa zabávam 😃
Nie nehanbím sa, nevidím dôvod prečo by som sa mala 🤷♀️ je to normálna vec, ktorá patrí k životu, nehovoriac o tom, že denne prejde rukami lekárničky/predavačky 1024ks žien ako ja. A to ľudia kupujú veci ma mykózu, pleseň, vredy, svrab, syfilis....akože totálne jedno jej to je. A to ovulačné a tehotenské su asi tie menej zaujímavé veci.
Nie preboha .Ani moj chlap .Dnes mi kúpil vložky 🤷🏼♀️
Co sme male deti ?
Pokiaľ máš tak 16 plus chápem.
Nie a prečo by to mala byť hanba ?
Nie. A kupujeme aj menstruačné potreby, alebo toaleťák. 😂 Teda, aby som neklamala, ovulačné testy som nikdy nekupovala.
Mám 29 rokov a ked to objednám príde to zabalené ?
Nie, vôbec. Ak sa hambíš.už vynašli eshop žijeme v 21. storočí
nie, nehanbím
Niekto sa tu dobre zabava, dlhe prazdniny, vsak, ty 29rocna?😉
V 29 rokoch? A rodit v nemocnici pred personalom sa nebudes hanbit?
Že hanbiť...ja som naraz kupovala kondómy, lubrikant, testy a aj vložky...síce na mňa predavačka divne kukala ale mne je to jedno 🤣
A sexovať sa nehanbis?
A sexovat sa nehanbis? Ale vlozky/kondomy su problem? 🤦
Urcite nie nech sa hanbia politici tolko zarabaaju a nic nerobia
nie, ani vlozky, kondomy ani nic... ved ked sa nehanbim mat sex, preco by som sa mala hanbit nakupovat bezne veci v ponuke?
Nie, nikdy mi neprišlo trápne kupovať tampóny, kondómy, testy... Beriem to akoby som kupovala ja neviem, vajcia 🤣
No a keď to objednám a dám odber do lekárne bude to zabalene že nebude vidno čo tam je ?
Nie. Pred kým sa mám hanbiť až pred tou jednou farmaceutkou od ktorej to pýtam? Keď sa hanbíš môžeš si ich objednať a nikto nebude videť, čo ti prišlo.
Samozrejme ti to pride zabalene. Presne tak ako by zabelene dosli eroticke pomocky, prezervativy alebo semena zeleniny.
A ked objednas do lekarne, bude to zabalene v sacku s nalepkoou, nikto neuvidi co je vo vnutri.
Pre boha nie vobec
prečo by sa za to mal niekto hanbiť? po 1. je to úplne normálna bežná vec a po 2. existujú eshopy, odkiaľ ti takýto tovar dovezie kuriér priamo domov ☺️
Ja som ich vzdy kupovala hrdo 🙂 🙂 ci ovulacne ci tehotenske. Rovnako kondomy... neviem co je tam na hanbenie. Ze som zodpovedna a chranim sa? Alebo ze sa snazime o babo?
Ja mám 28 a tiež sa hanbím 😂😂 raz som ja kupovala a to som len kukala v tescu či náhodou nepríde niekto známy kým to nebudem mať zbalené už. Alebo keď muž kupoval kondómy raz a ja som bola s ním tak to mi bolo fakt trápne. No už nekupujeme ,mam s tým už pokoj
Nie, preco by som mala? Nemam 15
Neviem prečo
🤣🤣🤣 admini sa zase predviedli s pomenovaním témy
Nie

Nie, ale preferujen eshop, ale minimálne rezerváciu, kde iba poviem meno 😁