Hanba pri nakupovaní ovulačných a tehotenských testov
Baby aj vy sa hanbíte ísť kupovať ovulacne testy, tehotenské testy a také veci ?
Admin, oprav si chybu. Uz ked prepisujete nazvy, aspon spravne….je to haNba a nie hamba preboha…
A autorka, nehaNbim sa… nie je kvoli comu
nie, ale ked sa hanbis kup si to online a aj usetris
Takto si musím odfotiť 😁admin prepisuje témy, vymazava nicky a teraz toto. 👍🏻👍🏻👍🏻 Niekto tu nebude najostrejšia ceruzka
@0silvia0
@ktobytobolpovedal
@tetapetra som zvedavá koľko bude trvať kým vymažú naše príspevky s tým, že porušujeme pravidlá 😂
Kondómy som nikdy nekupovala.To mal na starosti frajer.😁.
Ovulacny test som si nikdy nerobila,tehotenský som kupovala v živote dvakrát a tampóny,vložky,intímky nekupujem snáď už 15 rokov.Ak si odmyslím tie hrubé plienkoidne popôrodné vložky.
Admin...keď meníš názov diskusie, tak to zmeň aspoň gramaticky správne...Až som kávou opľula môj nový balkón, keď som videla to slovo "hamba" 🤦♀️
@janai1 alebo nas vymazu cele ako h2 😆
Ja som tehotensky test kupovala priam okazalo nadsene v case ked sme chceli dieta. 😅
Ja by som sa veru hanbila aj objednavat, lebo do balika to musi niekto vlozit a zabalit. Skoda ze sa neda v jednom eshope objednat tehotensky test a ustrice zaroven.
Akože tento názov témy, to je fakt hanba!
nie, ja som sa vzdy obavala vysledku nie nakupu
Tak si pickaj kym v skolke budu vsi a budes v lekarni kupovat sampony a pripravky na hubenie vsi a hnid 😀😀😀
Ak sa hanbíš za niečo takéto, tak rieš tehotenstvo až keď dospeješ.
Nie
Keď si kúpiš prvý, druhý test tak možno to je také nové niečo a zmiešame pocity, ale po x-tej kúpe normalka

@janai1 panenka skakava. Admin nemusi ovladat pravopis? Ze haMba, som im to nahlasila.